Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 21, 2024
Chef
Steve Hobbs
Type of cuisine
International
All food photos (26)
+22
MIDWEEK MENU € 39,50
zie website voor meer informatie
Voorgerechten
BROOD
€7.95
Brood van Carl Siegert met jalapeno-limoen humus en bieslook-knoflook roomboter.
GEITENKAAS
€11.5
Makarons van geitenkaas, salade met overjarige geitenkaas en biet en een crème brûlée van geitenkaas.
ZALM
€13.75
Huisgerookte zalm met wakame, rettich en tom kha kai crème.
TONIJN
€15.5
Sashimi van tonijn met zoetzuur van komkommer, en wasabi-mayonaise.
EENDENBORST
€13.95
Huisgerookte eendenborst met bloemkool crème, gepofte aardappel, vanille en kumquats.
RUND
€13.95
Dungesneden rosbief met crème van artisjokken,radijs en zwarte knoflook mayonaise.
ZWIJN
€14.5
Mabré van gerookte zwijn ham en gekonfijte zwijn met witte kool, pompoen crème en mosterd.
HERT
€14.5
Herten ham met gemarineerde beukenzwammen, hazelnoten, knolselderij en truffel mayonaise.
POMPOEN
€8.75
Romige soep van flespompoen met feta en pompoenbrood.
VOORGERECHT "BIJ ONS"
€26
Proeverij van alle voorgerechten op één bord geserveerd.
Hoofdgerechten
VEGETARISCHE PROEVERIJ
€20.75
Clafoutis van rode ui, peer en gorgonzola, risotto-paddenstoel bitterbal, knolselderij cake en ravioli van artisjok en pecorino.
RISOTTO
€19.95
Risotto met paddenstoelen, bosui, truffel en Parmezaan.
CATCH OF THE DAY
Dagelijks wisselende seizoensvis | Dagprijs
KIP
€22.75
Suprême van scharrelhoen gevuld met paddenstoelen en wilde peper saus.
ZWIJNSHAAS
€23.95
Zwijnshaas gewikkeld in spek met kriek saus.
SURF N' TURF
€26.5
Roer gebakken ossenhaas met grote garnalen en kreeftensaus.
RUND.
€23.5
Ierse diamanthaas met een saus van wilde peper.
HERT.
€26.5
Duo van hert; herten sukade en hertenbiefstuk met rendang saus.
Nagerechten
KAAS
€14.5
Internationale kazen met een huisgemaakte chutney.
CHOCOLADE
€10.25
‘Death by chocolate’Marquise au chocolat, witte chocolade baileysmousse, en chocolade ijs en chocoladesaus.
APPEL
€9.5
Appel taartje met 5 spice kruimeldeeg en kardemom yoghurt ijs
CREME BRULEE
€9.5
Crème brûlée van Madagaskar vanille met bosbessen cheesecake roomijs.
PEER
€9.5
Sticky toffee perentaart met Pecan, karamel, mascarpone en witte chocolade roomijs
DESSERT “BIJ ONS”
€11.5
Proeverij van onze zoete desserts
KOFFIE COMPLEET
€7.95
Koffie of thee met koekjes en bonbons.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Bij Ons, the average price should be around €40. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Bij Ons, the chef is Steve Hobbs.
Yes, Bij Ons has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Bij Ons has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Bij Ons has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Bij Ons has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Bij Ons has been identified as having local food on the menu.
Bij Ons
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible