Menu 2025 - De Colonel Zeist
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Rutger Brouwer
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (17)
Voorgerechten -dinerkaart 17-21
- Brood met smeersels
- €6.5
- Vers brood geserveerd met romige kruidenboter, tomaten tapenade en truffel mayonaise
- Thaise curry kokossoep
- €9
- Kokosmelk, rode currypasta, tomaten.
- Soep van de dag
- €8
- Vraag naar de soep van deze dag
- Carpaccio
- €13.5
- Parmezaanse kaas, rucola, kappertjes, truffelmayonaise, ui, tomaat en croutons
- Watermeloen
- €12
- Verfrissend japans gerecht van gemarineerde watermeloen geserveerd met sesam, feta en citrus mayonaise
- Steak tartaar
- €14.5
- Fijngesneden rauw rundvlees met een verse eidooider, fijngehakte uien, kappertjes, mosterd, worcestersaus, en versgemalen peper
- Tonijn tataki
- €14.5
- Licht aangebraden, verse tonijn, dun gesneden met sesam, mango, peper chutney en wasabi
Hoofdgerechten-burgers -dinerkaart 17-21
- Black angus burger
- €19.5
- Kaas, bacon jam, ingelegde ui, augurk, babygem, truffelmayo
- Avocado burger
- €18.5
- Vegan kaas, tomatensalsa, sla, tomaat, vegan mayo
Vleesgerechten -dinerkaart 17-21
- Huisgemaakte iberico spareribs
- €24.5
- Iberico-vlees, mals, langzaam gegaard met huisgemaakte lak
- Kipsaté
- €22.5
- Heerlijk gemarineerde kip, satésaus, kroepoek, atjar
- Tiroler schnitzel
- €22.5
- Schnitzel van varkersvlees met gebakken champignons, uien en spekjes
- Gebakken ossenhaaspuntjes
- €23.5
- Geserveerd met champignon-, gorgonzola-, of peperroomsaus
Bijgerechten-dinerkaart 17-21
- Warme groenten
- €4
- Friet
- €4.5
- Krokant gebakken frietjes
- Warme sauzen
- €4
- Champignon-, gorgonzola-, of peperroomsaus
- Loaded fries
- €7.5
- Krokante frietjes bedekt met gesmolten kaas, spekjes, ui en een truffelmayo
- Potato wedges
- €5
- Geroosterde aardappelwedges met een knapperige kruidenkorst, geserveerd met een frisse dip
Spaghetti-dinerkaart 17-21
- Spekjes en champignons
- €18
- Truffel en gefrituurd ei
- €22
- Gamba's en aglio olio
- €23
- Vega special tomaten risotto met burrata
- €20.5
- Romige tomatenrisotto, verrijkt met zachte, smeuïge burrata en verse kruiden
Visgerechten -dinerkaart 17-21
- Tonijnsteak
- €24.5
- Gegrilde tonijn, wasabi mayo, soja
- Huisgemarineerde gamba's
- €22
- 10 stuks gamba's met brood, aoli en salade
Salades-dinerkaart 17-21
- Caesar salade
- €13.5
- Kip, croutons, parmezaanse kaas, en caesar dressing
- Geitenkaassalade
- €13.5
- Milde geitenkaas, gemengde sla, appel, walnoten, honingdressing
- Geitenkaassalade met spek
- €14.5
- Milde geitenkaas, spek, gemengde sla, appel,walnoten, honingdressing
- Gamba paling en zalm salade
- €19.5
- Gemengde vissoorten op een bedje van sla met een frisse dressing
- Salade met ossenhaaspuntjes
- €19.5
- Malse ossenhaaspuntjes, gemengde sla, cherrytomaten, balsamicodressing
Kindergerechten-dinerkaart 17-21
- Nuggets of frikandel
- €8.5
- Keuze uit krokante nuggets of frikandel, met frietjes en appelmoes
- Mini pizza
- €8
- Keuze uit margarita of salami, gebakken op een knapperige bodem
- Spaghetti spek - champignons
- €9
- Kleine portie spaghetti met spekjes en champignonroomsaus
- Poffertjes
- €8
- Luchtige, mini pannenkoekjes met poedersuiker
- Kinderijsje
- €4
- 1 bolletje vanille-ijs met sprinkles en slagroom
Desserts -dinerkaart 17-21
- Zoet- lemon cheese pie
- €8.5
- Frisse citroen creme met een krokante koekbodem.
- Zoet-witte chocoladetaart
- €8
- Een heerlijk wit chocoladetaartje met een krokante verrassing. Romig en zoet
- Zoet-vers fruit met sorbetijs
- €8.5
- Seizoenfruit geserveerd met verfrissend sorbetijs
- Zoet-dame blanche
- €8
- Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
- Hartig-kaasplankje
- €12.5
- Een assortiment van heerlijke lokale kazen
Warme dranken-dinerkaart 17-21
- Koffie / thee / espr
- €3
- Cappuchino / doppio
- €3.5
- Latte machiato
- €3.6
- Koffie verkeerd
- €3.8
- Flat white
- €4.5
- Irish coffee
- €8
- Chocolade met slagroom
- €4
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.