Menu 2025 - de Bistrooh
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Willem van Bavel
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (21)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
No availability currently
No availability currently
No availability currently
Available on Dec 27
Voorgerechten
- Bisque d´homard (kreeftensoep)
- €13.5
- Onze huisgemaakte topper bereid met kreeft, vergezeld door een rouille en pain rustique.
- Biet
- €13.5
- Carpaccio van gemarineerde biet, rucola, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en een pistache crumble.
- Steak tartaar
- €13.5
- Zoals hij volgens ons hoort te zijn, van hollands rund, kappertjes, worcester saus, cornichons, dijon mosterd en brioche brood.
- Iberico
- €13.5
- Bruschetta met iberico ham en aceto balsmico
- Tonijn
- €13.5
- Tonijn tataki met een persillade van lente-ui, knoflook, tomaat en knapperige witlof
- Runder Carpaccio
- €13.5
- Carpaccio met truffelmayo en pijnboompitten
Hoofdgerechten
- Bavette
- €25.5
- De bavette kan natuurlijk niet ontbreken bij ons, gegrild topvlees overgoten door een rode portsaus met een tikje chocolade.
- Quiche
- €23.5
- Quiche gevuld met artisjok, prei en in rode port gerijpte roquefort.
- Parelhoen
- €24.5
- Gegrilde parelhoen met een cranberry saus en krokante buikspek.
- Vangst van de dag
- €25.5
- Dagverse vis gebakken in roomboter met een begeleidende saus. Vraag de bediening om toelichting.
- Mixed grill vis
- €25.5
- Mixed grill van drie soorten verse vis met een hollandaise saus en kappertjes.
- Confit de canard
- €23.5
- geconfijte eendenbout met een rodewijn saus
Extra te bestellen voor de genieters!
- Brood met extra’s
- €8.75
- Vers gebakken brood met zongedroogde tomaten, aioli, zoete olijven en fuet (spaanse gedroogde worst).
- Boerenfriet
- €6
- Heerlijke grote boerenfriet.
- Bordeaux aardappeltjes
- €6
- Heerlijke aardappeltjes uit de oven in olijfolie en knoflook.
- Verse groenten
- €6
- Vers gebakken roerbakgroenten.
Nagerechten
- Parfait
- €13.5
- Huisgemaakte donkere chocolade parfait met vanille saus en granaatappel
- Taart
- €13.5
- Warme tarte tartin met stoofpeer en caramel ijs.
- Grand dessert
- €13.5
- Een selectie van huisgemaakte lekkernijen.
- Ile flottante
- €13.5
- Crème anglaise met eiwit schuimpjes en rood fruit.
- Kaas
- €13.5
- Plankje met drie wisselende soorten topkazen, amandelbrood, vijgenchutney en pain rustique
A la carte
- 3-Gangen (P.P.)
- €45
- 4-Gangen (P.P.)
- €55
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.