Menu 2025 - Bistro Bos
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
T. UZUN
Type of cuisine
Turkish
Menu photos (8)
All food photos (12)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Koude Mezes
- Fava
- €7.5
- Tuinbonenpuree met ui, dille en olijfolie
- Rumeli Cacigi
- €7.5
- Gewone tsatsiki van yoghurt, knoflook, komkommer en olijfolie
- Kopoglu Mancasi
- €7.5
- Gebakken groenten in tomatensaus met knoflookyoghurt
- Muammara
- €7.5
- Hete rode paprika tapenade met walnoten en granaatappel siroop
- Antep
- €7.5
- Hete tapenade met ui, tomaat, paprika, komkommer en rode paprika
- Patlican Ezme
- €7.5
- Geroosterde aubergine in yoghurt met knoflook en olijfolie
- Atom
- €8
- Patlican ezme met hete en in olijfolie gebakken rode paprika
- Saksuka
- €8
- Gebakken aubergine in tomaten-knoflook-paprikasaus
- Humus
- €7.5
- Kikkererwten puree met sesampasta, kruiden en olijfolie
- Meze Tabagi Minor 4 Cesit Ve 2 Sigara Boregi
- €30
- De hors-d'oeuvres de minor, met 4 koude mezes & 2 sigara borek
- Meze Tabagi Major 8 Cesit Soguk Ve4 Sigara Boregi
- €45
- De hors-d'oeuvres de major, met 8 koude mezes & 4 sigara borek
Carpaccio & Salades
- Carpaccio Di Manzo Parmigiano
- €14
- Rundercarp., ruccola, kruiden, parmig., pijnboompitten
- Grek Salata
- €11
- Griekse salade met olijven en feta kaas
- Mozzarella Salata
- €11
- Gemengde groene salade met mozzarella kaas en pesto
- Ton Balikli Salata
- €11
- Salade melange met tonijn, mais, tomaat en komkommer
Warme Voorgerechten
- Sigara Boregi
- €7
- Gebakken fetakaas rollen
- Mantar Dolma
- €10
- Met kaas en gorgonzola gevulde champignons
- Mitite Kofte
- €9.5
- Grilled kleine gehaktballetjes in tomaten saus
- Karides Sarmasi
- €8.5
- Gebakken garnalen rollen
- Kalamar Tava
- €10
- Gefrituurde inktvis ringen
- Karides Tava
- €10
- Met knoflook, boter en kruiden gebakken garnalen
- Yaprak Ciger
- €10
- Met knoflook, boter en kruiden in de oven gebakken runderlever
- Soep Van De Dag
- €8
- Linzen, kippen of romige tomatensoep
Pizzas - Vegetarisch
- Margherita
- €12
- Tomaten saus en kaas
- Pesto
- €16
- Tomaten saus, kaas, mozzarella, pesto, cherry tomaaten en verse basilicum
- Funghi
- €16
- Tomaten saus, kaas en verse champignons
- Rucola
- €16
- Tomaten saus en kaas, mozzarella stukjes cherry tomaten en rucola
- Vegetariana
- €17
- Tomatensaus, kaas, champignons, paprika, ui, olijven, artisjok
- Gorgonzola
- €17
- Tomaten saus, kaas en gorgonzola kaas
- Quattro Formaggi
- €17
- Tomaten saus, 4 soorten kaas
Pizzas - Vlees
- Bistrobos
- €16
- Tomaten saus, kaas, champignons, pikante worst en chili peper
- Salami
- €16
- Tomaten saus, kaas en salami
- Prosciutto
- €16
- Tomaten saus, kaas en ham
- Hawai
- €16
- Tomaten saus, kaas, ham en ananas
- Pepperoni
- €16
- Tomaten saus, kaas en pikante worst
- Boromea
- €16
- Tomaten saus, kaas, ham en salami
- Romana
- €17
- Tomaten saus, kaas, ham, salami en pikante worst
- Pollo
- €17
- Tomaten saus, kaas, kip filet, champignons en ui
- Americana
- €17
- Tomaten saus, kaas, picante worst, paprika, champignons, mais,
- Quattro Stagione
- €17
- Tomaten, saus, kaas, champignons, ham en salami
- Diavola
- €17
- Tomaten saus, kaas, pikante worst, paprika ui en chili peper
- Carpaccio Di Manzo
- €18
- Tomaten saus en kaas, parmezaanse kaas rundcarpaccio en rucola
Pizzas – Vis
- Tonno
- €18
- Tomaten saus, kaas, tonijn, olijven, kappertjes en uien (met rucola geserveerd)
- Inverno
- €18
- Tomaten saus, kaas, ansjovis, kappertjes, olijven (met rucola geserveerd)
- Gambaretti
- €18
- Tomaten saus, kaas en gemarineerde garnalen (met rucola geserveerd)
Pasta
- Putanesca
- €17
- Met groenten, olijven, champignons, kruiden en tomatensaus (geflambeerd met witte wijn, knoflook en geserveerd met rucola)
- Pollo
- €17
- Met kip, broccoli, champignons en roomsaus (geflambeerd met witte wijn, knoflook en geserveerd met rucola)
- Carbonara
- €17
- Met roomsaus, ei, kaas, peterselie en ham (geflambeerd met witte wijn, knoflook en geserveerd met rucola)
- Gamberetti
- €18
- Met tomaten saus, garnalen, cherry tomaten en kruiden (geflambeerd met witte wijn, knoflook en geserveerd met rucola)
- Vieni Al Mare
- €18
- Mosselen, kokkels, garnalen, zee vruchten, courgette, prei, cherry tomaten (geflambeerd met witte wijn, knoflook en geserveerd met rucola)
Grill en Vlees Specialiteiten
- Pirzola
- €28
- Gegrilde lamskoteletten met salade, rijst en frietjes
- Kuzu Sis
- €26
- Gemarineerde lams shashlik, met salade, rijst en frietjes
- Izgara Kofte
- €22
- Licht gekruide en gegrilde gehakt ballen, met salade, rijst en frietjes
- Tavuk Sis
- €22
- Gemarineerde kip shashlik, met salade, rijst en frietjes
- Tavuk Izgara
- €26
- Kip filet, champignon of cream curry saus met salade en frietjes
- Sac Kavurma
- €27
- Authentieke turkse lamsvlees en groenten, in speciale pan, met salade& rijst
- Bistrobos Mix
- €28
- 1 spies lam, 1 spies kip, 2 kofte, 1 lamskotelet, met sla, rijst en frietjes
- Bistrobos Mix (Voor 2 Personen)
- €51
- 2 spies lam, 2 spies kip, 4 kofte, 2 lamskoteletten, rijst, salade en frietjes
- Bonfile
- €32
- Malse ossenhaas, met salade en frietjes
- Entrecote
- €28.5
- Gegrilde entrecote met salade en frietjes
- Biftek
- €28
- Gegrilde biefstuk met salade en frietjes
- Keuze Uit Peper-, Champignon-, of Mosterd- Champignon Saus Van Echte Room
- €5
Vis Specialiteiten
- Karides Izgara
- €27.5
- Gepelde garnalen met knoflook & kruiden gemarineerd
- Cipura Izgara
- €25
- Gegrilde dorade filet
- Levrek Izgara
- €27.5
- Gegrilde zeebaars filet
Authentieke Turkse Stoofpotten
- Karides Guvec
- €26.5
- Kuzu Guvec
- €26.5
- Tavuk Guvec
- €25
- Sebzeli Guvec
- €25
Nagerechten
- Baklava
- €7.5
- Zoete, dunne deeglaagjes, gevuld met gemalen pistageen siroopsaus
- Profiterols
- €7.5
- Krokante soesjes met ijsvulling en chocolade saus
- Tiramisu
- €6.5
- De klassieke italiaanse toetje
- Dame Blanche
- €6.5
- Vanille ijs met slagroom en chocolade saus
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.