Menu 2025 - De Nederlanden
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 10, 2025
Chef
Wilco Berends
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (52)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Starter
- Noordzee krab, citrus, soja, oester en sesam
- €55
- Twee bereidingen van langoustine
- €68
- Gemarineerde coquille, mandarijn, knolselderij, boekweit en koffie
- €39
Tussengerechten
- Gebakken zeebaars, Irish Mór oester zilte groenten en codium
- €35
- Gebakken eendenlever met brioche, levercréme, uitjes en hazelnoot
- €35
Hoofdgerechten
- Gebakken snoekbaars, unagi paling en thaise basilicum
- €59
- Gebraden ree van de veluwe met pompoen, cantharellen, reestoof en saus poivrade
- €72
- Gebraden tournedos met sjalotcompote, zwezerik en friet
- €68
Nagerechten
- Nederlandse kazen met crackers, notentoast en druiven
- €23.5
- Pêche melba, framboos, perzik, amandel en vanille
- €20
- Tiramisu, pure chocolade, amandel en koffie roomijs
- €20
- Tarte-tatin van jonagold met vanille roomijs
- €20
- (25 Min. bereidingstijd)
Drinks
- Bottle of water
- €19.75
- Glas champagne
- Coffee
- €90
- Wijnarrangement 6 gangen
- Alcohol vrij arrangement 6 glazen
- €75
- Fijne, drinkbare en verteerbare alcohol vrije drankjes
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.