Menu 2025 - Brasserie De Kruik
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
wilfred
Type of cuisine
Spanish
All food photos (2)
Voorgerechten
- Salade met Black Tiger Garnalen
- €8.95
- Salade met in knoflook gebakken black tiger garnalen
- Wettense Carpaccio
- €12.95
- Dun gesneden runderhaas, pijnboompitjes, kaas en sla met een truffel mayonaise
- Fitness Salade
- €10.5
- Heerlijke Oosterse salade met gebakken kipreepjes en sesamzaadjes
- Plankje iberico ham
- €10.5
- Geserveerd op een mooi plankje en smullen maar
Hoofdgerechten
- Hamburger van de Heyde Hoeve
- €13.5
- Op Wilfred's wijze (pittig of neutraal) met friet
- Bistro spies
- €18.75
- Heerlijke spies met bief/varken/kip gecombineerd met ui & paprika
- Gegratineerde zalmfilet
- €18
- Gebakken in roomboter
- Sliptongetjes (2 stuks)
- €19.25
- Gebakken in roomboter
Nagerechten
- Chocolade Moelleux (uit de oven)
- €6.5
- Met bolletje vanille ijs vanille saus en slagroom
- Pastel de Nata
- €5.75
- Portugees vanillegebakje met 1 bolletje vanille ijs en slagroom
- Dame Blanche
- €5.5
- 3 bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.