Menu 2025 - Central Park Relais & Chateaux
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Tim Bood & Hette Hettema
Type of cuisine
French
Menu photos (5)
All food photos (72)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Appetizers
- Irish mor no.3 oester | cru | mignonette | citroen (per stuk)
- €7
- Iberico pata negra | zuurdesem | olijf (per 50 gr)
- €22
- Perle imperial kaviaar | blini | crème fraîche (per 10 gr)
- €37
Lunchmenu
- 3 Gangen
- €65
- Te bestellen tot 15.00 uur | dagelijks variërend seizoensmenu
- 4 Gangen
- €85
- Te bestellen tot 15.00 uur | dagelijks variërend seizoensmenu
Voorgerecht
- Radijs | koolrabi | sorbet van wasabi
- €27
- Pieterman | pomelo | komkommer | collatura di alice
- €37
- Europese kreeft | avocado | vanille | passievrucht | kropsla
- €55
- Biologische ganzenlever | rode biet | bramen | aceto balsamico
- €47
- Kalfstartaar | langoustine | crème cru | kaviaar
- €55
Tussengerecht
- Groene asperge | eidooier | dragon | cantharellen
- €29
- Langoustine | pompoen | umeboshi | kombu | saus colombo kerrie
- €49
- Kalfszwezerik | bospeen | ui | saus van vadouvan
- €45
- Zeebaars | tomaat | tamarillo | olijf | olijfolie jus
- €45
Hoofdgerecht
- Watermeloen | tuinbonen | bimi | zwarte knoflook | jus van geroosterde groenten
- €45
- Tarbotfilet | lardo di collonata | zeeuwse mosselen | doperwt | nage
- €75
- Reebokfilet | meiknol | framboos | groene kruiden | jus van ree met rozepeper
- €69
- Entrecote | prei | opperdoezer | sjalot | merg | rode wijnjus (black angus)
- €65
- Entrecote | prei | opperdoezer | sjalot | merg | rode wijnjus (wagyu a5)
- €99
Nagerecht
- Abrikoos | vanille | honing | vlierbloesemsorbet
- €22
- Aardbeien | limoen | gin tonic granitee
- €22
- Kaas | compote | notenbrood
- €25
- Soufflé van vanille | rabarber | framboos | vanille roomijs
- €25
- Vanaf 2 personen te bestellen
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.