Menu 2025 - Brasserie Bruis
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 7, 2025
Chef
Jozua Jaring & Dennis Frank
Type of cuisine
French
Menu photos (1)
All food photos (56)
Bites
- OESTER KLASSIEK
- €4
- Sjalot - Citroen - Rodewijnazijn
- OESTER MET VLIERBLOESEM
- €5.5
- Komkommer - Hangop
- GEPOCHEERDE OESTER
- €5.5
- Gerookte paling - Paling beurre blanc - Bieslook
- PROEVERIJ VAN OESTERS
- €14
- Proeverij van bovenstaande oesters • 3 st.
- TOMAAT TARTARE (v)
- €8.5
- Getoaste brioche - Kappertjes - Bieslookmayonaise • 2 st.
- BLINI’S MET GEROOKTE ZALM
- €9.5
- Zalmeitjes - Crème fraîche • 2 st.
- JAMÓN IBÉRICO
- €13
- 24 maanden gerijpte Spaanse ham • 70g
- ASETRA KAVIAAR | 30g /50g
- €65
- Geserveerd met met bijpassende garnituren
Menu
- 3-GANGEN
- €48
- voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
- 4-GANGEN
- €58
- + tussengerecht
- 5-GANGEN
- €68
- + twee tussengerechten
Voorgerechten
- MARBRÉ VAN FOIE GRAS
- Ossenworst, Amsterdams zuur en krokant van kruidkoek
- COQUILLE CRUDO
- XO van zeevruchten en gedroogde ham, witte kool, citrus en sambai-vinaigrette
- GEITENKAAS & RODE BIET (v)
- Walnoten, peer, amarena-kers en zoethout-vinaigrette
Tussengerechten
- LIVAR-BUIKSPEK
- Crème van snert, gerookte paling en Opperdoezer Ronde
- KABELJAUW À LA MEUNIÈRE
- Amandelen, kappertjes, witlof en saus van sherry
- VOL-AU-VENT
- Kalfsragout in bladerdeeg, krokante zwezerik, zwarte truffel en sauce volaille
- RAVIOLO (v)
- Taleggio, 63°-ei, cantharellen, hazelnoten en duxelles van paddenstoelen
Hoofdgerechten
- HERTENRUG
- Zolderspek, pastinaak, winterpostelein, zoet-zure appel en herten-jus
- TOURNEDOS ROSSINI | +20,-
- Gebakken ganzenlever, zwarte truffel, getoaste brioche en Madeira-jus
- ZEEBAARS
- Aardappelsalade met Hollandse garnalen, croque de crevettes, venkel en bouillabaisse-saus
- MELANZANE (v)
- Gnocchi, molasse, basilicum, courgette en schuim van Parmezaanse kaas
Beef Wellington
- BEEF WELLINGTON
- €79
- Onze signatuur geserveerd met groene salade en Madeira-jus ⸱ Minimaal 24 uur van tevoren bestellen ⸱ Menu +15 p.p.
Specials
- STEAK TARTARE – KAVIAAR | +20,-
- Asetra kaviaar, oestercrème en gebakken aardappelrösti
- GEBAKKEN LANGOUSTINE | +15,-
- Langoustine tartaar, bisque, bloemkool-crunch en Cognac
Desserts
- ZOET DESSERT
- Wisselende selectie van zoete desserts
- CAFÉ GOURMAND
- Koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises
- AFFOGATO
- Huisgemaakt vanille ijs - Espresso
- ESPRESSO MARTINI | +5,-
- Vodka - Doppio - Kaneel - Koffie likeur
- KAAS VAN DE KAASKAMPANJE | +5,-
- Drie grote stukken kaas naar keuze
Bijgerechten
- BRUSSELSE SPRUITEN
- €6
- Sjalot en gebakken spekjes
- GEGRATINEERDE WITLOF
- €7
- Livar ham en Gruyère
- HUISGEMAAKTE FRIET (v)
- €6
- Mayonaise
- GROENE SALADE (v)
- €6
- Franse vinaigrette
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.