Menu 2025 - De Beuze
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Regional
All food photos (18)
Lunch
- Gegrilde scheermessen
- €10.5
- Zeeuwse rode ui vinaigrette en kruiden.
- Achterland salade met geitenkaas
- €12.5
- Gevarieerde salade met groente en fruit uit het seizoen met huisgemaakte jam
- Kustlijn
- €15.5
- o.a. gerookte zalm en makreel, visfilet, schelpdieren en citroenvinaigrette
- Lamsham salade
- €14.5
- Salade van gezouten ham van Bevelands lam
- Carpaccio
- €12.5
- Dungesneden runderlende, basilicumdressing en oude kaas van kaasboerderij “Schellach”
- Garnalen kroketten
- €10.5
- Met een vulling van Hollandse garnalen
Menu's
- ONDERWATER 3-gangen
- €31.5
- Vissoep, heilbot, dessert
- ONDERWATER 4-gangen
- €36.5
- Oesters, vissoep, heilbot, dessert
- BOVENWATER 3-gangen
- €31.5
- Soep van de dag, gegrilde varkensentrecote en dessert
- BOVENWATER 4-gangen
- €36.5
- Vitello tonnato, soep van de dag, gegrilde varkensentrecote en dessert
Hoofdgerechten
- Heilbot
- €21.5
- Gebakken filet met basilicumsaus
- Gebakken Tong
- Afhankelijk van het aanbod, Zeetong of Slibtong
- Dagvangst
- €21.5
- Kabeljauw
- €24.5
- Gepocheerd met venkel en limoenblad
- Gewokte Mosselen (juli/febr)
- €21.5
- Zeeuwse ui, Cointreau, knoflook en kruiden
- Shortrib
- €21.5
- Langzaam gegaarde rib van het rund, geserveerd met eigen jus
- Tournedos
- €26.5
- Omwikkeld met Zeeuws spek en rode wijnsaus
- Varkens entrecôte
- €21.5
- Van Duivelands scharrelvarken, met gepofte knoflooksaus
- Hartige Quiche
- €14.5
- Hartige taart met seizoen groentes en geitenkaas
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.