Menu 2025 - De Bokkesprong
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 4, 2025
Type of cuisine
French
All food photos (3)
Dinerkaart - voorgerechten
- Verschillende soorten brood
- €7.5
- Met aioli, biologische olijfolie en grof zeezout
- Huis gemarineerde olijven
- €6
- Kaaskroketjes
- €11
- Met truffelmayonaise
- Gebakken gamba's
- €17.5
- In knoflookolie met chorizo
- Loempia’s
- €9.75
- Gevuld met pekingeend en hoisinsaus
- Hollandse garnalen kroketjes
- €12.5
- Met cocktailsaus
- Rundercarpaccio - met pesto, parmezaanse kaas en pijnboompitjes
- €16.5
- Rundercarpaccio - met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en pijnboompitjes
- €16.5
- Klassieke hollandse garnalencocktail
- €19.5
- Met saus van pedro ximinez en een shotje bloody mary
- Gerookte paling
- €19
- Uit langedijk op toast met ringen van rode ui
- Tonijn
- €17.5
- Met oosterse dressing, wasabi crème en papadum
- Salade met geitenkaas
- €18
- Gekaramelliseerde walnoten en tomaten jam
- Salade met diverse soorten vis
- €19.95
- Schotse gerookte zalm, rivierkreeftjes, gerookte paling en gamba’s van de grill
- Burrata
- €16.5
- Met serranoham, meloen, tomaten en balsamico stroop
- Licht gebonden tomatensoep
- €8
- Met room
- Gegratineerde franse uiensoep
- €9.5
- Niet vegetarisch
- Dagelijks wisselende soep
- €9
- Ook te bestellen als maaltijdsalade
Dinerkaart - hoofdgerechten (geserveerd met salade en friet)
- Preitaartje
- €25
- Met bospaddestoelen en zongedroogde tomaten gegratineerd met roquefort, krokante kaaskoekjes en een stroop van rode biet
- Groentencurry
- €25
- Met naanbrood en rijst
- Gebakken sliptongen
- €29.95
- Met remouladesaus
- Op de huid gebakken zalmfilet
- €32
- Met hollandse garnalen en chermoula
- Gemarineerde spare ribs
- €26.5
- Met bokkesprongsaus
- Saté van varkenshaas
- €23.5
- Met kroepoek en kokospinda’s
- Ierse kogelbiefstuk
- €26.5
- Met gebakken champignons en rode wijnsaus
- Wiener schnitzel
- €24.5
- Met peper, stroganoff of boerensaus
- Super schnitzel (400 gram)
- €33.5
- Met peper, stroganoff of paddestoelensaus
- Kalfs ribeye (250 gr)
- €34.5
- Afgelakt met dijonmosterd, honing en een jus van rode wijn
- Beef rendang
- €27.5
- Indonesisch runderstoofpotje geserveerd met pandan rijst
- Onze traditionele ‘’bokkebout’’
- €35
- Langzaam gegaarde lamsbout met boerensaus (uien, champignons, wortel, paprika en spek)
- Tournedos
- €37.75
- Van de biologische slager met stroganoffsaus of pepersaus
- Varkenshaas
- €26.5
- Met romige paddestoelensaus
Dinerkaart - dessert
- Affogato
- €6.5
- Vanille-ijs met espresso
- “Coupe noisette”
- €9.5
- Romig walnotenijs met gekarameliseerde noten en slagroom
- Limoncello met cheesecake
- €11
- Met chocolade chip ijs
- Vanille-ijs
- €12
- Met advocaat en slagroom
- Warme kersen
- €11
- Met vanille-ijs en slagroom
- Dame blanche
- €11
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus
- Chocolade brownie
- €11
- Met strawberry cheese cake-ijs
- Crème brûlée
- €11
- Van vanille met vanille-ijs
- Scroppino
- €9
- Luchtige shake van vanille-ijs, limoenijs, wodka en prosecco
- Scroppino alcoholvrij
- €8
- Ijskoffie
- €10
- Vanille-ijs, dolce latte siroop, espresso en slagroom
- Sorbet
- €10
- Met vanille-ijs, sorbetijs, vers fruit en vruchten coulis
- Diverse soorten kaas
- €16.5
- Vijf soorten
Digestief
- Witte en rode dessert wijn
- €6.5
- 10 Jaar oude port
- €6.5
Koffie
- Koffie met handgemaakte bonbons, marrakesh met slagroom
- €9.95
- Bokkesprong koffie
- €9.5
- Koffie met baileys, marshmallows en slagroom
- Wiener melange speciaal
- €9.5
- Koffie met crème de cacao en slagroom
- Irish coffee
- €9.5
- Koffie met ierse whisky en slagroom
- Kiss of fire
- €9.5
- Koffie met cointreau en tia maria en slagroom
- Franse koffie
- €9.5
- Koffie met grand marnier en slagroom
- Klooster koffie
- €9.5
- Koffie met benedictine en slagroom
- Brazilian coffee
- €9.5
- Koffie met kalua en grand marnier
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.