Menu 2025 - Bij Ons
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 25, 2025
Chef
Steve Hobbs
Type of cuisine
International
All food photos (38)
MIDWEEK MENU € 39,50
- zie website voor meer informatie
Voorgerechten
- BROOD
- €8.25
- Brood van Carl Siegert met kruidige zoete aardappel dip en roomboter.
- GEITENKAAS
- €12.25
- Makarons van geitenkaas: salade met overjarige geitenkaas, peren chutney en een kroketje van geitenkaas.
- ZALM
- €14.5
- In bietensap gemarineerde huis gerookte zalm met hangop en hummus.
- TONIJN
- €16.25
- Sashimi van tonijn met zoetzuur van komkommer, en wasabi-mayonaise.
- EEND
- €14.25
- Huis gerookte eendenborst met kweeperen compote, knolselderij puree en een vadouvan mayonaise.
- MATONELLA
- €13.95
- Dungesneden matonella met gorgonzola crème, rucola, vijgen en Pekan noten.
- STEAK TARTAAR
- €14.95
- Steak tartaar van Ierse rund met gekonfijte rode ui beukenzwammen en een truffel mayonaise.
- ZWIJN
- €14.5
- Marbré van wilde zwijn en katenspek met pompoen crème, hazelnoten en gemarineerde witte kool.
- POMPOEN
- €8.75
- Romige soep van flespompoen, linzen en madras met feta.
- VOORGERECHT "BIJ ONS"
- €27.5
- Proeverij van alle voorgerechten op één bord geserveerd.
Hoofdgerechten
- VEGETARISCHE PROEVERIJ
- €21
- Clafoutis van rode ui, peer en Bleu de Wolvega, ‘Bieterbal’ ravioli van bloemkool en beurre noisette en knolselderij cake.
- RISOTTO
- €19.95
- Risotto met paddenstoelen, bosui, truffel en Parmezaan.
- CATCH OF THE DAY
- Dagelijks wisselende seizoensvis | Dagprijs
- KIP
- €23.25
- Suprême van scharrelhoen gevuld met paddenstoelen en een shiitake roomsaus.
- ZWIJNSHAAS
- €24.5
- Zwijnshaas gewikkeld in spek met een port saus.
- RUND
- €24.25
- Zuid-Amerikaanse diamanthaas met een saus van rode wijn en wilde peper.
- SURF N TURF
- €27.25
- Roer gebakken ossenhaas met grote garnalen en kreeftensaus.
- HERT
- €27.5
- Duo van hert; herten sukade en rosé gebraden Hertenbiefstuk met een speculaas kruidensaus.
Nagerechten
- KAAS
- €14.95
- Internationale kazen met een huisgemaakte chutney.
- CHOCOLADE
- €10.75
- ‘DEATH BY CHOCOLATE’ Marquise au chocolat, Witte chocolade-Bailey’s mousse, chocolade-ijs en chocoladesaus.
- CHEESECAKE
- €9.75
- Dulce de leche cheesecake met Bastogne crumble, gekonfijte kumquats en kletskoppen roomijs.
- CREME BRULEE
- €9.75
- Crème brûlée van Madagaskar vanille met bosbessen cheesecake roomijs.
- PEER
- €9.75
- Sticky toffee perentaart met karamel, mascarpone en werther’s Original roomijs
- DESSERT “BIJ ONS”
- €11.75
- Proeverij van onze zoete desserts
- KOFFIE COMPLEET
- €8.25
- Koffie of thee met koekjes en bonbons.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.