Menu 2025 - Bottega Toscana Boccaccio
Fully reserved on TheFork
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Stefan van Oeffelen
Type of cuisine
Italian
Menu photos (8)
All food photos (21)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Pan
- Pane
- €8
- Warm brood met extra vergine olijfolie en zeezout
- Pane di campagna
- €14.5
- Warm brood, mediterrane olijfolie dip, opgeslagen ricotta met kruiden en knoflook, grove tapenade van gegrilde paprika, noten en geroosterde peper
- Bruschette al pomodoro
- €12.5
- Geroosterd italiaans brood met geroosterde tomaatjes, straciatella kaas, chili en aceto balsamico
- Bruschette con tartare di manzo
- €14.5
- Geroosterd italiaans brood met rundertartaar, kappertjes, mosterd, worcester, ui en verse truffel
- Piatto di bruschette
- €17.5
- Geroosterde italiaanse bruschetta’s “al pomodoro” , “tartare di manzo” en een wisselende tapenade of beleg
Salumi e formaggi (vanaf 2 personen)
- Salumi (p.p.)
- €11
- Uitgebreide proeverij van italiaanse vleeswaren met brood en olijfolie
- Formaggi (p.p.)
- €11
- Uitgebreide proeverij van mediterrane kazen met vijgenbrood en noten
- Tagliere salumi e formaggi (p.p.)
- €15
- Grote proeverij van italiaanse vleeswaren en kazen met brood en olijfolie
Tagliere di antipasti (antipasti planken vanaf 2 personen)
- Antipasti freddi (p.p.)
- €14.5
- Uitgebreide voorgerechten proeverij van koude antipasti met o.a. bruschetta’s, burrata en italiaanse vleeswaren
- Antipasti boccaccio (p.p.)
- €18.75
- Luxe voorgerechten proeverij van warme en koude antipasti met o.a. gamba’s, minestrone, trentino en porchetta
Antipasti
- Carne del trentino
- €16.5
- Supermals, dungesneden rundvlees, 2 weken ingelegd in kruiden en zout, geserveerd met rucolasalade, parmezaan en toscaanse olijfolie
- Minestrone
- €12.5
- Heerlijk zomerse soep vol verse groenten, groene asperges, cavolo nero, tomaat, en geroosterde focaccia
- Burrata con asparagi verdi
- €14.5
- Hele bol romige burrata met gegrilde groene asperges, geroosterde tomaatjes, witte balsamico dressing, extra vergine olijfolie en pijnboompitten
- Pasta alle vongole
- €15
- Spaghetti met knoflook, peterselie, rode peper, witte wijn, olijfolie en verse venusschelpen
- Porchetta
- €14.5
- Italiaanse klassieker, opgerold en goed gekruid buikspek, geserveerd met mosterdfruit en gegrilde paprika salade
- Ostriche fresche (1)
- €4.5
- Zuivere wilde oesters (nr 3), geserveerd met peper, citroen en verschillende dressings
- Spaghetti parmezan
- €13.5
- Spaghetti met parmezaan, geflambeerd met grappa, truffel en verse truffel
- Fritto misto di mare
- €15
- Gefrituurde vis, schaal- en schelpdieren met citroen en saffraan knoflook saus
- Insalata con carciofi e provolone
- €12.5
- Salade van little gem, artisjok, sinaasappel, brood, tomaat, olijf en provolone
Secondi piatti
- Risotto primavera
- €24.5
- Romige kruiden risotto met pesto, lentegroenten, ricotta en krokante parmezaan
- Cannelloni
- €22.5
- Cannelloni gevuld met geitenkaas, gegratineerd met kaas en geroosterde paprika saus
- Pasta boccaccio
- €26
- Verse pappardelle, geflambeerde gamba’s, courgette, venkelworst, venkelzaad en cherrytomaat
- Pasta al ragù d’anatra
- €27.5
- Rigatoni pasta met een ragout van gekonfijte eend, sinaasappel en pistache met balsamicouitjes en krokante parmezaan
- Pesce del mercato
- €24.5
- Verse vis van de vismarkt, vraag de bediening naar het visgerecht van de dag
- Halibut con risotto al dragoncello
- €25
- In vergine olijfolie gekonfijte zwarte heilbotfilet met dragonrisotto en antiboise
- Scaloppa di vitello alla gorgonzola
- €27.5
- Kalfshaas, dungesneden, gebakken en geserveerd in een romige gorgonzolasaus, met geroosterde rozemarijn aardappeltjes en gegrilde groenten
- Filetto di manzo con aglio
- €35
- Runderribeye met espressorub van de grill (250 gram) voor 1 personen op plank geserveerd, met compôte van knoflook, ui en kalfsjus, geroosterde aardappelen en rauwe broccoli salade
Desserts
- Affogato nero o bianco
- €7.5
- Roomijs ‘verdronken’ in vers gezette espresso, keuze uit vanille- of chocoladeijs
- Tiramisù
- €9.75
- Frisse tiramisu met mascarpone, limoncello, frambozen en lange vingers
- Sgroppino
- €9.75
- Scroppino, verfrissende spoom van vodka, prosecco, munt en citroensorbetijs
- Cannoli
- €9.75
- Typisch siciliaans dessert, cannoli gevuld met witte chocolade, pistache en pistache ijs
- Panna cotta
- €9.75
- Panna cotta van aardbei, rabarber en basilicum
- Grand dessert
- €15
- Proeverij van nagerechten
- Formaggi
- €15
- Uitgebreide proeverij van mediterrane kazen met noten en vijgenbrood
Limoncello e selezione di grappa
- Limoncello di casa
- €6
- Huisgemaakte limoncello
- Cuvee antica riserva, nonino (43%)
- €8.5
- Cabernet franc, merlot, refosco, 5 jaar op kleine eikenhouten vaten
- Prosecco reserva, friuli (41%)
- €7.5
- Zacht, bloemig, fruitig, roestvrijstalen vaten
- Moscato, nonino (41%)
- €7.5
- Aromatisch, bloemig, kruidig, vanilletonen
- Barolo invecchiata, piemonte (42%)
- €7.5
- Aromatisch, zeer intens, eikenhouten vaten
- Merlot, nonino (41%)
- €7.5
- Krachtig, sterk en rond met bloemige tonen
- Vuisinâr riserva 2 anni, nonino (41%)
- €7.5
- Rijping op vaten van wilde kers, complexe geur, zacht en warm
Aperitief
- Prosecco frizante
- €7.5
- Mousserende italiaanse wijn
- Prosecco spumante
- €9
- Mousserende italiaanse wijn
- Aperol spritz
- €9
- Aperol, prosecco, sinaasappel
- Limoncello spritz
- €9
- Limoncello, prosecco, citroen
- Il hugo
- €9
- Vlierbloesem, munt, citroen, prosecco
- Mimosa
- €9
- Sinaasappelsap, prosecco, cointreau
- Gin & tonic
- €10.75
- Tanqueray gin, fever tree tonic, citroen
- Limoncello & tonic
- €10.75
- Limoncello, basilicum, fever tree tonic
- Frangelico limone
- €6.5
- Frangelico, citroensap
- Negroni
- €9.75
- Gin, rode martini, campari, sinaasappel
- Americano
- €9
- Rode martini, campari, sodawater, sinaasappel
- Espresso martini
- €9.5
- Vodka, kahlua, espresso, suikerwater
Italiaanse bieren
- Birra moretti (tap)
- €5
- Birra moretti 0,0
- €5
- Peroni chill lemon
- €5.5
- Angelo poretti luppoli 9 ipa
- €7.5
- Citrus, kruidig, bittertje
Fiammetta menu - chef’s menu
- 3 gangen (voor, hoofd, na)
- €37.5
- 4 gangen (voor, tussen, hoofd na)
- €45
- 5 gangen (voor, tussen, hoofd, kaas, na)
- €49.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.