Menu 2025 - Brasserie Mariadal
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
French
All food photos (25)
Starter
- Artisanaal gerookte zalm met klassieke garnituur
- €21.9
- Cipriani: rucola, tomaat, burrata, siroop van balsamiek azijn, vinaigrette van pesto
- €18.5
- (vegetarisch)
- Carpaccio van rund, olijfolie, Parmezaan en rucola
- €17.9
- Spaanse ham “Serrano”, minimum 15 maanden gerijpt
- €19.9
Main Course
- Scampi’s met look
- €21.5
- Kaaskroketten met gefrituurde peterselie en citroen (2 stuks)
- €17
- 1 stuk: 8,50€ (vegetarisch)
- Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen (2 stuks)
- €19
- 1 stuk: 9,50€
- Duo van kroketten met gefrituurde peterselie en citroen
- €18
Dessert
- Berger (vegetarisch)
- €20.9
- Bladerdeeg met geitenkaas, mesclun, gedroogd fruit, paprika, honing vinaigrette, tijm
- Caesar
- €21.5
- Romeinse sla, lauwe kip, korstjes, Parmezaan, ei, Caesar vinaigrette
- Great Blue
- €24.9
- Gerookte zalm, scampi, grijze garnalen en sesam vinaigrette
- David Croquet
- €24.9
- Mixte salade met kaas en garnaal kroketten
Pastissimo
- Spaghetti Bolognaise
- €17.5
- Ravioli met ricotta & spinazie, champignons, roomsaus met truffel pasta
- €22.9
- (vegetarisch)
- Spaghetti met scampi op wijze ”Vongole”, peterselie en zachte look
- €24.9
Uit de Zee
- Zeetong “gebakken of gegrild” boter met tuinkruiden, frieten (400/500 g)
- (prijs van de dag)
- Gegrilde zalm, spinazie, Béarnaise saus, gebakken aardappelen
- €26.9
- Gegrilde tonijn, ratatouille, aardappelen met look, rucola, saus met look en truffel
- €28.4
- Bouillabaisse van vis, geserveerd met rouille en broodkorstjes
- €28.4
- Kabeljauw, grijze garnalen, seizoensgroenten, puree, ‘sauce vierge’
- €28.9
- Tomaat garnaal (niet gemengd), slaharten en frieten
- €28
Aarde & Lucht “Klassiekers”
- Vegan steak van bulgur met linzen, ratatouille, tomatencoulis met pesto, frietjes
- €21.9
- (vegan)
- "Clic-clac" rundstartaar à la plancha, frieten, gemengd slaatje
- €21.5
- Rundstartaar op zijn Italiaans (olijven, Parmezaan en pijnboompitten), rucola en frieten
- €22
- Américain (door ons bereid), frieten, gemengd slaatje
- €21.5
- Rundshamburger “Black Angus”, bacon, cheddar, augurkjes, tomaat, frieten, secret saus
- €21.5
- Gegrilde rundssteak, frieten, gemengd slaatje
- €25
- Gegrilde “Ierse” ossenhaas, frieten, gemengd slaatje
- €34.9
- Gegrilde europese tussenrib, frieten en gemengd slaatje
- €30.9
- +/-300 g
- Vleesbrood met ui, saus met Steenbrugge Dubbel, aardappelpuree
- €21.5
- Stoofvlees met Steenbrugge Dubbel, frieten
- €21.5
- Vol-au-vent met frieten
- €21.5
- Balletjes in tomatensaus met frieten
- €21.5
Ietsje Meer
- Spinazie met boter
- €6.9
- Salade mixte of tomaat (enkel als supplement)
- €6.5
- Saus: Peper, Béarnaise, Archiduc
- €4.2
- Mayonnaise, Ketchup
- €0.9
Kindersmul
- Balletjes in tomatensaus met frietjes
- €13.9
- Vol-au-vent met frietjes
- €13.9
- Stoofvlees met frietjes en mayonaise
- €13.9
- Rundsteak met frietjes en mayonaise
- €17
- Spaghetti Bolognaise
- €13
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.