Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
sibrand ottema / jeffrey huigen
Type of cuisine
International
Menu photos (5)
All food photos (24)
Voorgerechten -koud
Carpaccio
€13
Dun gesneden ossenhaas met sla, parmezaanse kaas, huisgemaakte basilicumpesto, pijnboompitten en een frisse salade.Of liever met truffel mayo ?
Burrata en coppa di parma
€12
Heerlijke coppa di parma, waarbij een heerlijk zachte burrata mozzarella, en verse tomaten salsa.
"Brood plateau "
€10
Diverse soorten brood met kruidenboter, pesto, aioli en vleeswaren.
Voorgerechten- warm
Grilled nacho avalanche
€9.5
Nacho's met gesmolten kaas, spicy chicken, zure room, guacamole, een heerlijke home made tomatensalsa en crunchy bosui. Warm geserveerd.
" Tempura fried chicken ''
€11
Pittig gemarineerde kip, in tempura beslag krokant gefrituurd op een bao-bun geserveerd met diverse dips om je vingers bij af te likken.
"Apple pork belly donut ’
€11
Traag gegaard buikspek met een subtiele spice mix en daarna 12 uur low en slow gegaard. Geserveerd met homemade sticky apple bbq saus, geserveerd op een donut
"Garlic chili gamba `
€12.5
Gamba´s gegaard in knoflook-chili olie waarbij brood om lekker mee te dippen.
“Deep fried veggies"
€10
Crispy gefrituurde groente julienne van diverse soorten groenten van het seizoen met daarbij een schijfje citroen en een groene kruiden dip.
Voorgerechten- sharing starter
Sharing starter (P.P)
€17.5
Vanaf 2 personen, diverse kleine gerechtjes om samen te delen
Hoofdgerechten-steaks en beef
Bavette steak 250 gr
€27
Een malse en smaakvolle steak, gesneden van de onderbuik van het rund. De steak heeft een uitgesproken smaak en een grove textuur, die zich erg goed leent voor een rodere garing
"Lady steak 120 gr ''
€20
Heerlijk sappige steak uit de borst van het mooie angus rund, het staat bekend om zijn malse structuur en mooie smaak.
Tournedos 180 gr
€34
Deze steak is het zachtste, meest malse stukje uit de koe. de steak heeft een mooie marmering maar is mager en heeft geen vet.saus keuze uit : pepersaus, kruidenboter, truffelsaus, of spek ui champignons
"Short rib ''
€24
Rib van het rund, low en slow gegaard met een uitgesproken marmering die zorgt voor een sappige en smaakvolle ervaring. Met seizoensgroente.
''Texas style beef brisket ''
€24
Onze signature beef brisket is 12 uur low en slow gegaard met een speciale mix van kruiden en specerijen en vervolgens gegaard tot perfectie, met als resultaat een sappige rokerige brisket, geserveerd met eigen jus.
''Beef burger vs pulled pork "
€19
Gegrilde brioche bun, met een beef burger, streaky bacon, pulled pork, cheddar, botersla, tomaat, rode ui en brander mayo.
Hoofdgerechten -pork
BBQ smokey spare ribs
€22
Perfect gegrilde malse varkensribben, bedekt met een rijke en kleverige barbecuesaus. Een ware smaakexplosie voor liefhebbers van BBQ !"
Duo pork "
€22
12 uur lang gegaarde brisket van het varken, met een heerlijke smokey rub en een gegrilde varkenshaas spies geserveerd met saus naar keuze
Hoofdgerechten- gevogelte
'' Birria style chicken ''
€19
Low en slow gegaarde kippendijen. Tot in perfectie gegaard in een rijke jus van diverse pepers, tomaat, knoflook en diverse specerijen. Geserveerd met warme maïstortilla's, avocado crème, salsa van witte ui en koriander.
''Chicken parm"
€19
Gepaneerde en krokant gebakken kipfilet, met een romige tomatenkruidensaus en gegratineerd met mozzarella en parmezaanse kaas.
Hoofdgerechten- sharing hoofdgerecht
Sharing hoofdgerecht (P.P)
€32
Vanaf 2 personen, diverse kleine gerechtjes om samen te delen
Hoofdgerechten- vis
" Tomkah fish "
€22
Baarsfilet, gepocheerd in een zachte curry-kokos bouillon, waarin lente ui en noodles.
" Pittige zalm filet ”
€23.5
Zalmfilet gemarineerd in paprika, diverse pepers en knoflook. Daarna in de pan gebakken, geserveerd met een groene kruidensaus en seizoensgroente.
Hoofdgerechten-vega
Shakshouka
€20
Noord-afrikaans gerecht van gepocheerde eitjes in een volle saus van tomaat, paprika, ui, diverse specerijen en olijfolie en brood om mee te dippen.
"Spaghetti aglio e olio "
€20
Pasta met een saus op basis van olijfolie van de eerste persing. Rode peper, knoflook en peterselie
''Veggie burger"
€20
Gegrilde brioche bun, gochujang mayo, pickle van rode ui, met daaroverheen gesmolten vegan kaas geserveerd met zoete aardappelfriet.
Monchou mousse met crumble van bastogne koekjes, gemarineerd kersen en vanille
''Pornstar sorbet''
€8
Mousse van witte chocolade, passie vruchten coulies, passievrucht en mango sorbet ijs.
''Coupe dame blanche''
€9.5
Vanille-ijs, warme chocolade saus, slagroom en een crumble van chocolade.
Parfait van gekarameliseerde noten
€9
Parfait van gekarameliseerde noten, melkchocolade krokant, chocolade mousse en een rijke karamel saus.
''Snickers 2.0''
€9
Vanille-ijs , met chocoladeschotsen, karamel saus en gefrituurde pinda´s.
''Lava cake van karamel''
€9.5
Warm geserveerd met vanille-ijs en een ganache van honing en witte chocolade
''Koffie compleet''
€8
Koffie naar keuze met diverse zoete lekkernijen.
Grand dessert
€10
Vanaf 2 personen 5 diverse desserts van de kaart
Sharing (PP)
Proeverij menu-2 gangen proeverij om lekker te
€49.5
Liefde gaat door de maag! En hoe mooi is het om die liefde met je tafelgenoten te ''sharen''. bij de sharing krijg je mooie planken met diverse voor- en hoofdgerechten om lekker te delen met elkaar
Proeverij menu- 3 gangen proeverij om lekker te
€59
Wil je het complete plaatje? Neem dan onze 3 gangen sharing. Dan krijg je ook de desserts lekker om te delen.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Bij Sib, the average price should be around €30. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Bij Sib, the chef is sibrand ottema / jeffrey huigen.
Yes, Bij Sib has been identified as having vegetarian options on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible