Menu 2025 - Blaka Rosoe
This restaurant is not bookable on TheFork
Here are some alternatives you might enjoy:
Cannot be reserved on TheFork
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
July 22, 2025
Chef
Sanjai Mehilal
Type of cuisine
Indonesian
All food photos (5)
Voorgerechten/snacks
- Sate voor
- €8.5
- Saoto
- €7.5
- Telo bakkeljauw
- €8.75
- Gefrituurde cassave met gezouten kabeljauw, ei en madame jeanette mayonaise
- 3 stokjes javaanse saté
- €8.5
- 3 stokjes gegrilde sate van kippendijen in surinaamse marinade geserveerd met een echte javaanse pindasaus
Javaans/surinaamse specialiteiten
- Pom met kip
- €18.5
- Geroosterde kippenbout
- €14.5
- Bakkeljauw
- €18.5
- Surinaamse bakkeljauw (stokvis) in de tomaat gebakken met verse groenten, omeletreepjes, extra ei, zoetzure komkommer en gebakken banaan
- Moksi metie speciaal
- €19.5
- Cha sui van geroosterd speenvarken met fa chong (chinese worst), gegrilde buikspek en geroosterde kip, met verse groenten, omeletreepjes, zoetzure komkommer en gebakken banaan
- Kip "blaka rosoe" (halal)
- €19.5
- Geroosterde kip, hete kip en kipsaté met verse groenten, omeletreepjes, zoetzure komkommer en gebakken banaan
- Javaanse kipsaté (halal)
- €17.5
- 3 stokjes gegrilde sate van kippendijen in surinaamse marinade geserveerd met een echte javaanse pindasaus met verse groenten, omeletreepjes, zoetzure komkommer en gebakken banaan
- Hete kip (halal)
- €16.5
- Gebakken kippendijen in soja, sambal en madame jeanette met verse groenten, omeletreepjes, zoetzure komkommer en gebakken banaan
Hindoestaanse roti specialiteiten
- Roti doks
- €18.95
- Roti kippendijen
- €17.95
- Roti vega
- €16.5
- Gebakken tempeh, verse groenten, pompoen en aardappel gebakken in surinaamse kerrie massala met kerrie ei, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti vis vissie
- €18.5
- Gebakken garnalen en surinaamse bakkeljauw in surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti bakkeljauw
- €17.75
- Surinaamse bakkeljauw (stokvis) gebakken in de tomaat en surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti "blaka rosoe"
- €19.95
- Kippendijfilet stukjes, lamsbout filet stukjes en gebakken garnalen in surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti garnalen
- €18.95
- Gebakken garnalen in surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti duo (halal)
- €18.5
- Kippendijfilet stukjes en lamsbout filet stukjes in surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti hete kip (halal)
- €17.95
- Pittige kippendijfilet stukjes gebakken in tomaat met madame jeanette en sambal, met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
- Roti lams (halal)
- €18.95
- Botermalse lamsbout filet stukjes in surinaamse kerrie massala met kouseband, aardappel, pompoen, zoetzure komkommer en een huisgemaakte rotiplaat
Luxe surinaamse broodjes
- Broodje kerrie ei & kouseband
- €6.5
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla, kerrie ei, kouseband en blaka rosoe saus
- Broodje vega
- €7.95
- Een vers afgebakken broodje ingelegd met verse ijsbergsla, gebakken tahoe en tempeh in Surinaamse kerrie massala en tomaat
- Broodje hete kip
- €7.95
- Broodje cha sieuw
- €7.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en cha sieuw-geroosterd speenvarken met blaka rosoe saus
- Broodje buikspek
- €7.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en gegrilde buikspek met blaka rosoe saus
- Broodje kerrie kip (halal)
- €7.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en kippendijfilet stukjes in surinaamse kerrie massala
- Broodje bakkeljauw
- €8.5
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en surinaamse bakkeljauw (stokvis) met ei en blaka rosoe saus
- Broodje kipsate (halal)
- €8.5
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en 3 stokjes gegrilde saté van kippendijen in surinaamse marinade geserveerd met een echte javaanse pindasaus
- Broodje fa chong
- €8.5
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en fa chong-chinese rode worst van varken en kruiden met blaka rosoe saus
- Broodje pom
- €8.95
- Broodje kerrie lams (halal)
- €8.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en botermalse lamsvlees stukjes in surinaamse kerrie massala
- Broodje kerrie garnalen & kouseband
- €8.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en gebakken garnalen in surinaamse kerrie massala met kouseband
- Broodje moksi
- €8.95
- Vers afgebakken broodje belegd met frisse ijsbergsla en cha sieuw, fa chong, buikspek en blaka rosoe saus
Extra's
- Geroosterde kippenbout
- €5.5
- Extra losse rotiplaat
- €3.6
- Extra bakje massala garnalen
- €5.5
- Extra bakje massala lams
- €5.5
- Extra bakje bakkeljauw
- €5.5
- Extra bakje fa chong
- €5
- Extra bakje hete kip
- €5
- Extra bakje tjauw mein
- €5.5
- Extra bakje javaanse pindasaus
- €2.5
- Klein bakje madame jeanette peper extra
- €0.5
- Groot bakje madame jeanette peper extra
- €2.5
- Extra losse kerrie ei
- €1.5
- Extra bakje gele nasi
- €4.75
- Extra bakje cha sui
- €5
- Extra bakje buikspek
- €5
- Extra bakje kerrie aardappel en kouseband
- €3.5
- Extra bakje pompoen
- €3.5
- Extra bakje massala kippendijen
- €5
- Extra basmati rijst
- €3.5
Drankjes
- 7 up
- €3.1
- Markoesa
- €4.25
- Spa blauw
- €2.5
- Heineken 0.0
- €3.5
- Heineken
- €3.5
- Fernandes geel
- €3.25
- Coca cola zero
- €3.1
- Coca cola
- €3.1
- Gemberbier
- €4.25
- Old jamaica ginger beer 0.0%
- Fernandes blauw
- €3.25
- Tonic
- €3.1
- Fernandes groen
- €3.25
- Spa rood
- €2.95
- Red bull
- €3.95
- Fanta orange
- €3.1
- Fernandes rood
- €3.25
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.