Menu 2025 - Bistrot Neuf
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 4, 2025
Type of cuisine
French
All food photos (4)
La petite carte
- Huitres
- €3
- Oesters, citroen & mignonette
- Œuf mayonnaise
- €4.5
- Ei, mosterd, cornichons, hollandaise en krokante aardappel
- Pâte maison
- €8.5
- Met pistache & abrikoos, gekarameliseerde zilveruitjes en croutons
- Escargots
- €15
- Zes wijngaardslakken met voldoende knoflookboter
- Plateau charcuterie (70 gr)
- €16
- Charcuterie van onze originele berkel-snijmachine
- Croquette aux crevettes
- €9
- Garnalenkroket met aioli & citroen
- Pain avec du beurre salé
- €5
- Zuurdesembrood met beurre fleur de sel
Les entrées
- Steak tartare (80 gr)
- €16
- Klassieke bereiding
- Tartare de melon
- €14
- Tartaar van gepekelde en gedroogde watermeloen, coeur de boeuf tomaat, lavas mayonaise en eidooier crème
- Brioche neuf
- €26
- Gebakken eendenlever, brioche, truffelmayonaise met kreeft en rode uiencompote
- La nouvelle niçoise
- €16
- Salade niçoise, tonijn met kriel, taggiasche olijven, ansjovis, ei en haricots verts
Entremets
- Le bisque
- €16.5
- Romige kreeftenbisque met rivierkreeft en sinaasappel
- Chantrelles
- €15.5
- Cassoulet van cantharellen, doperwten en bonenkruid met schuim van karnemelk
Les plats principaux
- Entrecote pour deux (500 gr)
- €80
- Entrecote van roodbont rund met seizoensgroenten en béarnaise saus of bordelaise jus
- Moules marinières
- €25
- Mosselen in witte wijn, pernod en knoflook
- Agneau
- €27
- Gebraden lamsfilet met een stoof van lamsnek, aardappel mousseline, boterbonen en salie
- Le poisson du jour - dagprijs
- Dagverse vis met beurre blanc saus
- Ravioli
- €21
- Huisgemaakte ravioli met pompoen en beurre noisette
Les desserts
- Assortiment de fromages
- €16.5
- Tarte tatin
- €14
- Gekarameliseerd met miso en vanille ijs
- Carré au chocolat
- €14
- Chocolade brownie met kersen, kersen compote, gel van cranberry, cottage cheese en vanille ijs
- Dessert du jour
- €15
Menu du chef
- Menu du chef à trois plats
- €49.5
- Entrée, plat, dessert
- Menu du chef à quatre plats
- €59.5
- Entrée, entrement plat et dessert
- Menu du chef à cinq plats
- €68
- Entrée, entremet, plat, fromage et dessert
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.