Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Patrizio Ricci
Type of cuisine
Pizzeria
All food photos (35)
Voorgerechten
Antipasto misto (vanaf 2 p)
€17.95
Gemengde antipasti van het huis om lekker te delen – om de avond “the italian way” te beginnen.
Forelmousse
€18.5
Lekker verfijnde mousse van forel met bieslook, peterselie, dille en kookroom.
Carpaccio di manzo
€16.95
Sappige Rundercarpaccio, delicaat op smaak gebracht met een rijke en romige trufflesaus en rijkelijk bestrooid met Parmezaanse kaasschilfers. De carpaccio is verrijkt met geroosterde pijnboompitten, een vleugje extra vergine olijfolie en afgemaakt met een frisse gemengde salade.
Rundvlees tartare
€16.95
Zalige, fijngehakte runder-tartaar, verrijkt met aromatische en opwindende specerijen, voor een intense en luxueuze smaakervaring.
Vitello tonnato
€15.5
Dungesneden kalfsvlees met tonijn-mayonaise en kappertjes
Tagliere plankje
€16.95
Gemengd plankje met premium charchuterie, kaas, olijven en geconfijte tomaatjes.
Burrata pugliese
€18.5
Authentieke Burrata uit Puglia, geserveerd met warme gekonfijte tomaten, pesto, en een gemengde salade met knapperige croutons, aangevuld met een citronette dressing. Geniet van dit heerlijke gerecht samen met warme focaccia brood
Parmigiana di melanzane
€15.95
Siciliaans auberginegerecht met Tomatensaus, Mozzarella en Parmezaanse kaas.
Supplì uit rome
€12.95
Een authentieke Romeinse specialiteit: sappige, gepaneerde en goudbruin gebakken risottoballen. Deze verrukkelijke hapjes zijn rijkelijk gevuld met een smeuïge mix van tomaat en gesmolten mozzarella. Ze worden geserveerd op een bedje van rijke tomatensaus, wat de smaken prachtig samenbrengt.
Hapjes
Bruschetta belcapo
€8.95
Geroosterd brood gegarneerd op inspiratie van de chef.
Arancini siciliani 2s
€7.95
Siciliaanse specialiteit, garnituur van de chef
Fiori di zucca 2s
€7.95
Courgettebloemen gevuld met mozzarella en Ansjovis.
Carciofo - artisjok 2s
€7.95
Krokant gebakken hele artisjok, typisch uit Rome.
Crocchette 2s
€7.95
Gevulde aardappelkroketjes met Provola-kaas met Pecorino sauce
Focaccia & pane
Focaccia
€5.95
Met olijfolie, oregano & zout.
Focaccia burrata
€11.95
met burrata kaas, rucola en basilicum pesto.
Focaccia marinara
€10.95
Met tomatensaus, knoflook & oregano.
Verse pasta
Risotto van de chef
€27.5
Heerlijke risotto met een hele romige “Burrata tartufata”, geschaafde Truffel en knapperig Guanciale.
Pasta van de chef
€27.5
Een verfijnd gerecht dat 'al dente' spaghettoni combineert met sappige reuzengarnalen, zoete cherrytomaten, aromatische knoflook, olijfolie en een vleugje chilipeper.
Our famous truffel pappardelle
€19.95
Pappardelle met Eekhoorntjesbrood en Truffel
Spaghetti carbonara & tartufo
€19.95
Ravioloni met asperges, mascarpone en zalmragout
€24.5
Ravioli gevuld met mascarpone en asperges, geserveerd met een romige verse zalm ragout
From sicily with love
€17.95
Fusilloni met siciliaanse pistachepesto en stracciatella-burrata
Pappardelle alla bolognese
€17.95
Pappardelle met originele bolognesesaus
Ravioli ricotta en spinazie
€18.95
Ravioli met Buffelricotta en jonge spinazie met cherry-tomaten saus en pijnboompitten
Lasagna casereccia
€18.5
Lasagne the italian way. 400gr
Orecchiette gamba's & burrata
€18.95
Orecchiette met San marzano tomatensauce, geflambeerde Gambas en Burrata
Pizza
Pizza van de chef
€21.5
Mozzarella van Agerola, smaakvolle geitenkaas, geroosterde pittige salami en een fijne toets van chilidraden, voor een intens unieke en vurige smaak.
La belcapo
€18.95
Porcini & truffelsaus, mozzarella, portobello champignons, capocollo ham.
La margherita
€12.95
Tomaat, mozzarella en basilicum.
La bufala e pesto
€17.95
Basis van mozzarella & basilicum Pesto gegarneerd met frisse buffel mozzarella, pijnboompitten, gele en rode Cherry-tomaten.
La parmigiana
€17.5
Tomaat, mozzarella, aubergine en gerookte Caciocavallo-kaas
4 ever
€17.95
Pecorino-crème, mozzarella, old amsterdam, gorgonzola, geroosterde pecan en honing
La piccante
€18.95
Tomaat, mozzarella, pikante ventricina-salami, mascarpone en n’duja.
La san daniele
€18.95
Tomaat, mozzarella, rucola, san daniele ham & grana padano.
La pulled pork
€18.5
Tomaat, mozzarella, pulled pork, cheddar en gekarameliseerde ui
La capricciosa
€17.95
Tomaat, mozzarella, porchetta ham, geroosterde artisjokken en verse champignon
Diamanthaas geserveerd met een truffelmousse, aardappelpuree en gemengde groenten
Diamanthaas met pepersaus
€32.95
Diamnthaas met pepersaus, aardappelpuree en gemengde groenten
Gekarameliseerde zalm met italiaans kruidenkorstje
€32.95
Een heerlijk gerecht van gekarameliseerde zalm met een krokant korstje van Italiaanse kruiden, geserveerd met witte wijnsaus, aardappelpuree en een mix van groenten.
Surf & turf op z'n italiaans
€38.95
Italiaanse surf en turf: een perfecte combinatie van onze beroemde diamanthaas, mals en smaakvol, en sappige gamberoni. Een gerecht dat het beste van land en zee samenbrengt in een harmonie van smaken.
Desserts
Dessert van de chef
€9.95
Een verrukkelijke cheesecake geserveerd met cacaokruimels, knapperige amandelwafel en aardbeientopping.
Chocolade soufflè
€7.95
Chocoladesoufflé met een warme, gesmolten kern, zorgvuldig geplaatst op een bedje van fluweelzachte chocoladecrème. Begeleid door een krokante koekkruimel en verrijkt met chocoladedruppels, wordt dit dessert voltooid met een lichte bestuiving van vanillepoedersuiker.
Tiramisu
€8.5
Patrizio’s tiramisu om je vingers bij af te likken.
Pannacotta met bosbessen&pistache
€7.95
Bekend romig dessert uit piemonte met bosbessen coulis & pistache
Pannacotta met karamel&crumble chocolade
€7.95
Bekend romig dessert uit piemonte met caramel en chocolade crumble.
Cannolo siciliano
€7.95
Traditionele siciliaanse cannolo-koekje, gevuld met rijke zoute ricottacrème en versierd met chocoladedruppels en pistachenootjes voor een knapperige en aromatische toets.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Belcapo, the average price should be around €35. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Belcapo, the chef is Patrizio Ricci.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible