Menu 2025 - Bistro Brasserie Bleu
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Han Willems
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (168)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available from Dec 24 to Dec 31
Diner - brood & nibbles (12:00 - 22:30)
- Baguette
- €5.5
- Gezouten boter
- Oesters half dozijn
- €23.95
- Fine de claire oester
- Toast gerookte zalm
- €15.95
- Zuurdesembrood, gemengde sla, dressing, sjallot & kruidenolie
- Toast paddenstoelen
- €12.5
- Zuurdesembrood, rucola, parmezaanse kaas & kruidenolie
Diner - supplementen (12:00 - 22:30)
- Groenten uit de josper
- €6.95
- Wisselende groenten
- Salade
- €4.95
- Tartiflette
- €8.95
- Aardappel, brie & spek
- Asperges uit de josper
- €7.95
- Gruyère
- Sauzen
- €3.75
- Pepersaus | bearnaise saus | beurre de paris | madeira jus | kruidenboter
- Zoete aardappel frites
- €6.95
- Truffelmayonaise & parmezaanse kaas
Diner - voorgerechten (12:00 - 22:30)
- Steak tartaar - 80 gram
- €15.95
- Klassiek aangemaakt
- Steak tartaar - 160 gram
- €28.95
- Voor twee personen aan tafel bereid
- Huisgemaakte franse uiensoep
- €10.95
- Brood & gruyère | keuze uit: met of zonder liaison
- Soep van de dag
- €9.95
- Brood
- Rilette van eend
- €15.25
- Brioche & augurkjes
- Escargots (6 st.)
- €14.95
- Kruidenboter, knoflook-aardappel & brood
- Foie tarte tatin
- €22.5
- Foie de canard, appel & calvados jus
- Geitenkaas
- €14.95
- Vijgen, biet & uiencompote
- Gamba’s uit de josper
- €14.95
- Sinaasappel & peper
- Gebakken coquilles
- €17.95
- Geroosterde prei & mosterddressing
Diner - hoofdgerechten (12:00 - 22:30)
- Tournedos black angus (160 gram)
- €28
- Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Chef’s steak (200 gram)
- €29.5
- Paddenstoelen, broodkruim & kruiden. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Steak tartaar - 160 gram
- €28.95
- Aan tafel bereid. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Rib eye - 600 gram
- €69.95
- Voor twee. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Coq au vin
- €27.5
- Klassieke franse garnituur. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- 100% black angus burger - blauwe kaas
- €22.95
- Brioche, blauwe kaas, rucola & BBQ salsa. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- 100% black angus burger - cheddar
- €21.95
- Brioche, cheddar, rucola, BBQ salsa, relish van tomaat, ui & augurk. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Vega burger
- €22.95
- Brioche, BBQ salsa, rucola. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Spätzle
- €24.95
- Geroosterde paddenstoelen & truffelroom. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Boeuf bourguignon
- €27.95
- Gestoofd rundvlees, rode wijn, pareluitjes & spek. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Zeeuwse mosselen
- €29.95
- Witte wijn, prei, ui, selderij, venkel, knoflook & cocktail saus. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Franse visstoof
- €28.5
- Vis, schaal & schelpdieren in bisque uit de josper & toast. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Catch of the day (dagprijs)
- Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Bleu grande salade
- €24.5
- Gemengde salade, gekookt ei, tomaat, rode biet, komkommer, ui, parmezaanse kaas, walnoten & croutons. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
- Franse kaas | gegrilde kip | ossenhaas gamba’s | gegrilde groente
- Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Diner - nagerechten (12:00 - 22:30)
- Crème brûlée
- €12.95
- Kaas
- €16.5
- Selectie van 3 kazen, vijgenbrood & appel-perenstroop
- Chocolade crumble
- €12.95
- Karamel roomijs
- Tarte tatin
- €12.95
- Karamel roomijs
- Coupe bleu
- €12.95
- Champagne room, fruit compote, meringue & vanille ijs
- Spoom van de week
- €11.5
Diner - aperitief (12:00 - 22:30)
- Prosecco
- €8.95
- Hendrick’s gin & tonic
- €14.95
- Komkommer
- Aperol spritz
- €12.5
- Aperol, prosecco, bruisend water & sinaasappell
- Dark and stormy
- €13.5
- Bruine rum, limoen, gingerbeer & gembersiroop
- Kiev mule
- €13.5
- Wodka, limoen, gingerbeer & munt
- Spoom van de week
- €11.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.