Menu 2025 - Bar Bistro Nul10
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 22, 2025
Chef
Floris Stock
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (4)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Sandwiches
- Croque madame
- €12.5
- Met belegen kaas, boerenham, bechamelsaus en spiegelei uit de oven
- Garnalenkroketten met brood
- €16.5
- Twee stuks met saffraanmayonaise
- Kaaskroketten met brood
- €13.5
- Twee stuks met gekonfijte zilveruitjes
- Steak sandwich
- €25
- Gegrilde entrecote met gepocheerd ei, parmezaan, jalapeños en dragonmayonaise
- Club sandwich
- €18
- Getoast maisbrood met gegrilde kip, avocado, bacon, parmezaan, basilicummayonaise en chips
- Focaccia caprese
- €14
- Focaccia uit de oven met mozzarella, pesto en tomaat
- 12 uurtje
- €17
- Met naar keuze runder-, kaas , tonijn of eiersalade en gebakken ei
- Sticky chicken cashew
- €15
- Aziatisch gemarineerde kip met cashewnoten op een brioche bol
- Sticky cauliflower cashew
- €14
- Aziatisch gemarineerde bloemkool met cashewnoten op een brioche bol
- Entrecote bearnaise
- €28
- Met Franse frites en salade
Burgers
- Lamsburger
- €24
- Op een brioche bol met tomatenchutney, little gem, dille augurkdressing en Franse frites
- Moules frites
- €24
- Met drie verschillende sauzen en Franse frites
Salades
- Salade niçoise
- €26
- Salade met vers gegrilde tonijn, haricots verts en gekookt ei
- Salade lyonnaise
- €16.5
- Salade met bacon, croutons en gepocheerd ei
- Cesar salade
- €22
- Met kip of lekkerbekje, ei, parmezaan en croutons
- Tonijnsteak salade
- €26
- Met mango, komkommer en sojadressing
Hors-d’oeuvre
- Brioche met gezouten boter
- €6.5
Entrée
- OESTERS ‘NUL10’
- €14.5
- Drie oesters met vinaigrette en limoen
- Gamba’s
- €12
- Met saffraan-aioli en pittige mango salsa
- TONIJN TARTAAR
- €16
- Met avocado, sesam, yuzu en radijs
- Carpaccio
- €14.5
- Mett parmezaan, bacon, pijnboompitten en truffelmayonaise
- GARNALENKROKETJES
- €14.5
- Twee stuks met saffraanmayonaise
- KAASKROKETJES
- €12.5
- Twee stuks met gekarameliseerde uitjes
- STICKY CAULIFLOWER CASHEW
- €9
- Bloemkool Aziatisch gemarineerd met cashewnoten
- GROENE ASPERGES
- €8
- Met citroencrème, parmezaan en krokante quinoa
Plats
- ZEEBAARSFILET
- €25
- Met pesto linguine
- SALADE TONIJNSTEAK
- €26
- Met mango, komkommer en sojadressing
- FRUTTI DI MARE PASTA
- €25
- Met spaghetti al nero
- MOULES FRITES
- €24
- Met drie verschillende sauzen en Franse frites
- ENTRECOTE BEARNAISE
- €28
- Met Franse frites en salade
- LAMSBURGER
- €24
- Op een brioche bol met tomatenchutney, little gem, dille augurkdressing en Franse frites
- PESTO LINGUINE
- €22
- Met gepocheerd ei
Plats d’accompagnement
- Franse frites met mayonaise
- €4.5
- Ratatouille
- €6
- Little gem salade
- €7
Desserts
- Café glacé
- €9.5
- Koffie ijs met likeur en crumble van pistache
- Citroentaart
- €9.5
- Huisgemaakte citroentaart met bodem van bastogne koek en vanille ijs
- Moelleux au chocolat
- €9.5
- Warmlopende chocoladesoufflé uit de oven met salted caramel ijs
- Kaasplankje
- €15
- Kazen van kaas aan de maas
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.