Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
DIPAK & RAHUL
Type of cuisine
Indian
Menu photos (2)
All food photos (28)
Heet voorgerecht
Samosa
Hartige vulling van gekruide aardappelen en erwten, gevuld in een driehoekig bladerdeeg.
Dal wada
Gespleten kikkererwten met ui, kruiden en specerijen.
Samosa pav
Gefrituurde samosa met pittige aardappelen en hartige erwtenvulling ingeklemd tussen pav op smaak gebracht met
Garnaal koliwada
Krokant gebakken, matig gekruid met carambolezaden en -hoorntjes, sappig, pittig.
Kip 365
Kip omhuld met licht pikant-zure mix en gefrituurd.
Koud voorgerecht
Pani-puri
Koud geserveerd. Krokant gebakken huisgemaakte dumplings van bloem en griesmeel gevuld met aardappel, witte erwten, ui en kruiden.
Dahi puri
Krokante huisgemaakte dumplings gevuld met aardappel, kruidenmix en gearomatiseerde granaatappelyoghurt.
Masala papad
Papadum met salsa, kruiden en munt.
Traditioneel indiaas
Dal tadka
Zachte en romige mix van linzen getemperd met indiase kruiden.
Navratan korma
Een traditionele samenvoeging van negen verschillende groenten en noten gekookt in milde saus.
Saag paneer
Cottage cheese bereid met kruiden en specerijen in een spinaziemengsel.
Dal makhani
Zwarte en gespleten witte linzen, bruine bonen met boter, uien, knoflook en gember.
Chole
Indiase kikkererwten gekookt met ui, tomaat, gember, knoflook en huisgemaakte kruiden.
Malai kofta
Gefrituurde homestyle kaas, aardappel en kruidenkofta in gladde, room, uien en tomatenjus.
Gepaneerde mastani
Indiase kwark gekookt in rijke boterachtige jus.
Paneer tikka masala
Paneer gemarineerd met yoghurt en een kruidenmix
Paneer jalfrezi
Roerbak van cottage cheese met gekruide groenten en paprika.
Lam korma
Lamsvlees gekookt in een romige currysaus met kokos en notenvariëteiten
Kolhapuri-kip
Gemarineerde smaakvolle kip bereid met een scala aan geroosterde kruiden en pasta.
Kip tikka masala
Kip gemarineerd met yoghurt en een mix van verse kruiden en citroensap.
Garnalen mango
Garnalen, mango en kokosnoot met huisgemaakte kruiden, getempereerd met fenegriekzaden en currybladeren.
Lamscurry
Lamsvlees met huisgemaakte currykruidenmix en romige tomatensaus, gestoofd op laag vuur.
Gebraden kip
Geroosterde kip met fenegriekzaden, kerriebladeren en opvallende kruiden gekookt in uien-tomatenjus.
Rogan josh
Lamsvlees gestoofd met een jus op smaak gebracht met alkanetbloem en aromatische kruiden.
Boterkip
Stukjes gegrilde kip (kip tandoori), gekookt in een zachte, boterachtige en romige jus op tomatenbasis.
Garnalen masala
Geroosterde tijgergarnaal met geurige kruiden, fenegriekzaden en kerrieblaadjes gekookt in uien-tomatenjus.
Kip korma
Kip gekookt in een romige currysaus met kokos en notenvariëteiten.
Bhuna gosht
Gemarineerd lamsvlees gekookt in zijn sappen met huisgemaakte kruiden.
Zijkanten en brood
Jeera rijst
Chili kaas knoflook naan
Boter naan
Kaas naan
Knoflook naan
Raita
Uien salade
Papad
Heet straatvoedsel
Gobi manchurian
Een populair gerecht van licht gehavende en ondiep gebakken gemarineerde bloemkool, geserveerd met verse zelfgemaakte gember, knoflook, chili en sojasaus. Geserveerd met basmatirijst.
Delhi samosa chaat
Krokante gebakjes gevuld met gekruide aardappel en verse kruiden. Geserveerd met tamarinde- en korianderchutney en gegarneerd met bhujia, verse ui, tomaat, yoghurt en koriander.
Hakka-noedels
Garnalen / kip
Smaakvolle noedels omhuld met gember, knoflook, chili en soja, gemengd met gebakken paprika, uien, wortelen en kool.
Tangra chili kip
Gemarineerde kip-tenders met gember-knoflook, sojasaus en gebakken met ui, chilipepers en bereid met een mix van indo-chinese sauzen.
Chili paneer
Gemarineerde paneer met gember, knoflook & sojasaus, roergebakken met ui, chilipepers en indo-chinese saus.
Paneer manchurian
Garnalen / kip
Licht gehavende en ondiep gebakken gemarineerde kwark met kruidenmix. Geserveerd met basmatirijst
Hyderabad biryani
Kip / lam
Basmatirijst gekookt met geurige kruiden, yoghurt, koriander, munt, ui, saffraan, noten en groenten. Langzaam gekookt tot de aromatische smaken vrijkomen.
Koffie thee
Verse gemberthee
Assortiment thee
Latte
Verse muntthee
Espresso
Amerikaans
Capuccino
Desi
Karnemelk
Masala-thee
Masala theepot
Kurkuma melk
Mango-lassi
Jaljeera
Andere drankjes
Frisdrank
Cola / cola light / fanta / sprite / appelsap / i jsthee
Bruisend/stilstaand water
(klein(25 cl) / groot(1 liter))
Cocktails
Vuile mangolassi
Mango lassi, bacardi
Indiase gekruide G&T
Bombay sapphire, tonic, koriander, chaat masala, groene chili
Goa punch
Kokosmelk, ananas, munt, suiker, rum
Bier
Ijsvogel
Duvel
IPA
Cobra
Heineken
Amstel 0,0%
Ambachtelijk bier
Funky falcon - pale ale
Holy gunter - ambachtelijk pils
Tropische ralphie - hoppig weizen
White mamba - witbier
Witte wijn
Sauvignon blanc-urmenata (glas)
Trebbiano- masciarelli (glas)
Gewurztraminer (glas)
Rode wijn
Nero d'avola- fedeli (glas)
Primitivo- luisa (glas)
Shiraz-sula (glas)
Roos
Urmenata (glas)
Prosecco
Pronol (glas)
Desserts
Gajar ka halwa
Geraspte wortelen langzaam gekookt in melk en khoya.
Gulab jamun
Zachte khoya-donuts met room en noten.
Rasmalai
Sponsachtige zachte kaasknoedels die worden gekookt in suikersiroop en vervolgens worden gedrenkt in romige kardemom-saffraanmelk.
Frequently Asked Questions
At 29 Spices, the chef is DIPAK & RAHUL.
If you plan to eat at 29 Spices, the average price should be around €29. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible