Menu 2025 - Bistro Petite Ruelle
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Donald Jansen
Type of cuisine
French
All food photos (18)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Carpaccio
- €14.5
- Geserveerd met parmezaanse kaas, pijnboompitten, spekjes, huisgemaakte pesto en rucola
- Bisque
- €16
- Huisgemaakte kreeftensoep met een garnituur van schaal- en schelp dieren
- Zalm
- €14.5
- Warm gerookte zalm, roomzuurkool, dille zuring olie
- Escargots
- €13
- Escargots met café de paris boter en pernod
- Zwaardvis
- €16
- Dungesneden zwaardvis, saus mousquetaire, kapper appeltjes en ansjovis
- Kikkerbillen
- €16
- Zacht gebakken, geserveerd in romige knoflooksaus
- Knolselderij
- €14
- Carpaccio van knolselderij, eekhoorntjesbrood emulsie, shiitake vinaigrette en zwarte truffel
Hoofdgerechten
- Tournedos
- €32.5
- Sous vide gegaarde tournedos met rode wijn chanterelle jus
- Chateau briand
- €69.5
- 400 gram ossenhaas met gebakken groenten en spekjes Te bestellen per 2 personen
- Kabeljauw
- €27.5
- Kabeljauw rugfilet, bloemkool crème, pecorino crumble en truffel olie
- Varkens ribeye
- €26.5
- Iberico varkens ribeye met bordelaise saus
- Zeetong
- €44.5
- Gebakken in beurre noisette, peterselie en citroen
- Eendenborstfilet
- €23
- Sous vide gegaarde eendenborst filet, knolselderij crème, bramen jus en aardappel fondant
- Pompoen
- €21.5
- Pompoen geitenkaas taartje met rode uiencompote
Dessertkaart
- Tarte tatin
- €10.5
- Tarte tatin van peer met pecan noten en Franse blauwschimmel
- Scroppino
- €9.5
- Vloeibaar dessert op basis van citroen ijs, limoncello en prosecco
- Brownie
- €12
- Amarena brownie, gel van grappa, kersen reductie, pistache ijs en witte chocolade ganache
- Dame blance
- €12
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
- Kaasplankje
- €15
- Vier kazen zorgvuldig samengesteld door onze kaasboer, geserveerd met druiven en compote
Dessertwijn en port
- Muscat de rivesaltes blanc, frankrijk
- €6
- Pedro ximenez sherry
- €6
- Graham’s fine white port
- €5.5
- Graham’s six grapes reserve ruby port
- €5.5
- Graham’s the tawny portt
- €7.5
- Graham’s 10 years old tawny port
- €9.5
- Graham’s 20 years old tawny port
- €15.5
- Graham’s 30 years old tawny port
- €19.5
- Graham’s portproeverij
- €18.5
- The tawny, 10 years old, 20 years old
Aperitief
- Cava clos amador brut reseva delicat, spanje
- €30
- Aroma’s van citrusfruit en groene appel en een hint van gerijpt wit (perzik) fruit. Mooie finale. In deze bruisende cava is ook wat ontwikkeling te herkennen
- Champagne bollinger special cuvèe brut, frankrijk
- €85
- Een weelderige geur, gerijpt, complex, rijk van smaak met hinten van toast en champignons. Bollinger staat tevens bekend om de zeer mooie, verfijnde mousse
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.