Menu 2025 - Bistro Bar JUS
Fully reserved on TheFork
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
All food photos (2)
Starter
- Charcuterie, de JUS-Vleesplank (per 2 personen)
- Huisgemarineerde zalm met kruidencrème
- Terrine eendenlever, pruimedanten en briochebrood
- Carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas, kappertjes en gemarineerde tomaat
- Terrine van forel gevuld met garnalen en courgette
- 'Make Your Own' Steak tartaar met dikke mayonaise
- Gegrilde groenten met gebrande paprikacrème en gebakken brie
- Coquilles, beurre blanc, champignons en hazelnootcrumble
- Pulled pork, knolselderijpuree en uiencompote
- Paddestoelensoep met truffel
Main Course
- Ossenhaas biefstuk gebakken in roomboter
- Gegrilde ribeye (200gr), met thijm en rozemarijn
- Spareribs gecarameliseerd met zoete spicy rub
- Wang van het zwijn gestoofd in eigen JUS
- Wildstoof van zwijn en hert met boerenkool en rode kool
- Eendenborst, krokant gebakken op zijn vetje
- Buikspek, langzaam gegaard en gemarineerd met citroen-peper
- Burger van rode ui en kikkererwt, salsa van tomaat en gepofte aubergine
- Sliptong uit de pan met venkelsalade en paprika-JUS
- Kabeljauw met dille-olie en gepofte tomaatjes
Extra bijgerechten (voorgerecht is inclusief brood/hoofdgerecht inclusief friet)
- Frisse salade
- €3.5
- Seizoensgroenten
- €3.5
- Gebakken champignons
- €3.5
- Eendenleverkrullen
- €3.5
- Aardappelen met rozemarijn
- €3.5
- Gebakken kippenlever met ui
- €3.5
Dessert
- Crème brûlée met boerenjongens-ijs
- Cheesecake met compote van bramen
- Brownie met hazelnoot en vanille-ijs
- IJscoupe met chocolade, Oreo-biscuits en marshmallow
- Tarte tatin met appel, peer en kaneelijs
- Kaasplankje van de Pippert uit Ophemert
- Speciale koffie
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.