Menu 2025 - De Overburen
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 14, 2025
Chef
Bas Tolboom
Type of cuisine
International
All food photos (20)
Voorgerechten-Dinerkaart
- Carpaccio van ossenhaas
- €15.9
- Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde parmezaanse kaas
- Aubergine (vegan)
- €11.5
- Gebakken - hoisin lak - baba ganoush - zoete wortel crème - miso vinaigrette - mosterd kaviaar
- Pulled wild zwijn
- €13.25
- Polenta cake - krokant - ingelegde komkommer - chimichurri van cranberry
- Vistrio
- €18.25
- Gerookte zalm - gerookte paling - rivierkreeft
- Bietencarpaccio (V)
- €12.5
- Rode biet - komijn - kaasmousse - pecannoten - balsamico stroop
- Zalm 'fingers'
- €13.75
- Zalm filet - panko - gefrituurd - wasabi schuim - soja dip
- Spaanse gamba’s
- €14.5
- GGebakken - olie - chorizo - ui - prei - champignons
- Gerookte ossenworst
- €12.75
- Amsterdamse ossenworst - licht gerookt - piccalilly groenten - zoetzuur - ei crème
- Overburen entree
- €17.5
- Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen
Salades-Klein (dinerkaart)
- Koreaanse salade
- €10.9
- Sla - gemarineerde kip - sesam - tomaat - paprika - sugar snaps - gochujang
- Geitenkaas salade (V)
- €10.5
- Sla - peer - roodlof - warme geitenkaas - geroosterde tuinbonen - honing-tijmdressing
- Salade gerookte zalm
- €11.5
- Sla - zalm - ei - zoetzure rettich - bosui - doperwt - knoflook croutons - mieriksworteldressing
Soepen (dinerkaart)
- Tomatensoep (Vegan)
- €8
- Goed gevulde soep – verse basilicum
- Hongaarse Paddenstoelensoep (V)
- €9.5
- Paprika - paddenstoelen - verse kruiden - sour cream
Hoofdgerechten (dinerkaart)
- Sukade van Livar
- €23.75
- Limburgs kloostervarken - in bockbier - 68° C - spruitjesstamppot - kaantjes - granaatappel
- Kabeljauw
- €25.75
- Gebakken - kabeljauw filet - roomboter - peultjes - bospeen
- Eendenborst
- €25.25
- Filet - rosé gebakken - hete bliksem rösti - Calvados jus
- Langzaam gegaarde kipsaté
- €21.75
- Saté – indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘overburen’ satésaus
- Ras el Hanout risotto (vegan)
- €21.75
- Risotto - ras el hanout kruiden - rozijnen - paprika - sojabonen - bospaddenstoelen - gerookte amandelen
- Biefstuk uit de pan
- €25.75
- In boter gebakken - groene groenten - heldere pepersaus
- Ossenhaas spies
- €24.75
- Haas puntjes - gegrild - Roseval aardappel - gebakken - prei - paprika - Stroganoffsaus
- Gegrilde Zalm
- €24.5
- Zalmfilet - gegrild - paksoi - noedels - ‘bang bang’ saus - Thais - licht pikant
- Pompoen steak (V)
- €22.75
- Pompoen - Taleggio - gebakken gnocchi - basilicum olie
- Bij onze hoofdgerechten
- Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide overburen friet, mayonaise en een frisse salade.
Nagerechten (dinerkaart)
- Sorbet
- €9.75
- Honing & peer sorbetijs - speculaas roomijs - bergamot stroop
- Crème brûlée
- €10.5
- Vanille brûlée – vanille roomijs ** zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs
- Appel fondant
- €9.75
- Granny Smith - gegaard in roomboter - warm - bruine suiker - amandel hangop
- Brownie-misu
- €10.25
- Tiramisu - brownie bodem - mascarpone - koffie - cacao
- Pastel de nata
- €10.5
- Portugees taartje - likeur 43 stroop - sinaasappel roomijs
- Kaas van de kaaskar
- €14.5
- 4 soorten - zelf kiezen - vijgenbrood - walnoten appelcompote
Kleine buren menu
- 3 gangen keuzemenu
- €23.5
- Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen
- Voorgerecht
- Keuze uit: tomatensoep of gerookte kip cocktail
- Hoofdgerecht
- Keuze uit: pasta bolognese of kipsaté met boontjes, satésaus en friet of visfilet met roomsaus en friet
- Nagerecht
- Keuze uit: i jsmonster in een meeneembeker of vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Maandmenu
- 3 gangen maandmenu
- €37.5
- Wisselt elke maand, kijk op onze website voor het huidige menu
- 4 gangen maandmenu
- €42.5
- Wisselt elke maand, kijk op onze website voor het huidige menu
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.