Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Robert Brown
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (10)
+6
Oysters
Creuses umami oesters (per stuk)
€4
Met een wasabi emulsie of in rode wijn vinaigrette met sjalotjes
To share or main
Huisgemaakt brood met roomboter
€6.5
Gegrilde padronpepers
€6.5
Gefrituurde ripieni pasta
€14.5
Met spinazie, walnoot & pesto
Mini taco's - met entrecote
€15
Mini taco's - met zalm
€15
Mini taco's - met paddestoelen
€12
Hele artisjok met mosterdsaus
€15
Ripieni pasta
€18
Met een vulling van walnootpesto in tomatensaus
Steak tartaar
€18
Met 63 graden eigeel
Kippendijen
€22
In marsalasaus met gemixte champignons
Tournedos met pepersaus, 200 gram
€28
Met pepersaus of bearnaisesaus & millefeuille van aardappel
Gegrilde dry-aged entrecote, 250 gram
€29
Tartaar van biet
€18
Met een mousse van geitenkaas
Vis van de dag (dagprijs)
Sides
Friet
€5.5
Aardappel millefeuille
€6.5
Gegrilde seizoensgroenten
€7
Ceasar salade
€10
Met bacon & croutons
Finish
Huisgemaakte tiramisu
€8.5
Huisgemaakte madeleines
€9
Met opgeklopte yoghurt & kersen
Sgroppino
€12.5
Kaasplateau
€18
Grand dessert
€25
Bar bites
Bitterballen (6 stuks)
€7
Kaasstengels (6 stuks)
€7
Pekingeend loempia (6 stuks)
€8.5
Gemengd bittergarnituur (18 stuks)
€22.5
Frequently Asked Questions
At Bar Hendrik, the chef is Robert Brown.
If you plan to eat at Bar Hendrik, the average price should be around €35. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Bar Hendrik has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Bar Hendrik has been identified as having vegetarian options on the menu.
Bar Hendrik
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible