Menu 2025 - Bistro La Bohème
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 6, 2025
Chef
Ron van de Merwe
Type of cuisine
French
Menu photos (9)
All food photos (66)
Drinks
- Paddenstoelentartelette
- €17
- Roomboter tartelette / duxelles van paddenstoelen / camembert / walnootjes
- Carpaccio van gemarineerde chioggia
- €17
- Chioggia biet / vegan feta / basilicum vinaigrette / pijnboompit / basilicummayonaise / rucola
- Zalmrolletjes
- €18
- Gerookte zalm / mousse van gerookte forel / groene asperge / kervelvinaigrette / kruidenslaatje
- Gebakken mosselen
- €18
- Gebakken mosselen / prei / knoflook / kruidenboter / venkelslaatje
- Paté en croute
- €18
- Ambachtelijke paté van eend / bladerdeeg / groene asperges / vruchtenjam / kruidenslaatje
- Ceasar salad
- €18
- Romana sla / gerookte kip / crispy spek / krokante parmezaan / briochecroutons / ansjovismayonaise
- Franse oesters “geay” nr 3
- €26
- Half dozijn rauwe franse oesters / citroen / rode ui / rode wijnazijn
- Gegratineerde oesters “la bohème”
- €16.5
- 3 Oesters / gegratineerd / gebakken spinazie / sauce provencale / gruyère kaas
- Gratinée des halles
- €13
- Huisbereide franse uiensoep / briochecrouton / gruyère kaas
Hoofdgerechten
- Knolselderij “a la forestiere”
- €25
- Medaillons van gepofte knolselderij / goudbruin gebakken / paddenstoelensaus / truffelolie
- Vegan steak met biet en rode wijn
- €27
- Vegan flanksteak / jus van rode wijn / rode biet / salie
- Kabeljauwhaas “thermidor”
- €28
- Goudbruin gebakken kabeljauwhaas / gegratineerd / romige mosterdsaus / gruyère kaas / panko
- Rode mulfilet met kreeftenjus
- €28
- Op de huid gebakken rode mulfilets / jus van kreeft en cognac / venkelslaatje / dille
- Eendenborstfilet “cerise”
- €29
- Rosé gebakken eendenborstfilet / amarenenjus / basilicum
- Boeuf bourguignon 2.0
- €29
- Zacht gegaarde sukade van black angusrund / krokant gebakken / bourguignon saus / crispy spek
- Tournedos “a la forestière”
- €36
- 200 gram ossenhaas / naar wens gebakken / paddenstoelensaus / truffelolie
- Halve kreeft ‘gratin”
- €34.5
- Schoongemaakt / gegratineerd / hollandaisesaus / panko / oude kaas
Nagerechten
- Espresso martini
- €12
- Vanille – roomijs / espresso / wodka / koffielikeur / amarettikoekjes
- Crème brulee
- €11
- Vanillepudding / krokant gebrand / vanille-roomijs
- Classic coupé dame blanche
- €11
- Vanille-roomijs / huisbereide warme chocoladesaus / slagroom
- Tarte tatin
- €12
- Appeltaartje uit de oven / vanille-roomijs / karamel saus / amandelschaafsel
- Kaasplateau
- €16
- Selectie van 4 kazen / fornaccini-crackers / nootjes / huisgemaakte vruchtenjam
Koffie
- Koffie “la bohème”
- €10
- Koffie naar keuze / 4 luxe bonbons van leonidas
- Speciale koffie
- €11
- Irish / spanish / italian / french / met bonbon van leonidas
Surprisemenu “joie de vivre”
- 3 Gangen
- €52.5
- 4 Gangen
- €62.5
- (Alleen mogelijk op woensdag en donderdag)
- 5 Gangen
- €75
- (Alleen mogelijk op woensdag en donderdag)
- Selectie van 3 kaasjes voor
- €12
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.