Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 7, 2025
Chef
Jozua Jaring & Dennis Frank
Type of cuisine
French
Menu photos (1)
All food photos (54)
Bites
OESTER KLASSIEK
€4
Sjalot - Citroen - Rodewijnazijn
OESTER MET VLIERBLOESEM
€5.5
Komkommer - Hangop
GEPOCHEERDE OESTER
€5.5
Gerookte paling - Paling beurre blanc - Bieslook
PROEVERIJ VAN OESTERS
€14
Proeverij van bovenstaande oesters • 3 st.
TOMAAT TARTARE (v)
€8.5
Getoaste brioche - Kappertjes - Bieslookmayonaise • 2 st.
BLINI’S MET GEROOKTE ZALM
€9.5
Zalmeitjes - Crème fraîche • 2 st.
JAMÓN IBÉRICO
€13
24 maanden gerijpte Spaanse ham • 70g
ASETRA KAVIAAR | 30g /50g
€65
Geserveerd met met bijpassende garnituren
Menu
3-GANGEN
€48
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
4-GANGEN
€58
+ tussengerecht
5-GANGEN
€68
+ twee tussengerechten
Voorgerechten
MARBRÉ VAN FOIE GRAS
Ossenworst, Amsterdams zuur en krokant van kruidkoek
COQUILLE CRUDO
XO van zeevruchten en gedroogde ham, witte kool, citrus en sambai-vinaigrette
GEITENKAAS & RODE BIET (v)
Walnoten, peer, amarena-kers en zoethout-vinaigrette
Tussengerechten
LIVAR-BUIKSPEK
Crème van snert, gerookte paling en Opperdoezer Ronde
KABELJAUW À LA MEUNIÈRE
Amandelen, kappertjes, witlof en saus van sherry
VOL-AU-VENT
Kalfsragout in bladerdeeg, krokante zwezerik, zwarte truffel en sauce volaille
RAVIOLO (v)
Taleggio, 63°-ei, cantharellen, hazelnoten en duxelles van paddenstoelen
Hoofdgerechten
HERTENRUG
Zolderspek, pastinaak, winterpostelein, zoet-zure appel en herten-jus
TOURNEDOS ROSSINI | +20,-
Gebakken ganzenlever, zwarte truffel, getoaste brioche en Madeira-jus
ZEEBAARS
Aardappelsalade met Hollandse garnalen, croque de crevettes, venkel en bouillabaisse-saus
MELANZANE (v)
Gnocchi, molasse, basilicum, courgette en schuim van Parmezaanse kaas
Beef Wellington
BEEF WELLINGTON
€79
Onze signatuur geserveerd met groene salade en Madeira-jus ⸱ Minimaal 24 uur van tevoren bestellen ⸱ Menu +15 p.p.
Specials
STEAK TARTARE – KAVIAAR | +20,-
Asetra kaviaar, oestercrème en gebakken aardappelrösti
GEBAKKEN LANGOUSTINE | +15,-
Langoustine tartaar, bisque, bloemkool-crunch en Cognac
Desserts
ZOET DESSERT
Wisselende selectie van zoete desserts
CAFÉ GOURMAND
Koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises
AFFOGATO
Huisgemaakt vanille ijs - Espresso
ESPRESSO MARTINI | +5,-
Vodka - Doppio - Kaneel - Koffie likeur
KAAS VAN DE KAASKAMPANJE | +5,-
Drie grote stukken kaas naar keuze
Bijgerechten
BRUSSELSE SPRUITEN
€6
Sjalot en gebakken spekjes
GEGRATINEERDE WITLOF
€7
Livar ham en Gruyère
HUISGEMAAKTE FRIET (v)
€6
Mayonaise
GROENE SALADE (v)
€6
Franse vinaigrette
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Brasserie Bruis, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Brasserie Bruis, the chef is Jozua Jaring & Dennis Frank.
Yes, Brasserie Bruis has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Brasserie Bruis has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Brasserie Bruis has been identified as having dairy-free options on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible