Menu 2025 - 29 Spices
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
DIPAK & RAHUL
Type of cuisine
Indian
Menu photos (2)
All food photos (28)
Heet voorgerecht
- Samosa
- Hartige vulling van gekruide aardappelen en erwten, gevuld in een driehoekig bladerdeeg.
- Dal wada
- Gespleten kikkererwten met ui, kruiden en specerijen.
- Samosa pav
- Gefrituurde samosa met pittige aardappelen en hartige erwtenvulling ingeklemd tussen pav op smaak gebracht met
- Garnaal koliwada
- Krokant gebakken, matig gekruid met carambolezaden en -hoorntjes, sappig, pittig.
- Kip 365
- Kip omhuld met licht pikant-zure mix en gefrituurd.
Koud voorgerecht
- Pani-puri
- Koud geserveerd. Krokant gebakken huisgemaakte dumplings van bloem en griesmeel gevuld met aardappel, witte erwten, ui en kruiden.
- Dahi puri
- Krokante huisgemaakte dumplings gevuld met aardappel, kruidenmix en gearomatiseerde granaatappelyoghurt.
- Masala papad
- Papadum met salsa, kruiden en munt.
Traditioneel indiaas
- Dal tadka
- Zachte en romige mix van linzen getemperd met indiase kruiden.
- Navratan korma
- Een traditionele samenvoeging van negen verschillende groenten en noten gekookt in milde saus.
- Saag paneer
- Cottage cheese bereid met kruiden en specerijen in een spinaziemengsel.
- Dal makhani
- Zwarte en gespleten witte linzen, bruine bonen met boter, uien, knoflook en gember.
- Chole
- Indiase kikkererwten gekookt met ui, tomaat, gember, knoflook en huisgemaakte kruiden.
- Malai kofta
- Gefrituurde homestyle kaas, aardappel en kruidenkofta in gladde, room, uien en tomatenjus.
- Gepaneerde mastani
- Indiase kwark gekookt in rijke boterachtige jus.
- Paneer tikka masala
- Paneer gemarineerd met yoghurt en een kruidenmix
- Paneer jalfrezi
- Roerbak van cottage cheese met gekruide groenten en paprika.
- Lam korma
- Lamsvlees gekookt in een romige currysaus met kokos en notenvariëteiten
- Kolhapuri-kip
- Gemarineerde smaakvolle kip bereid met een scala aan geroosterde kruiden en pasta.
- Kip tikka masala
- Kip gemarineerd met yoghurt en een mix van verse kruiden en citroensap.
- Garnalen mango
- Garnalen, mango en kokosnoot met huisgemaakte kruiden, getempereerd met fenegriekzaden en currybladeren.
- Lamscurry
- Lamsvlees met huisgemaakte currykruidenmix en romige tomatensaus, gestoofd op laag vuur.
- Gebraden kip
- Geroosterde kip met fenegriekzaden, kerriebladeren en opvallende kruiden gekookt in uien-tomatenjus.
- Rogan josh
- Lamsvlees gestoofd met een jus op smaak gebracht met alkanetbloem en aromatische kruiden.
- Boterkip
- Stukjes gegrilde kip (kip tandoori), gekookt in een zachte, boterachtige en romige jus op tomatenbasis.
- Garnalen masala
- Geroosterde tijgergarnaal met geurige kruiden, fenegriekzaden en kerrieblaadjes gekookt in uien-tomatenjus.
- Kip korma
- Kip gekookt in een romige currysaus met kokos en notenvariëteiten.
- Bhuna gosht
- Gemarineerd lamsvlees gekookt in zijn sappen met huisgemaakte kruiden.
Zijkanten en brood
- Jeera rijst
- Chili kaas knoflook naan
- Boter naan
- Kaas naan
- Knoflook naan
- Raita
- Uien salade
- Papad
Heet straatvoedsel
- Gobi manchurian
- Een populair gerecht van licht gehavende en ondiep gebakken gemarineerde bloemkool, geserveerd met verse zelfgemaakte gember, knoflook, chili en sojasaus. Geserveerd met basmatirijst.
- Delhi samosa chaat
- Krokante gebakjes gevuld met gekruide aardappel en verse kruiden. Geserveerd met tamarinde- en korianderchutney en gegarneerd met bhujia, verse ui, tomaat, yoghurt en koriander.
- Hakka-noedels
- Garnalen / kip Smaakvolle noedels omhuld met gember, knoflook, chili en soja, gemengd met gebakken paprika, uien, wortelen en kool.
- Tangra chili kip
- Gemarineerde kip-tenders met gember-knoflook, sojasaus en gebakken met ui, chilipepers en bereid met een mix van indo-chinese sauzen.
- Chili paneer
- Gemarineerde paneer met gember, knoflook & sojasaus, roergebakken met ui, chilipepers en indo-chinese saus.
- Paneer manchurian
- Garnalen / kip Licht gehavende en ondiep gebakken gemarineerde kwark met kruidenmix. Geserveerd met basmatirijst
- Hyderabad biryani
- Kip / lam Basmatirijst gekookt met geurige kruiden, yoghurt, koriander, munt, ui, saffraan, noten en groenten. Langzaam gekookt tot de aromatische smaken vrijkomen.
Koffie thee
- Verse gemberthee
- Assortiment thee
- Latte
- Verse muntthee
- Espresso
- Amerikaans
- Capuccino
Desi
- Karnemelk
- Masala-thee
- Masala theepot
- Kurkuma melk
- Mango-lassi
- Jaljeera
Andere drankjes
- Frisdrank
- Cola / cola light / fanta / sprite / appelsap / i jsthee
- Bruisend/stilstaand water
- (klein(25 cl) / groot(1 liter))
Cocktails
- Vuile mangolassi
- Mango lassi, bacardi
- Indiase gekruide G&T
- Bombay sapphire, tonic, koriander, chaat masala, groene chili
- Goa punch
- Kokosmelk, ananas, munt, suiker, rum
Bier
- Ijsvogel
- Duvel
- IPA
- Cobra
- Heineken
- Amstel 0,0%
Ambachtelijk bier
- Funky falcon - pale ale
- Holy gunter - ambachtelijk pils
- Tropische ralphie - hoppig weizen
- White mamba - witbier
Witte wijn
- Sauvignon blanc-urmenata (glas)
- Trebbiano- masciarelli (glas)
- Gewurztraminer (glas)
Rode wijn
- Nero d'avola- fedeli (glas)
- Primitivo- luisa (glas)
- Shiraz-sula (glas)
Roos
- Urmenata (glas)
Prosecco
- Pronol (glas)
Desserts
- Gajar ka halwa
- Geraspte wortelen langzaam gekookt in melk en khoya.
- Gulab jamun
- Zachte khoya-donuts met room en noten.
- Rasmalai
- Sponsachtige zachte kaasknoedels die worden gekookt in suikersiroop en vervolgens worden gedrenkt in romige kardemom-saffraanmelk.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.