Average price for a meal, calculated on the basis of an appetizer, entrée, and dessert, excluding drinks. The average price is only an indication.
Brasserie La Pucelle
Find a table
Book for free
🔥 Already 4 bookings today
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 5, 2024
Chef
Marcel Hameetman
Type of cuisine
European
Dinerkaart
Voor bij de aperitief of voor bij het voorgerecht, voor twee personen:brood met kruidenboter
€4.95
Voor bij de aperitief of voor bij het voorgerecht, voor twee personen:knoflookbrood met olijfolie en zeezout
€8.25
Voor bij de aperitief of voor bij het voorgerecht, voor twee personen:broodbord met aioli, olijventapenade en verse tomatensalsa
€7.5
Voor bij de aperitief of voor bij het voorgerecht, voor twee personen:drie gangen, voor-, hoofd- en nagerecht, keuze uit onderstaande gerechten
€48.5
Bij enkele gerechten staat er een supplementsprijs bij voor in het menu. Gaarne vooraf aangeven of u drie- of vier gangen menu of à la carte wenst naast een rijk assortiment bieren hebben we ook diverse wijnen per glas en een goed gevulde wijnkaart
Voor bij de aperitief of voor bij het voorgerecht, voor twee personen:vier gangen, voor-, soep-, hoofd- en nagerecht, keuze uit onderstaande gerechten
€54.5
Bij enkele gerechten staat er een supplementsprijs bij voor in het menu. Gaarne vooraf aangeven of u drie- of vier gangen menu of à la carte wenst naast een rijk assortiment bieren hebben we ook diverse wijnen per glas en een goed gevulde wijnkaart
Voorgerechten
Carpaccio van 2 sterren beter leven rund uit brabant, met milde peperdressing, reypenaer, pijnboompitten en rucola
€14.75
Gemengde salade met gerookte forel, gemarineerde knolselderij, appel en een dressing van limoen
€14.75
Dun gesneden, langzaam gegaarde varkenslende met vijgensiroop en kruidencrumble
€15.75
Gemengde salade met bettine geitenkaas, gemarineerde rode biet, uitgebakken spekjes, kikkererwten, pitjes en zaden en honing-mosterd dressing (ook vegetarisch mogelijk)
€15.75
Tartaartje van koud gerookte noorse zalm, scharrelei, een dille crème fraîche en druppels van balsamico
€13.75
Soepen
Pittige kerriesoep met geslagen room en groene kruiden
€9.5
Romige courgettesoep met walnoten en crème fraîche
€9.5
Hoofdgerechten
Gegrilde runder-entrecôte, van het 2 sterren beter leven rund uit brabant met een roomsaus van verse groene pepers
€29.75
Huisgemarineerde spare-ribs, mild gekruid met een knapperige koolsalade
€26.75
Diamanthaaspuntjes, rosé gebakken, met een romige saus van rode paprika,, soja en sesam
€26.75
Trio van vis, diverse groenten en een zachte kreeftensaus
€29.75
Krokant gebraden parelhoen, met een klassieke bonne femme en een dragon-roomsaus
€27.75
Gebakken rijst, diverse krokant gebakken seizensgroenten met pruimensiroop en geschaafde padano kaas
€25.75
Extra bij te bestellen
Schaaltje verse, in de schil, gebakken frites
€4.95
Schaaltje groene sla
€4.95
Desserts
Tartelette van citroen, chocoladekrullen en frambozencoulis
€13.75
L istaartje van karamel-zeezout, blauwe bessen en verse munt
€12.75
Sorbet "la pucelle", drie soorten ijs met vruchtjes, siroop en slagroom
€13.75
Smaakvolle, pittige kaasplank samengesteld door onze chef
€15.5
Full menu
Prices and dishes may change.
These prices do not include offers.
Prices shown include sales tax.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Brasserie La Pucelle, the average price should be around €49. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Brasserie La Pucelle, the chef is Marcel Hameetman.
Yes, Brasserie La Pucelle has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Brasserie La Pucelle has been identified as having gluten-free options on the menu.
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible