Met sherry azijn gemarineerde bietjes met een geitenkaas bitterbal en amandelcroquant
€10.5
Coquilles
€12.5
Rauwe st. jacobsmossel op papadum met citroen/vanille, wasabi en crème fraiche
Romige truffel risotto met gemarineerde paddenstoel, en parmezaanse kaas
€13.5
Tartaar van belgisch witblauw rund met een salade van pastinaak en vadouvan creme
€13.5
Salade met gegrilde runder diamanthaas(simmentaler) op oosterse wijze met sojabonen en shitake
€14.5
Gelakt iberico buikspek met een salade van chinese kool, tahin dressing en japanse kruiden
€13.5
Eendenworst met linzen du puy, olijf jus, witlof salade en hazelnoot
€13.5
Runderstoof van belgisch witblauw rund bereid met affligem dubbel, ui, spek
€14.5
Extra’s
Brood met crème fraiche, olijfolie en marokkaanse kruiden
€5.5
Frisse gemengde wintersalade
€6.5
Frites uit zuyd met oregano en ambachtelijke mayonaise
€6.5
Desserts
Appeltaartcroquette
€8.5
Met cookiecrumble ijs en calvados crème
Caramel-zeezoutijs met ardoino olijfolie en gekaramelliseerde popcorn
€8.5
Café glacé
€9.5
Koffie ijs met koffie schuim en een espresso
Kaasassortiment
€11.5
4 soorten met limburgse appel stroop
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Bistro Croquant, the average price should be around €35. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Bistro Croquant, the chef is Roland Philipsen.
Bistro Croquant
Book a table for
Book for free
🔥 Already 17 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible