Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Luc Bakker & Jeroen Gansenkolk
Type of cuisine
Dutch
Menu photos (14)
+12
All food photos (30)
+26
Om mee te beginnen
Broodplank met diverse smeersels
€7
Uitsmijter
€12
Lunchbreak N0 141
€13
Tournedos
€27
Hertenbiefstuk
€27
Borrelplank (2P)
€25
Carbonade
€27
Nacho's
€11.5
Voorgerechten
Soep van het moment
€7
Geserveerd met getoast brood en smeersels
Steamed bun pulled chicken
€9
Huisgemaakte pulled chicken met koolsalade en bbq-mayonaise
Carpaccio van rund
€12
Met pompoenpitten, parmezaanse kaas, truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes
Gemarineerde biet
€9
Met een crème van geitenkaas en
gekarameliseerde hazelnoten
Keuzestress?
Bestel dan onze proeverij nº 141 voor 2 personen
€10
Proeverij van verschillende voorgerechten
Vleesgerechten
Varkensschnitzel
€22
Met groentemelange en stroganoffsaus
Mixed grill
€27
Met kipfilet, varkenshaas en biefstuk
Huisgemaakte Kipdijsate
€15
Steak
€27
Special
Stoverij van het seizoen
€22
Sucadesteak
€27
Met sherry-pepersaus en kastanjechampignons
Black angus burger
€21
Geserveerd op een bagnat met bacon, gebakken ei en ui, kaas en burgersaus
Vlees van het moment
€27
Vraag onze bediening naar ons wisselende vleesgerecht vanaf
Panini Club
€12
Visgerechten
Victoriabaars
€22
In een korst van panko en ravigottesaus
Vis van het moment
€27
Vraag onze bediening naar ons wisselende visgerecht vanaf
Vegetarische gerechten
Tostade
€20
Gefrituurde wrap gevuld met groente en kaas
Liever vegan?
Vegan burger
€21
Geserveerd op een groene spinaziebol
met gebakken ui, tomaat, komkommer,
vegan kaas en burgersaus
Gefrituurde knolselderij
€22
Met een frisse yoghurt-chipotlesaus,
zoetzure rode kool en tonkatsu
Maaltijdsalades
Carpaccio van rund
€12
Met pompoenpitten, parmezaanse kaas, truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes
Caesar
€16
Met kipdijreepjes, tomaat, komkommer,
bacon, Parmezaanse kaas en een versgekookt ei
Geitenkaas
€16
Met komkommer, tomaat, walnoten en honing
Voor de kinderen
€8
Patat met appelmoes en mayonaise
- frikandel of kroket
- limonade of fristi
Pannenkoeken - naturel
€6
Geserveerd met poedersuiker en stroop
Nagerechten
€8
Huisgemaakte appel-perencompote met kaneelijs en een bastogne crumble
Panna cotta
€8
Met vruchten sorbetijs
Special
Dessert van het moment
€10
Vraag onze bediening naar ons wisselende dessert
Chocolade quenelle
€11
Met een speculaasbodem, gekarameliseerde
witte chocolade en karamel-zeezout
Grand dessert
€12
Met verschillende lekkernijen en onze eigen n° 141 koffie
Frequently Asked Questions
At Brasserie Spiegelaar, the chef is Luc Bakker & Jeroen Gansenkolk.
If you plan to eat at Brasserie Spiegelaar, the average price should be around €30. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Brasserie Spiegelaar has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Brasserie Spiegelaar has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Brasserie Spiegelaar has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Brasserie Spiegelaar has been identified as having local food on the menu.
Brasserie Spiegelaar
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible