Menu 2025 - Bistro La Cloche
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Marvin van der Bent
Type of cuisine
European
Menu photos (12)
All food photos (29)
Chefs menu
- 3 gangen menu
- €49.5
- Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld alleen per tafel te bestellen
- 4 gangen menu
- €62.5
- Zorgvuldig door ons team voor u samengesteld alleen per tafel te bestellen
Main Course
- Oesters 6 stuks
- €22.5
- Bloody mary – sake/yuzu – kreeftenschuim – dashi soja – gele curry schuim /lime
- Makreel
- €17.5
- Makreel – appel – limoen – bleekselderij – gember – witlof – rozijn - framboos
- Paling
- €17.5
- Dikke i jsselmeer paling, doperwt, radijs, knolselderij, appel, passievrucht
- Eend
- €19.5
- Paté van de bout - eendenlever - sauternes - abrikoos – oesterzwam - macadamia
- Tataki (japanse carpaccio)
- €17.5
- Dungesneden rundvlees – mango – paprika – basilicum – rode peper – dashi - soja
- Nectarine
- €16.5
- Gemarineerd – granaatappel – aceto balsamico – blauwe kaas – cantuccini
Tussen
- Loempia
- €18.5
- Procureur – hoi-sin – pinda - lente-ui - atjar
- Knolselderij
- €16.5
- Tortellini– gebrande ui – beurre blanc – cognac gerookte amandel – honing - mosterd
- Bisque
- €15.5
- Bisque van langoustine – rivierkreeft – tomaat - basilicum – focaccia - munt
- Carbonara
- €18.5
- Tortellini – pecorino – spek – pittige olijfolie – azijnchips
- Escargots
- €17.5
- Wijngaardslakken – kruidenboterboter – blauwe kaas – champignon - pompoenpit
- Zwezerik
- €23.5
- Krokant gebakken - gekarameliseerde ananas – pittige worteljus en boerenjongens
Hoofd
- Dorade
- €27.5
- Op de huid gebakken – parel couscous - antiboise – geroosterde olijf salade van witte kool/venkel/komkommer/turkse citroen
- Kool
- €23.5
- Gegrilde savooie kool – beurre noisette – miso - wortel granaatappel – aceto balsamico
- Surf & turf
- €32.5
- Gegrild kalfsstaartstuk & gamba, chimichurri, paprika, paella, mais, chorizo, inktvis
- Tournedos
- €34.5
- Rosé gebakken tournedos – porto bello – brioche – spinazie, saus van marsala
- Eend
- €27.5
- Op de huid gebakken borstfilet – ratatouille – zwarte knoflook – salie - tomatenjus
Na
- Appel
- €13.5
- Warme millefeuille van appel - vanillesaus – ijs van boerenjongens
- Dark chocolate
- €13.5
- Cremé van pure chocolade – gebrande hazelnoot - mandarijn kruidnoot – stemgember - spiced rum
- Foie
- €19.5
- Parfait van eendenlever – ijs van tullamore dew chutney van sinaasappel - cola
- Kaasplateau
- €17.5
- Selectie van diverse kazen met garnituur
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.