Menu 2025 - Brasserie Phoenix
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 3, 2025
Type of cuisine
Mediterranean
Menu photos (1)
All food photos (22)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available on Jan 01
Koudе voorgerechten
- Eendenlever (foie gras)
- €18.9
- Eendenlever, sultana rozijnen, pecket, appelchutney, brioche
- Tartaar van lijngevangen zeebaars
- €16.9
- Zeebaars, geroosterde sesam, olijfolie, limoen, toast
Warme voorgerechten
- Langoustineravioli
- €20.9
- Langoustinebisque, pastadeeg, langoustines, bisque
- Bladerdeeg met gelakte kalfszwezerik
- €17.9
- Kalfszwezerik, bladerdeeg, groenteparels, demi-glace, honing, courgette, wortel
Gerechten
- Citroenspaghetti
- €14.9
- Spaghetti, citroen, parmezaan
- Oostendse zeetong
- €39.9
- Zeetong, witte wijn, visfumet, room, grijze garnalen, peterselieaardappelen
- Kabeljauwfilet
- €22.9
- Op de huid gebakken kabeljauw, geplette aardappelen met olijfolie, citroenroom, kappertjes
- Gevulde kipballotine
- €28.9
- Kip, eidooier, fijne vulling, asperges, zoete witte wijn, room, polenta
- Eendenborst met frambozen
- €25.9
- Eendenborst, frambozen, room
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.