Menu 2025 - Brasserie Cé
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 5, 2025
Chef
Bram Postel
Type of cuisine
French
Menu photos (6)
All food photos (44)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Om mee te beginnen
- Pata negra 50 gram
- €14
- Kokosbitterbal - per stuk
- €2.5
- Mangogel – bosui
- Broodplank
- €7.5
- Gezouten roomboter – molí coloma superior olijfolie
- Pani puri - per stuk
- €3.5
- Gerookte paling – aardappelsalade – mierikswortelcrème
3-Gangenmenu
- 3-Gangenmenu
- €47
- Maak een keuze uit onderstaande voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Voor sommige voorgerechten, hoofdgerechten en desserts geldt een meerprijs.
Voorgerechten
- Tataki van tonijn
- €17
- Geroosterde avocado – wakamecrème – kaviaar van soja
- Zilte selectie van de zee
- €23
- Tonijn – gerookte zalm – gerookte paling – rivierkreeft
- Gerookte eendenborst
- €16
- Rode biet – bulgur – mierikswortelcrème
- Klassieke rundercarpaccio
- €16
- Parmezaan – rucola – truffelcrème
- Bulgursalade
- €14
- Texturen van rode biet – amandel – mierikswortelcrème
Hoofdgerechten
- Graangevoerde rumpsteak van australisch rund 200 gr
- €32
- Pompoen – aardappelgratin – vadouvanjus
- Kalfssukade
- €27
- Geroosterde groene asperge – aardappelmousseline – pompoencrème – vadouvan hollandaise
- Gebakken tarbotine 500 gr.
- €49
- Seizoensgroenten – boerenfrites
- Gebakken barramundi
- €28
- Gebakken paddenstoelen – gnocchi – schuim van parmezaan
- Flame-grilled burger van black angus 200 gr
- €26
- Briochebol – pulled pork – rode uiencompote – barbecuesaus – boerenfrites
- Redefine burger cé
- €26
- Briochebol – avocado – rode uiencompote – boerenfrites
- Gnocchi
- €23
- Gebakken paddenstoelen – schuim van parmezaan – truffelsaus
Bijgerechten
- Boerenfrites
- €6
- Dragonzout – mayonaise
- Zoete aardappelfrites
- €6.5
- Truffelmayonaise
- Gemengde salade
- €6
Desserts
- Assortiment kazen van fromagerie guillaume
- €17
- 5 Soorten van de kaaswagen – bijpassend garnituur
- Pistache-cheesecake
- €12
- Granny smith – amandel – vanille
- Stoofpeer
- €11
- Gekaramelliseerde bladerdeeg – meringue – vanille
- Warme apfelstrudel volgens authentiek recept
- €10
- Vanille-ijs - vanillesaus – slagroom
- Bossche kus van jan de groot - per stuk
- €3
- Chocoladebonbon – hazelnoot – brandewijn
Burgers
- Flame-grilled burger van black angus 200 gr
- €24
- Briochebol - pulled pork - rode viencompote - barbecuesaus - boerenfrites
- Redefine burger cé
- €24
- Briochebol - avocado - rode viencompote - boerenfrites
Brasserie cé specials
- Gerookte zalm
- €19
- Geroosterde avocado - wakamecrème - wasabimayonaise
- Tonijnsalade
- €16
- Cornichon - amsterdamse ui - rode viencompote
- Krokante kip
- €18
- Avocado - spitskool - kimchimayonaise
- Pulled pork
- €17
- Koolsla — mais — barbecuesaus
- Carpaccio
- €18
- Ossenhaas - parmezaanse kaas - pijnboompitten - truffelmayonaise
- Oude kaas
- €15
- Eiersalade - rode viencompote - truffelmayonaise
Salades
- Caesar salade
- €20
- Little gem - krokante kip - ansjovis - parmezaanse kaas - croutons - ei - caesar dressing
- Salade van de zee
- €26
- Verse tonijn - gerookte zalm - gerookte paling - rivierkreeft - kruidenvinaigrette
- Salade carpaccio
- €19
- Ossenhaas - zongedroogde tomaten - parmezaanse kaas - pijnboompitten - truffelmayonaise
- Burrata salade
- €18
- Gegrilde artisjok - gemarineerde tomaten - basilicum
Soepen
- Seizoensoep
- €11
- Geserveerd met bijpassende garnituren
- Pomodori tomatensoep
- €9
- Geserveerd met brood - croutons
12-Uurtjes
- Vis
- €19
- Soep van de dag - garnalenkroket - tonijnsalade. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
- Vlees
- €18
- Soep van de dag - rundvleeskroket - carpaccio. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
- Vegetarisch
- €17
- Soep van de dag - kroket van cas & kas - oude kaas. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
Kroketten
- Hollandse garnalenkroketten van patisserie holtkamp
- €18
- 2 Stuks - gefrituurde peterselie - cocktailsaus. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
- Rundvleeskroketten van patisserie holtkamp
- €15
- 2 Stuks - mosterd. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
- Kroketten van cas & kas
- €15
- 2 Stuks - mosterd. Keuze uit wit of meergranen vloerbrood
Tip van de chef
- Pinsa pulled pork
- €17
- Koolsla - mais - barbecuesaus
Eiergerechten
- Uitsmijter ham en/of kaas
- €14
- Keuze vit wit of meergranen vloerbrood
- Uitsmijter spek en kaas
- €14
- Keuze vit wit of meergranen vloerbrood
- Uitsmijter carpaccio
- €19
- Ossenhaas - parmezaanse kaas - pijnboompitten - truffelmayonaise. Keuze vit wit of meergranen vloerbrood
- Omelet ham en kaas
- €15
- Keuze vit wit of meergranen vloerbrood
- Boerenomelet met gemengde groenten
- €15
- Keuze vit wit of meergranen vloerbrood
Panini's
- Ham - kaas
- €12
- Mozzarella - pesto - tomaat
- €13
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.