Menu 2025 - Aruna Cuisine
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Aruna Indrasinghe
Type of cuisine
International
All food photos (32)
Voorgerechten
- Kinowa
- €14.5
- Kinowa | rode bieten | zoete aardappel| pompoen| paprika| kruidenolie| kimchi| perenstroop- vegan
- Tonijn met kruiden korstje
- €15.95
- Tonijn met kruidenkorstje| zalm | oesterblad | rode bieten salade | venkel | radijs-sorbet
- Carpaccio van weiderund
- €15.95
- Carpaccio van weiderund | parmezaanse kaas | pijnboompitten | sla | kruidenolie
- Proeverij
- €17.5
- Tonijn | eend | kaltbach-kaas | scampi | ibéricoham | auberginechutney | venkel | kletzenbrood | tomaten | gel van zeekraal
- Oosterse voorgerechten
- €14.75
- Thais, indiaas of sri lankaans | vis, vlees of vegetarisch
Main Course
- Tomatensoep
- €11.75
- Huisgemaakte toscaanse tomatensoep | room | bruschetta-vegan mogelijk
- Paprika crème soep
- €12.9
- Paprika crème soep | geroosterde paprika | kruidencrème | basilicum-vegan mogelijk
Dessert
- Kalfswang
- €17.5
- Kalfswang | paddenstoelen | pastinaak | groene asperges | appel
- Coquille
- €17.5
- Coquille | wilde spinazie | gepofte knoflook | parmezaanschuim | geroosterde amandelen
- Ganzenlever
- €19.95
- Ganzenlever | cognacpruimen | appel | calvados | saffraan
Hoofdgerechten
- Ravioli
- €23.5
- Ravioli | spinazie | manchego | parmezaan (vegetarisch)
- Vegetarisch hoofdgerecht
- €23.5
- Frans of oosters, samengesteld door de chef
- Gegrilde zalm
- €28.95
- Gegrilde zalm | groenten mix | aardappelpuree | witte wijnsaus
- Blonde d’aquitaine-entrecote
- €28.5
- Blonde d’aquitaine-entrecote (250 g) | geroosterde groenten | friet | pepersaus |mayonaise
- Zeetongtjes (500g)
- €37.5
- Zeetongtjes (500 g) | aardappelmousseline | klassieke groentemix | citroenbotersaus
- Vis van de dag
- €27.95
- Vis van de dag | aardappel puree | peulen | peen | venkel | antiboise
- Albecore tonijn
- €29.95
- Tonijn | zoete aardappel pure | vadouvan | diverse groenten | tomaten | kappertjes | ansjovissaus
- Tournedos rossini
- €37.5
- Tournedos rossini | gebakken ganzenlever | aardappelpuree | rucola | groenten | maderasaus
- Eendenborst filet
- €29.5
- Eendenborst filet | krokante polenta | geroosterde groenten | gevogeltejus
- Rodemul,coquille,gamba
- €29.95
- Rodemul,coquille,gamba | knolselderij puree | geglaceerde groenten | beurre blanc
- Herten filet
- €31.5
- Herten filet | rode kool | aardappel pure | paddenstoelen | wild jus
Oosterse hoofdgerechten
- Vegetarisch /vegan-oosterse wijze
- €23.5
- Vegetarisch gerecht op oosterse wijze
- Biryani – garnalen
- €28
- Biryani met garnalen
- Thaise kipcurry
- €25.5
- Kip| gebakken saffraanrijst | verse groenten | verse koriander
- Sri lankaanse viscurry
- €27.95
- Vis | gebakken saffraanrijst | verse groenten | papadam
- Sri lankaanse kipcurry
- €25.5
- Kip| gebakken saffraanrijst | papadam | verse groenten
- Thaise garnalen
- €29.5
- Garnalen | gebakken saffraanrijst | verse groenten | verse koriander
- Biryani met kip of lamsvlees
- €28.5
- Biryani met kip of biryani mutton
- Indiase lamscurry
- €27.5
- Lam| paratha-roti | papadam | verse groenten
- Vegan biryani
- €29.5
- Biryani met verse groente
Dessert
- Limoen cheesecake
- €13.5
- Limoen cheesecake | rabarber | vanille-ijs
- Oosterse crème brûlée
- €13.5
- Oosterse crème brûlée | boomgerijpte mango | kokosmelk | kaneel | kardemom | semolina
- Tiramisu a la chef
- €13.5
- Tiramisu a la chef | advocaat creme | vanilla ijs | crumble van hazel noten
- Dessert du chef
- €15.5
- Samengestelde huisgemaakte patisserie
- Chocolademousse
- €13.5
- Chocolademousse | mix van witte en pure chocolade | peer | dragon yoghurt-ijs
Kaas
- Buitenlandse kaassoorten
- €16.5
- Noten | kletzenbrood | dadels | appelstroop (suggestie voor bij de kaasplank: churchill’s vintage port | tawny port)
Starter
- 3 Gangen verrassingsmenu
- €47.5
- 3 Gangen verrassingsmenu
- €57.5
- 5 Gangen verrassingsmenu
- €67.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.