Menu 2025 - Café de Florèz
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
French
Menu photos (5)
All food photos (143)
Main Course
- Oeuf bénédicte advocado
- €12.5
- 1 zachtgekookt ei met avocado, fresh salad, brioche toast en luchtige hollandaise
- Oeuf bénédicte zalm
- €14.5
- 1 zachtgekookt ei met huisgerookte zalm, fresh salad, brioche toast en luchtige hollandaise
- Oeuf bénédicte zalm & avocado
- €15.5
- 1 zachtgekookt ei met huisgerookte zalm, avocado, fresh salade, brioche toast en luchtige hollandaise
- Hollandse garnalenkroketjes
- €14.5
- 4 garnalenkroketjes, limoenmayonaise en gefrituurde peterselie
- Clubsandwich kip & bacon
- €15.5
- Kerriemayonaise, komkommer, eiersalade, romeinse sla, crispy pancetta en gerookte kip
- Clubsandwich zalm
- €15.5
- Kerriemayonaise, komkommer, avocado-mash, eiersalade, romeinse sla, gerookte zalm
- Club avocado
- €14
- Kerriemayonaise, komkommer, eiersalade, romeinse sla, avocado-mash
- Wentelteefjes
- €12
- 2 wentelteefjes, ahornsiroop, bosbessen, aardbei, kaneelsuiker, hangop
Dessert
- Monsieur
- €9.5
- Franse tosti, gerookte beenham, gruyère-kaas en romige bechamel
- Madame
- €10.5
- Franse tosti, gerookte beenham, gruyère-kaas, romige bechamel, spiegelei
Tarte flambée
- Tarte flambée alsacienne
- €12.5
- Rode ui, gerookt spek, gruyèrekaas, kruidencrème
- Tarte flambée vegetarian
- €12.5
- Rode ui, roquefort, vijgen, gruyèrekaas, Kruidencrème
- Tarte flambée salmon
- €13.5
- Rode ui, gerookte zalm, gruyèrekaas, kruidencrème
Entreé
- Baguette du florèz
- €7
- Frisse makreelsalade op citroenbasis, dille, lavas en mierikswortel
- Pata negra 80 gram
- €18.5
- Groene olijven, baguette, balsamicostroop
Specialités
- Oesters
- €19.5
- 6 stuks superieur, citroen en sjalottenvinaigrette
- Gegratineerde oesters
- €24.5
- Gruyère-kaas, pernod met knoflookboter en broodkruim
- Chefs oester-/per stuk
- €4.5
- Wekelijks wisselende chefs special oester.
- Oester ceviche style-/per stuk
- €4
- Frisse zuren met een pikante touch tussen japan en chilli
- Kaviaar baeri classic (10 gram)
- €32.5
- Gerookte zalm, crème fraîche, bieslook, blini’s, ei-mimosa
- Huisgemaakte foie gras
- €27.5
- Macadamiacrème, perzik/mandarijnen-gel en brioche-toast
Soupe
- Bisque d’homard
- €14.5
- Kreeftensoep met tiger garnaal, brioche-toast met zeekraal en rivierkreeft
- Soupe à l’oigion
- €10
- Uiensoep met een gruyère-kaas croutons
- Romige, frisse venkelsoep
- €12.5
- Zalmsnippers, komkommer, zeekraal, dragonolie en Parmezaanse kaas-krokant
- Gazpacho new style
- €12.5
- Een koude frisse Italliaanse tomatensoep met een Aziatische knipoog met panchetta
Salades
- Geitenkaassalade
- €16.5
- Frambozen, watermeloen, rode ui, noten mix, groene asperge, kervel, dille, eikenblad
- Nicoise au thon
- €16.5
- Tonijn tataki, cherrytomaat, krieltjes, haricots verts, ei, zwarte olijf, rode ui, wortel, radijs, croutons
- Terriyaki chicken
- €16.5
- Haricots verts, rode ui, wortel, radijs, rettich, sojabonen, wasabidressing, knoflookchips, gebakken ui
- Buratta salade
- €16.6
- Olijven kruimel, westtlandse tomaten mix, meloen, basilicum, balsamico stroop groene asperge, dragonolie, klaver zuring
- French cheese salad
- €16.5
- Krokant kletsenbrood, honing, walnoten, vijgendressing, perzik-nectarinedressing, rode ui, haricots verts, zwarte olijven, krieltjes, cherry tomaatjes, courgette linten
Florèz deals
- Chefs special 4-gangenmenu
- €47.5
- Laat u verrassen door de chef amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
- Chefs special 5-gangenmenu
- €57.5
- Laat u verrassen door de chef amuse, voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
Woensdag
- 2 oesters met een glas crémant
- €11
- Losse oesters
- €2
- Chefs oester
- €3.5
Donderdag
- Alle cocktails
- €8.5
Zondag
- Alle gin tonics
- €9.5
Route du florez petit diner
- Route du florez petit diner
- €50
- 10 diverse verkleinde gerechten uitgekozen door de chef
Shared dining starters -Végétarien
- Gebrande groene asperge
- €14.5
- Eidooiercrème, zwarte olijvenkruimel, gepofte boekweit, ingelegde citroen, kruiden-salsa
- Camembert calvados
- €12.5
- Camembert uit de oven, geflambeerd met calvados, walnoten, witte druiven, bospeen, krieltjes, pink lady, radijs, baguette
- Geroosterde watermeloen carpaccio
- €14.5
- Ponzu & citrusgel, zeekraal, wakamé, salsa verde, amandelen, lente-ui
- Prei taartje
- €14.5
- Nori blad, mierikswortelcrème /bieslookemulsie, dragon & chili-olie, citroen melisse, lente-ui, krokante boekweit/zuring
Viande
- Steak tartare
- €14.5
- Handgesneden tartaar, augurkengel, ingelegde rode ui, bieslook, eidooiercrème, mosterdzaad en parmezaanchips
- Beef tataki
- €13.5
- Dungesneden steak, knoflookchips, gebakken ui, bos-ui, enoki, tataki-dressing
- Escargots de bourgogne
- €12.5
- Half dozijn slakken, kruidenboter, gruyère kaas
- Petit burgers roquefort-2 stuks
- €12.5
- Little gem, shiitake ketchup, rode uiencompote en roquefort
- Petit burgers foie gras-2 stucks
- €19.5
- Little gem, shiitake ketchup, rode uiencompote en een plak ganzenlever
Poisson
- Tartare de thon
- €14.5
- Spicy dressing, furikake, avocado, limoen, wasabi, ponzu, bonitovlokken
- Zalm tartare
- €14.5
- Norichips, salie knoflookboter, chilisaus, rode peper, komkommer, lente ui, soyabonen, ponzu, limoen, lavas, koriander fukaki
- Couteaux
- €12.5
- 6 In knoflook gestoomde scheermessen, salsa verde, citrus gel, kumquat en dille
- Coquilles
- €17.5
- 3 Coquilles, abrikoos, wakame, zeekraal, citroenmelisse, beurre blanc, mierikswortel
- Ceviche van kingfish
- €15.5
- Tijgermelk, avocado, zoete aardappel, rode ui , gebrande mais, koriander
Plat principal-Végétarien
- Fiques de patate douce
- €15.5
- Geitenkaas, zoete aardappel, haricots vers, tuinbonen, druiven, radijs, vijgen vinaigrette wwen notenmix
- Aubergine épicée
- €15.5
- Pittige aubergine, bieslook, chioggia-biet, watermeloen radijs, boekweitparels
- Tomatentartelette
- €15.5
- Bladerdeeg, cherrytomatenmix ,perzik, kaneel, steranijs, aceto balsamico, citroentijm, verveinecrème
Poisson
- Halve of hele kreeft
- €17.5
- Knoflook-citroenboter, zeegroenten, krieltjes, kruidenemulsie
- Rog
- €24.5
- Seizoensgroenten, zeekraal, rivierkreeftjes, citroenroomsaus.
- Tonijnsteak
- €23.5
- Frisse salade met courgette, sojabonen, zeekraal, radijs, doperwten, komkommer, furikake, sesam dressing
Viande
- Rib-eye (220/250 gram)
- €32.5
- Gepofte knoflook, frisse salade met french dressing en gerookte uienjus
- Short rib
- €23.5
- Pon fondant, lemongrass/chilli-olie, enoki, bieslook, aardappelchips
- Piepkuiken
- €23.5
- Courgettelinten, wortel/prei, salie knoflookboter, chili-olie, aardappelchips
Bijgerecht
- Steppengras
- €6.5
- Groene asperges, hollandaisesaus, gerookte paprika poeder
- €9.5
- Diverse bereidingen van groenten
- €8.5
- Salade verde
- €6.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.