Menu 2025 - De Baron van Ede
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Stephan Venema
Type of cuisine
International
Menu photos (8)
All food photos (10)
Lekker vooraf
- Breekbrood
- €6.75
- Huisgemaakte boter | huisgemaakte mayonaise
- Oesters per stuk
- €3.75
- Pata negra
- €15
- 24 maanden gerijpte, dungesneden ibérico-ham truffelmayonaise | cornichons | toast
Soepen
- Wisselende soep van de dag
- €8
- Dagvers bereid
- Bisque van kreeft
- €15
- Tijger gamba
Voorgerechten
- Ceviche op peruaanse wijze
- €13.5
- Kingfish | koriander | tijgermelk
- Beef tataki
- €13.5
- Oestersaus | sojabonen | krokante ui
- Gegrilde witlof
- €12
- Soya | zwarte bonen puree
- Vistrio
- €13.5
- Gerookte zalm | gerookte paling | garnalen
- Sashimi van coquille
- €15
- Gember | wasabi| soya
- Rundercarpaccio / rundercarpaccio XXL
- €13
- Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico truffelmayonaise of pesto
- €20
- Steak tartaar
- €16
- Mes gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid
- Proef de baron 2 pers.
- €36
- Proeverij van diverse kleine gerechtjes
Hoofdgerechten
- Vegetarisch - risotto milanese
- €22.5
- Parmezaanse kaas | bieslook
- Vegetarisch - mediteraanse bloemkool
- €21.5
- Hummus | granaatappel | chimichuri | soja
- Vis - ovengegaarde kabeljauw
- €23.5
- Seizoensgroente | aardappelmousseline | beurre blanc
- Vis - sliptong 2 stuks
- €28.5
- Klassiek bereid in roomboter | friet | seizoensgroente |aardappelmousseline
- Vis - krokante zalm
- €23.5
- Puree van bloemkool en kokos
- Vis - rode mul
- €28.5
- Op de huid gebakken |risotto
- Vlees - varkenshaas
- €22.5
- Saus van morieljes| aardappelmousseline | seizoensgroente
- Vlees - surf & turf
- €35
- Tournedos black angus | gamba’s | jus de veau
- Vlees - tournedos (black angus) 200 gram
- €35
- Jus de veau | aardappelmousseline | seizoensgroente
- Vlees - lamsrack
- €34.5
- Jus de veau| pistache | paddenstoelenrisotto
- Gevogelte - gekonfijte eendenbout
- €27.5
- Couscous | jus van mandarijn | crumble van pistache
- Gevogelte - op karkas gegaarde kwartel
- €23.5
- Spek | champignons | pijnboompitten | couscous met groente
- Gevogelte - parelhoen
- €23.5
- Zoete aardappelpuree | jus de veau | seizoensgroente
De baron specials & supplementen
- Hoofdgerechten - chateau briand black angus 2 pers.
- €70
- Dubbele tournedos uit één stuk gebakken.
- Noordzeetong
- €45
- Klassiek bereid in roomboter
- Groene salade
- €4.5
- Zwezerik
- €9.5
Nagerechten
- Limoncello tartelette
- €11.5
- Limocello | roomkaas | bolletje ijs
- Creme brûlée
- €9.5
- Franse klassieker | bolletje ijs
- Crêpe suzette
- €9.5
- Crêpe | bolletje ijs | sinaasappel
- Dame blanche
- €9.5
- Vanille-ijs | crumble | pure chocolade
- Cheesecake van hazelnoot
- €11
- Amandel | bolletje ijs | huisgemaakte kletskop
- Kaasplateau
- €15
- 5 nationale/ internationale kazen noten-rozijnenbrood| honing | noten | vijgenchutney
Dessertwijn
- Pedro ximenez nectar jerez xeres sherry
- €8.5
- Perfecte afsluiter van een rijke maaltijd, combineert uitstekend met blauwe kaas en vol zoete dessert. Een krachtige en volle zoete sherry met de smaak van rozijnen en zongedroogde vijgen.
- Poggio moscato d’asti
- €8.5
- Licht sprankelend, rijp wit fruit, met een afdronk van abrikoos en zoete amandel
Koffie’s
- Irish coffee
- €9
- Ierse whiskey | basterdsuiker | koffie| lobbige room
- Spanish coffee
- €9
- Tia maria of likeur 43 | koffie| lobbige room
- French coffee
- €9
- Grand marnier | koffie| lobbige room
- Italian coffee
- €9
- Amaretto | koffie| lobbige room
Cocktails
- Espresso martini
- €9.5
- Pornstar martini
- €9.5
- Limoncello fizz
- €9.5
- Aperol spritz
- €9.5
Asperge special
- Aspergesoep
- €9.5
- Asperges flammande
- €22.5
- Asperge | ham | eiersalade | hollandaise saus
- Asperges met zalm
- €25.5
- Eiersalade | hollandaise saus
- Asperges met lamsrack
- €35.5
- Asperge | jus de veau | korst van pistache
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.