Menu 2025 - Bistro De Jockey Club
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 18, 2025
Menu photos (3)
All food photos (5)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available on Dec 19
Lunchkaart - koude gerechten
- Boerenlandbrood carpaccio van weiderund met parmezaanse kaas, truffel, salsa verde en pijnboompitten
- €14.5
- Boerenlandbrood met ossenworst, augurk, zilveruitjes en piccalilly
- €13.5
- Boerenlandbrood met salami, mozzarella, artisjok, olijven, tomaat en balsamico
- €13.5
- Boerenlandbrood met eiersalade, rode ui en komkommer
- €12.5
Lunchkaart - warme gerechten
- 12-Uurtje vlees | boerenlandbrood met kroket, uitsmijter (1 ei) en soep
- €13.5
- 12-Uurtje vis | boerenlandbrood met garnalenkroket, gerookte zalm en soep
- €16.5
- Eggs benedict op een briochebroodje met ham
- €15.5
- Boerenlandbrood met 2 kroketten
- €12
- Toast met gemarineerde en gebakken champignons
- €13.5
- Uitsmijter of omelet
- €11.5
- Keuze uit: ham / kaas / naturel
- Soep van de week met brood
- €10
Lunchkaart - tosti’s en snacks
- Tosti
- €5.5
- Tosti tomaat - kaas
- €6
- Broodje unox
- €5.5
- Snack
- €4
- Keuze uit: (vega) kroket / frikandel / kaaskroket / kaassoufflé / vega loempia’s
Lunchkaart - maaltijdsalades
- Mozzarella - tomatensalade
- €14.5
- Carpaccio - salade
- €16
- Ossenhaassalade
- €17.5
- Geitenkaassalade
- €14.5
Dinerkaart - voorgerechten
- Taartje van bladerdeeg met gerookte paling en gerookte zalm
- €17.5
- Gegrilde courgette met ricotta-muntcrème en een dressing van honing
- €12
- Eendenrilette met warme vijgen en brioche
- €16
- Tartaar van coquille met een sabayon van citrus en chili
- €16.5
- Buikspek met een lauwwarme salade van appel, venkel en grove mosterd
- €14.5
- Steak tartaar met kappertjes, peterselie, grove mosterd, ketchup, ui, augurk en eidooier
- €16.5
Dinerkaart - hoofdgerechten
- Gegrilde varkenskotelet met gebakken spruitjes, spek en kastanje, geserveerd met een saus van donker bier
- €27.5
- Tarte tatin van pompoen met groene asperges en burrata
- €22.5
- Ossenhaas met portobello, walnotensaus en gekarameliseerde ui
- €32.5
- Geroosterde tijgerzeewolf met prei, puree van zwarte knoflook en paddenstoelenjus
- €26
- Gegrilde tonijnsteak met pastinaak op drie wijzen
- €27
- Pasta carbonara
- €22.5
Dinerkaart - bijgerechten
- Friet
- €5
- Frisse salade
- €4.5
- Gebakken spruitjes of geroosterde pompoen
- €5
- Sauzen
- €0.5
- Brood met smeersels
- €8.5
Dinerkaart - nagerechten
- Millefeuille van bladerdeeg met warme appel, kaneel en walnoot
- €10
- Koffie-pannacotta met karamel
- €10
- In port gemarineerde warme vijgen met een crème van mascarpone
- €11.5
- Affogato
- €9.5
Dinerkaart - verrassingsmenu
- 3 - Gangen
- €45
- 4 - Gangen
- €55
Borrelkaart - luxe bites
- Knoflookbrood
- €9.5
- Calamaris
- €9.5
- Kaasblokjes
- €10
- Japanse gefrituurde kip
- €9.5
- Crudité
- €8.5
Borrelkaart - overige bites
- Kroket (ook vega)
- €5
- Garnalenkroket
- €5.5
- Kaassoufflé
- €5
- Frikandel
- €5
- Broodje unox
- €5.5
- Friet
- €5
- Zoeteaardappel friet met truffelmayonaise, parmezaanse kaas
- €10
Borrelkaart - snacks
- Bitterballen of vega bitterballen (6)
- €7.5
- Kaassticks (6)
- €7.5
- Garnalensticks (6)
- €9.5
- Kip krokantjes (6)
- €7.5
- Vegetarische loempias (8)
- €7.5
- Fried bites mix (20)
- €22.5
Lichte bodem vóór het rijden - warme gerechten
- Pasta carbonara
- €12.5
- Pasta pesto met burrata
- €12.5
- Maaltijdsoep
- €13.5
- Oosterse wok met noodles
- €14.5
Lichte bodem vóór het rijden - salades
- Mozzarella - tomatensalade
- €14.5
- Carpaccio - salade
- €16
- Geitenkaassalade
- €14.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.