Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
January 7, 2025
Chef
ANGELO COLOMBO
Type of cuisine
Italian
Menu photos (10)
All food photos (254)
Dessert
Focaccina con olive taggiasche
€8.5
Premium irish fines oesters (Half dozijn)
€24.5
Zuppa
Zuppa di cipolle toscana
€16.5
Antipasti
Parmigiana di melanzane
€19.5
Aubergine met parmezaanse kaas en mozzarella uit de oven
Baccala’ mantecato, polenta e gambero
€22.5
Volgens recept uit venetië, gedroogde kabeljauwdip geserveerd met gamba en polenta
Polpo e fagioli
€24.5
Gegrilde octopus geserveerd met witte bonen
Tartare di manzo
€22.5
Steak tartaar van fries roodbont rundvlees met zwarte peper schuim en gefermenteerde rode uien
Carpaccio di vitello
€21.5
Carpaccio van kalfsfilet, geserveerd met ansjoviskappertjessaus en kwarteleitjes
Provola affumicata
€19.5
Gerookte buffelmozzarella, geserveerd met aubergine en cherrytomaatjes
Pasta fatta in casa
Paccheri al ragù bolognese
€27.5
Volgens authentiek recept van accademia italiana della cucina met wagyu beef
Ravioli ricotta e spinaci
€26.5
Ravioli met ricotta-spinazie vulling, geserveerd met mascarpone en prosecco saus
Tagliatelle al tartufo e spinaci
€28.5
Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel en spinazie
Tagliolini alle ostriche
€29.5
Huisgemaakte dunne tagliatelle met premium irish fines oesters
Spaghetti alle vongole e bottarga
€26.5
Spaghetti met venusschelpen en gedroogde tonijnkuit
Paccheri all’astice
€37.5
Paccheri, halve of hele canadese kreeft
Pasta flambata
€32.5
Spaghetti met cherrytomaatjes, spinazie, porcini en zwarte truffel
Pasta bambino
€15.5
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en parmezaanse kaas
Specialità
Costata di manzo alla brace (voor 2 personen)
€10.5
Fries roodbont
Branzino al forno (voor 2 personen)
€65
Geserveerd met een salade van rucola, parmezaanse kaas en rode ui
Secondi piatti
Filetto di merluzzo alla crema di mandorle
€29.5
Kabeljauwfilet met amandelsaus geserveerd met aardappeltaart en gefrituurde uien
Gamberoni al vino bianco
€28.5
Wilde jumbo garnalen met knoflook en peterselie
Filetto di manzo lucullus
€39.5
Volgens authentiek recept van ancient roman lucius licinius lucullus fries roodbont tournedos (± 200 gram) met eendenlever, geserveerd met spinazie, portobello paddenstoelen en vecchia romagna saus (italiaanse brandy)
Polletto confit alle erbe
€29.5
Biologische hele kip (± 500 gram) uit de oven (op 65 graden 12 uur langzaam gegaard) geserveerd met hele aardappel uit de oven
Ossobuco alla milanese
€29.5
Langzaam gegaarde rundschenkel uit de oven, geserveerd met saffraanrisotto
If you plan to eat at Cantina di David, the average price should be around €39. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Cantina di David, the chef is ANGELO COLOMBO.
Yes, Cantina di David is offering 30% off the 'a la carte' menu Reserve your table and enjoy your special discount now on TheFork!
Yes, Cantina di David has been identified as having vegetarian options on the menu.
Yes, Cantina di David has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible