Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 8, 2024
Chef
sjoerd franke of amy schievink
Type of cuisine
French
Menu photos (5)
All food photos (9)
Specialiteiten voor 2 personen
Chateaubriand (p.p.)
€25.75
Dubbele biefstuk van de haas, afgeblust met rode wijn en geserveerd met paprika, champignons en ui. (ook mogelijk voor 1 persoon)
Boeuf stroganoff (p.p.)
€21.75
In een pannetje geserveerd, met gebakken ossenhaas en stroganoffsaus, vergezeld van pilav rijst. (ook mogelijk voor 1 persoon)
Et niet te kiezen menu!!!
Vier-gangen
€32.5
Vijf-gangen
€39.5
Zes-ganen
€45.5
Senioren hoofdgerechten
Tongrolletjes met black tiger
€22.5
Gebakken witvisrolletjes, vergezeld van een romige kreeftensaus en sappige black tiger garnalen.
Gebakken eendenborstfilet
€23.5
Mals rosé gebakken eendenborst, perfect in balans met een frisse sinaasappelsaus.
Duo van zalm en biefstukjes
€24.75
Een smaakvolle combinatie van zalm en malse biefstuk, geserveerd met een rijke botersaus.
Gevulde paprika met gehakt en diverse groenten
€18.5
Gevulde paprika boordevol smaak, met gehakt en groenten, geserveerd met wilde rijst en een kruidige paprikasaus.
Runderstoofpotje (per persoon)
€19.75
Zacht gegaard rundvlees met bonen, champignons, ui en paprika, geserveerd met romige aardappelpuree.
Bistro de postkoets american burgers
Burger de luxe
€15.75
Sappige angusburger, gebakken met een ei, knapperige ui, spek en gesmolten cheddarkaas.
Vega burger
€14.75
Knapperige vegaburger, belegd met cheddar, sla en een heerlijke burgersaus.
Double burger
€16.75
Twee keer 180 gram sappig angusvlees, perfect gebakken voor de echte vleesliefhebber.
Double chicken burger
€16.75
Dubbele crispy kipfiletburger (2 x 125 gram), voor de ultieme kipburgerervaring
Voorgerechten
Rundercarpaccio / steak tartaar
€11.75
Dun gesneden ossenhaas met een flonkerende basilicumcrème, gegrilde pitten en de luxe van pecorino. Een explosie van smaken, afgemaakt met een delicate honing-mosterd dressing die de perfecte balans biedt.
Tapas plate
€11.75
Een feest voor de zintuigen! Laat je verleiden door een selectie van de meest verfijnde delicatessen: van gerookte zalm en paling tot sappige black tiger garnalen. Deze tapasschotel is een culinaire reis vol verrassingen.
Vitello tonnato & gegrilde tonijn
€12.5
Een hemelse combinatie van licht gerookte kalfshaas, omhuld met romige tonijnmayonaise en garnalen. Dit gerecht is de perfecte samensmelting van land en zee, een symfonie van smaken op je bord.
Blinis met zalm en hollandse garnalen
€11.75
Geniet van een luxe variatie aan blinis, rijkelijk belegd met rokerige zalm en verse hollandse garnalen, afgewerkt met romige geitenkaas en een vleugje balsamico. Een verfijnde start van je culinaire avontuur.
Lauwwarme salades
Warme geitenkaas & italiaanse pastasalade
€11.25
Een betoverende mix van zongedroogde tomaten, rucola en een hint van frambozengelei. Dit gerecht is een ware ode aan de italiaanse keuken, met een verrassende twist.
Krokante kip gebakken in bierbeslag
€10.25
Krokante kip, perfect gebakken en geserveerd op een bedje van frisse sla. deze salade combineert hartigheid met een explosie van texturen.
Wraps gevuld met geitenkaas & champignonconcassé
€10.75
Laat je verleiden door deze wraps, gevuld met romige geitenkaas en een rijke concassé van champignons, paprika en ui. een smaakvolle ervaring die je niet wilt missen.
Warm & koud gecombineerde voorgerechten
Champignons zoals in de dordogne
€9.75
Krokant gebakken in een perfect laagje bierbeslag, geserveerd met een pittige knoflooksaus die je smaakpapillen wakker schudt.
Gegratineerde mosselen
€10.75
Mosselen met een luxe combinatie van fijngehakte champignons, prei en ui, overgoten met een rijke kruidenboter. Een waar festijn voor de liefhebber!
Pannetje met garnalen 31/40
€13.5
Sappige black tiger garnalen, gekarameliseerd met champignons en prei in een smeuïge kruidenboter. Perfect voor de echte liefhebber van zeevruchten.
Gegratineerde slakken
€11.75
Een klassiek gerecht, gegratineerd met champignons, prei en kruidenboter voor een authentieke smaakervaring die je zintuigen zal betoveren.
Tussengerechten
Champignonroomsoep
€5.75
Een romige, verrukkelijke soep, vol met gebakken bospaddenstoelen en een wolkje opgeklopte room. Een heerlijke opwarmer!
Broccoliroomsoep
€5.75
Verse broccoli en zalmsnippers smelten samen in deze luxe romige soep, afgemaakt met een vleugje crème fraîche.
Mosterdroomsoep
€5.75
Een unieke, licht zoetzure mosterdsoep met knapperige uitgebakken spekjes. Dit gerecht zal je verrassen!
Spinazieroomsoep met knoflookcroutons
€5.75
Een zijdezachte soep van verse spinazie, afgemaakt met knapperige knoflookcroutons. Pure verwennerij!
Heldere bouillon met rundvlees
€5.75
Een heldere bouillon boordevol vers geplukte groenten, gegaard rundvlees en een scheutje madeira. Comfort in een kom!
Franse uiensoep
€5.75
Een klassieke, rijk gevulde uiensoep, gegratineerd met kaas op een knapperige crouton. Een waar genot!
Hoofdgerechten en big green egg bereidingen
Tournedos van de haas (surf & turf)
€29.75
Een perfect gegrilde ierse biefstuk, vergezeld van reuzengarnalen, met jus de veau en een hint van lavendel. Een luxueuze ervaring voor de fijnproever.
Gegrilde entrecôte (250g)
€26.5
Geserveerd met kruidenboter die smelt op je tong. Een sublieme keuze voor de echte steakliefhebber.
Gegrilde rib-eye (250g)
€26.5
Perfect gegrild met kruidenboter, deze steak biedt een explosie van smaken.
Porter house steak (500g)
€28.5
De koning der steaks, geserveerd met rijke kruidenboter. Voor de echte vleesliefhebbers een onvergetelijke maaltijd!
Gegrilde lamsrack (300-350g)
€32.5
Sappige lamskroon, overgoten met een honing-tijmsaus. Een symfonie van smaken die je niet wilt missen
Kalf entrecote (240g)
€29.75
Gegrild en geserveerd met een verfijnde appel-calvadossaus en gekarameliseerde appeltjes. Een waar feest voor je smaakpapillen!
Spies “de postkoets”
€25.5
Een robuuste spies met vier soorten vlees, paprika, ui en spek, geserveerd met een rijke stroganoffsaus. Perfect voor de avontuurlijke eter.
Gebraiseerde spareribs
€22.75
Smaakvolle varkensribben, gegrild en gebraiseerd in een ketjap-chilimarinade, geserveerd met BBQ-saus. Een explosie van smaken!
Gegrilde spiesen
Saté van ossenhaas
€21.5
Medaillons van ossenhaas aan een spies, geserveerd met een pittige pepersaus. Een waar genot voor de vleesliefhebber!
Spies van varkenshaasoesters met bacon
€19.75
Malser dan mals, met champignonroomsaus en knapperige bacon. Een combinatie die je niet wilt missen!
Schnitzel “uit de pan”
€19.5
Perfect gebakken schnitzel met een romige saus. Een klassieke favoriet die nooit teleurstelt.
Specialiteiten voor 1 persoon
Roerbak kipsaté
€21.5
Kipfilet hawaï met kerriesaus, gember en oestersaus, geserveerd met wilde rijst. Een exotische ervaring!
Kalfslever “sandringdam”
€22.5
Een klassieker met gebakken spek, ui en appeltjes. Een authentiek gerecht met een luxe twist.
Grilled spies van bavette
€24.75
Gemarineerde bavette met spek, overgoten met een jus de veau met lavendel. Pure verwennerij voor de fijnproever!
Spies “onwies” (1kg)
€32.5
Voor de grote eters: 1 kilogram ossenhaas, in twee rondes geserveerd, met een saus naar keuze. Durf jij de uitdaging aan?
Visgerechten
Vis spies de chef
€25.75
Malse tong rol, black tiger garnalen en zalmfilet met saffraan saus, geserveerd met pasta en spinazie. Een zee van smaken!
Spies van gegrilde black tiger garnalen (350g)
€25.75
Grote, sappige garnalen aan een spies, geserveerd met kreeftensaus. Perfect voor de liefhebber van zeevruchten.
Gebakken zalmlende
€25.75
In roomboter gebakken, geserveerd met kreeftensaus en een gegrilde reuzengarnaal. Luxe op je bord!
Zeewolffilet met black tiger garnalen
€24.5
Perfect gebakken zeewolffilet met boterdillesaus en een black tiger spies. Een verfijnde keuze voor de visliefhebber!
Wildkaart- voorgerechten
Winterse salade met bospaddenstoelen
€13.5
Lekker frisse salade aangemaakt met balsamico dressing en diverse soorten gebakken paddenstoelen.
Gekonfijte eendenpootjes
€14.5
Langzaam gegaarde eendenboutjes in ganzenvet, geserveerd op een bedje van zuurkool met rieslingsaus.
Eendenpaté & eendenlevermousse
€14.5
Een taartje van aardappelsalade en gekonfijte rode ui, eendenpaté en eendenlevermousse, geserveerd met sinaasappelconfit.
Wildsalade met hertencarpaccio
€15.5
Gemengde salade van winterse slasoorten met cranberries en een cranberrysaus
Wildkaart- tussengerechten
Romige bospaddenstoelensoep
€5.5
Verrijkt met gebakken bospaddenstoelen en opgeklopte room
Wildbouillon
€6.5
Heldere bouillon met poulet van diverse soorten wild.
Wildkaart- hoofdgerechten
Wildpeper
€26.5
Mals wildstoofvlees gepresenteerd in een krokant bakje, geserveerd met puree en spruitjes.
Gebakken eendenfilet
€23.5
“Duck à l’orange” rosé gebakken eendenborstfilet met een saus van grand marnier.
Gebraiseerde hazenbout
€23.5
Malse bout van haas, geserveerd met een rijke rodewijnsaus.
Hertenfilet met oesterzwammen en umami
€32.5
Gepresenteerd op winterse roerbakgroenten met een bijpassende bordelaisesaus.
Duo van wildzwijnfilet en hazenfilet
€29.5
Twee soorten filets met een saus van vlierbessen, sherry en vadouvan
Wildkaart- desserts
Chocolademousse met stroopwafeltaart
€8.5
Luchtige chocolademousse geserveerd met een stroopwafeltaart en karamelsaus
Crème brûlée van irish coffee
€8.5
Crème brûlée met de heerlijke smaak van ierse whisky en koffie, geserveerd met een bolletje vanille-ijs.
Chocolate browni en gezouten karamel
€8.5
Koud karamelcrème geserveerd met een laagje chocolademousse en likeur 43.
Dessertkaart
Tiramisu
€7.25
Huisgemaakte tiramisu van de chef, met koffiestroop en een bolletje mokka-ijs
Crème brûlée
€7.25
Zachte vanillecrème, afgebrand met een krokant laagje suiker, geserveerd met vanille-ijs en karamelsaus
Truffon chocolate
€8.75
Een ultieme beleving voor chocoladeliefhebbers: chocolademousse, mousse van witte chocoladeroom, chocoladegelei en crumble
Cheesecake
€7.25
Romige cheesecake op een boterige biscuitbodem, geserveerd met een saus van rood fruit
Lava cake
€7.25
Warme, zachte cake met een vloeibare kern van pure chocolade
Peer en caramel bavarois
€7.25
Luchtige bavarois van peer en karamel, met gezouten chocoladebavarois, sinaasappel, crumble en frambozenijs
Dame blanche
€6.25
Klassieke dame blanche met vanille-ijs en warme chocoladesaus
Coupe bistro
€6.25
Verfrissende coupe met bananenijs, stracciatella-ijs, advocaat en karamelsaus
Brusselse wafel
€6.75
Verse wafel met warme kersen, vanille-ijs en een miniwafel
Meringuetaartje
€8.75
Lemon pie met luchtige meringue, rood fruit, vruchtenijs en karamelsaus
Cheesecake van mango en passievrucht
€8.75
Romige cheesecake met de tropische smaken van mango en passievrucht
Sorbetijs met karamelsaus
€6.5
Verfrissend sorbetijs, verrijkt met een vleugje karamelsaus
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at De Postkoets, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, De Postkoets is offering 50% korting - TheFork Festival Reserve your table and enjoy your special discount now on TheFork!
At De Postkoets, the chef is sjoerd franke of amy schievink.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible