Largest offering of restaurants in the Netherlands
Detailed restaurant information
Easy to book for groups
dinnersite
The complete restaurant guide!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Frans Halsstraat 29, Amsterdam52.357124974.88891602VegetarianOrganicVegan

show phone number

Go to the restaurant website
(stap 1/2)
Sure of a table
Confirmed within 5 seconds
Booking in 2 steps

Reviews about Vegetarisch Restaurant De Waaghals



8.7

Reviews on Couverts


Dinnersite.nl shows reviews of Couverts.nl, because they have been written by guests that have really visited the restaurant.


9.3
Gemiddelde
Anne
10 October 2017
Heerlijk Vegetarisch
Een pijpenlaadje maar fijn en gezellig ingericht zonder dat je het idee hebt bij je buren op schoot te zitten. Hele fijne informele bediening en heerlijk vegetarische keuken !


9.3
Gemiddelde
Simone
28 August 2017
De waaghals, geen waaghalzerij
Gisterenavond heerlijk gegeten bij de Waaghals, hele fijn bediening, mooi kleurrijk opgemaakte borden (het oog wil ook wat) maar vooral smakelijk eten. Wij zijn geen vegetariërs maar hebben geen vlees of vis gemist. Absoluut een aanrader.


7.6
Gemiddelde
Remon
14 June 2017
xxx
De kwaliteit van het eten is uitstekend, met name het hoofdgerecht en het dessert waren bijzonder smaakvol. De inrichting van het restaurant is simpel. De bediening was aan de efficiënte kant; het bestellen en 'ontvangen' van je gerecht aan tafel gaf een gehaaste, onrustige impressie.


7.3
Gemiddelde
sabine
19 April 2017
prima
aardig restaurant, vriendelijke bediening,niet heel gelikt, maar dat vinden wij juist wel prettig, het eten wordt opgediend als een schilderijtje er is echt aandacht aan besteed, de kok kan goed koken, de smaken zijn goed op elkaar afgestemd, de porties mogen wel wat groter alstublieft gewoon 2 opscheplepels groente erbij.


9.3
Gemiddelde
Nathalie
16 January 2017
Fijne plek!
Erg lekker gegeten in een fijne ontspannen sfeer. Fijn dat op de kaart duidelijk staat aangegeven welke opties 100% plantaardig zijn.



Reviews on dinnersite.nl

Lv, Lv
22 January 2017

Alles was fantastisch. Het eten, de bediening, de ambiance en de prijs. Top!


maarten, Amsterdam
6 January 2017

Zoals altijd heerlijk gegeten. Superprettige en vriendelijke bediening. En toe: de enige echte bananenroomtaart, vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!


Evy, Amsterdam
8 November 2016

Heerlijk gegeten en ook nog mooi opgediend. Wij komen terug! Extra enthousiast over \'t suikervrije dessert. Evy en family


Tjip, Amsterdam
4 November 2016

Sommige goeie ervaringen wil ik eigenlijk voor me houden, want voor je weet sta je op de wachtlijst blij je volgende poging om aan te schuiven... Maar goed, dit mogen we toch niemand onthouden: goed eten doe je bij De Waaghals! O ja, het is vegetarisch, maar ik kan me - flexetariër - bij dit verrukkelijke eten niet voorstellen dat dit voor wie dan ook een probleem kan zijn. Probeer vooral hun \"classic\" en de indonesische schotel, heerlijk. En de toetjes... de avocado & limoen cheesecake en hun bananenroom iets zijn om te smullen! Minpuntjes? Tja, op dit lekkere eten moet je, als het druk is, soms wat langer wachten. En de plakrijst mag nogiets plakkeriger...


Tjip, Amsterdam
4 November 2016

Sommige goeie ervaringen wil ik eigenlijk voor me houden, want voor je weet sta je op de wachtlijst blij je volgende poging om aan te schuiven... Maar goed, dit mogen we toch niemand onthouden: goed eten doe je bij De Waaghals! O ja, het is vegetarisch, maar ik kan me - flexetariër - bij dit verrukkelijke eten niet voorstellen dat dit voor wie dan ook een probleem kan zijn. Probeer vooral hun \"classic\" en de indonesische schotel, heerlijk. En de toetjes... de avocado & limoen cheesecake en hun bananenroom iets zijn om te smullen! Minpuntjes? Tja, op dit lekkere eten moet je, als het druk is, soms wat langer wachten. En de plakrijst mag nogiets plakkeriger...


, Bilthoven
21 October 2016

We hebben voortreffelijk gegeten in een aangenaam restaurant. De bediening was uitermate vriendelijk en correct. Er werd niet eindeloos gezeurd of we wat wilden drinken, wat vaak wel gebeurt. WE kregen op verzoek gratis kraanwater. Kortom: we gaan zeker een keer terug.


Zwanine Siedenburg, Abcoude
10 October 2016

Wij hebben heerlijk gegeten bij restaurant De Waaghals. Dit adresje voegen wij toe aan onze favorieten!! Groet, Familie Siedenburg


Anna, Muiden
7 October 2016

Zoals altijd een prettige ontvangst. Het was druk, en onze gastheer stond er alleen voor op de keukenbrigade na. Desondanks werden wij toch snel bediend. Het menu was gevarieerd en goed, heerlijk gegeten, ook de niet vegetariërs onder ons. Vegetarisch eten blijft een ondergeschoven kindje in een gewoon restaurant, veel pasta en geitenkaas. Vrij vaak hetzelfde. Hier is de keuze groot en alles is goed. Ook de wijn. Wij blijven komen, dank, Ans


Lycaon, Utrecht
19 August 2016

Dit is gewoon een goed restaurant. Vrij eenvoudig, maar met goed biologisch / vegetarisch eten en een goede prijs / kwaliteitverhouding.


Rebel, Hilversum
1 August 2016

Eind juli aten wij bij de Waaghals, met 2 personen om 19:00. Het zat aardig vol, en alle tafels werden bediend door één persoon. Daardoor duurde het vaak even voor we contact kregen en drankjes/eten konden bestellen... De kaart is divers en zal voor ieder wat wils bieden. Vooral de lijst met nagerechten is erg lang. Wij kozen de zomerse schotel en de classic. Het was lekker, maar niet bijzonder en een beetje veel van vanalles. Bij een pasta-gerecht hoef ik bijvoorbeeld niet ook nog aardappelen. Tot slot liep er een kat in het restaurant rond. Best gezellig, tot wij zagen dat deze via een kattenluikje naar de keuken verwdeen. Dat lijkt me niet de bedoeling...


Sandra Geerts, Amsterdam
3 July 2016

De waaghals is een gezellig restaurant met vriendelijke bediening, heerlijk eten en zo\'n goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had de Waaghals classic. Alles was zo smakelijk bereid en zo mooi opgediend.


JC, Utrecht
27 June 2016

Zeer goede en originele gerechten voor een fijne prijs. Als vegetariër vind ik uit eten gaan vaak niet de moeite waard, maar dat gold voor het eten bij de Waaghals zeker niet. De 5 gerechten (2 halve voorgerechten en 2 halve hoofdgerechten plus een nagerecht) die ik heb geproefd, waren bijna allemaal van topkwaliteit. Veel verschillende smaken en aan het eind van de avond had ik ook nog het idee dat ik erg gezond en verantwoord had gegeten. Alleen de vulling van de wrap / tortilla was wat minder, een beetje eentonig, maar dat was dan ook het enige minpunt.


De ommekeer, Amsterdam
18 April 2016

Een aanrader voor vegetariërs en veganisten die een gezellige avond willen doorbrengen en een heerlijke, restaurantwaardige maaltijd willen nuttigen.


Liesbeth Sprenger, Huizen
29 March 2016

De verhouding prijs-kwaliteit liet vrijdagavond 4mrt jl wel wat te wensen over. De rode wijn die we wilden \'was er nog niet\', de voorafjes (we hadden allebei iets anders) waren erg zuinig en het hoofdgerecht niet echt geweldig; de bijgeleverde salade was ronduit zuur. Samen met de ietwat ongastvrije bediening maakte het dat we niet echt van plan zijn om nog eens te komen.


, Amsterdam
20 March 2016

Na 30 jaar weer eens bij de Waaghalsgegeten, nog steeds sympathieke sfeer, zeer goede bediening, en fantastisch gegeten.


Nelly Lengers, Beverwijk
25 February 2016

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Ga hier zeker nog een keer terug komen.


Cocky, Utrecht
7 February 2016

Zaterdag weer heerlijk gegeten bij De Waaghals. Een van mijn favoriete restaurants


milieubewust, Aalsmeer
10 January 2016

De Waaghals, wat een fijn restaurant is dat! Smaakvolle gerechten uit ingrediënten van een eerlijke oorsprong. Wat ben ik blij dat ik dit restaurant heb leren kennen, want ik kom er zeker terug!


Sterre, Amsterdam
31 December 2015

Heerlijk gegeten. Subtiele gevarieerde gerechten. Prettige informele bediening. Rustige ambiance, geen storende muziek. De chocolade truffel als toetje was ook een aanrader.


Michiel Scholtes, Hilversum
22 December 2015

De 21e december met een vriendin/vakgenoot gegeten bij de Waaghals. De gerechten bleken stuk voor stuk avontuurlijk, zowel wat samenstelling als smaakrijkdom betreft. Wie denkt dat je zonder vlees niet heerlijk en spannend kunt eten, vind hier zijn ongelijk. Omdat we toch af moeten van de vleesindustrie, kun je bij de Waaghals alvast ervaren dat we heel goed zonder kunnen. De bediening was zeer vriendelijk en doelmatig.


alex palmboom, Amsterdam
22 November 2015

Vriendelijke bediening. Het opgediende bord was een waar feestje. De wijn was ook heerlijk. Goeie huiselijke sfeer.






Write your own review »


Enjoyed you dinner? Tell the world!





Receive updats from dinnersite?

Stay informed about the latest news and restaurants near you