Menu 2025 - De Royal Chophouse
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Steakhouse
Menu photos (8)
All food photos (81)
Soups & salads
- Pomodori soup (tomato)
- €16.95
- Verse rijpe tomaten, basilicum en uien.
- Lobster soup
- €18.95
- Afkomstig uit frankrijk, romige en smeuïge soep.
- Mixed green salad
- €15.95
- Gemengd groen, rukola, babyspinazie, mesclun, avocado en groene olijf.
- Caprese salad
- €15.95
- Traditionele buffalo mozzarella, tomaten en basilicum met echte italiaanse balsamico
- Carpaccio classico
- €17.95
- Malse ossenhaas, kaas “parmigiano”, rijke olijfolie rukola & capers.
Warm dishes
- Chicken wings
- €16.95
- Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met aromatische indiase kruiden.
- Calamares fritos
- €15.95
- Gepaneerde gefrituurde inktvis bereid in mediterrane stijl.
- Scallops
- €19.95
- Schaaldieren, bekend om hun delicate textuur en smaak.
- Mozzarella sticks
- €15.95
- Gefrituurde mozzarella sticks.
- Beef meatballes
- €15.95
- Rundvleesballetjes met warme tomatensaus.
- Nachos
- €15.95
- Tortillachips omhuld met kaas, tomatensaus paprika & jalapeño.
Main course- 200gr.(7.05ons)
- Churrasco De Cuadril 200g
- €23.95
- Magere, smaakvolle lendebiefstuk. Geserveerd met frietjes, kleine salade en zwarte pepercorn saus.
- Argentinian fillet
- €35.95
- Een hoofdbestanddeel van Argentinië. Het met goud gelabelde Angusrundvlees, dat met gras wordt gevoerd en vrij uit de pampa's komt, wat de tederheid brengt.
- New-zealand fillet
- €37.95
- De nieuw-zeelandse filet wordt erkend als een van de beste. Het rundvlees is grasgevoerd, zeer voedzaam en vol van smaak omdat het vrij kan rondlopen in de weiden van aotearoa.
- Canadian fillet (chefs special)
- €49.95
- Het Canadese rundvlees, ook wel bekend als de koning van gemarmerde Angus, een rundvlees dat is ontstaan uit het lokale erfgoed van Canada. Deze filet is gemaakt van jongvee en levert een zachtere en malse filet op, die sappige, sappige smaken vertoont.
- Japanese wagyu fillet
- We zijn verheugd om het meest verfijnde en exclusieve rundvlees op aarde te serveren "the emperors beef", ons exclusieve merk royal wagyu japanse volbloed kobe wagyu
- Argentinian rib-eye (300 gram)
- €43.95
- Rib-eyes zijn sappig, mals en vol van smaak. Sterk gemarmerd met een laag vet, wat deze snit zijn kenmerkende smaak geeft
- New-zealand lamb fillet (200gr.)
- €43.95
- De nieuw-zeelandse lamsfilet is het heel kleine malse stukje lamsvlees dat van onder de ribben komt. Deze snit is erg mager omdat de spier weinig werk verricht.
- Lamb chops
- €43.95
- Vleeskarbonades met been, gesneden uit de rib van het lamsvlees uit nieuw- zeeland.
- Beef spare-ribs
- €39.95
- Gegrilde spareribs uit argentinië geserveerd met barbecuesaus.
- Chicken breast
- €27.95
- Licht gemarineerde kipfilet met kruidenmix.
- Chicken Fajitas
- €31.95
- Een klassiek mexicaans gerecht. Een tortilla gevuld met reepjes kip, uien & paprika.
Seafood
- Fresh salmon fillet
- €33.95
- Vers & licht gekruide gegrilde zalmfilet.
- Fresh sea bass fillet
- €33.95
- Vers & licht gekruide gegrilde zeebaarsfilet.
- Grilled gambas
- €41.95
- King Prawns, gekruid met een mix van knoflook, ui, peterselie en olijfolie.
Combi menus (with fries, pepercorn sauce and salad)
- Royal menu
- New-zealand fillet - 100 gram. Canadian fillet - 100gram. Wagyu fillet gread a5+- 100 gram.
Bijgerechten
- Franse frietjes
- €5.95
- Gebakken aardappel
- €5.95
- Gegrilde paddestoel
- €7.95
- Aardappelpartjes
- €6.5
- Aardappelpuree
- €6.5
- Rijst
- €5.95
- Asperges
- €7.95
Desserts
- Creme Brūlēe
- €15.95
- Vla-achtig dessert, gegarneerd met een gekaramelliseerde suiker laag.
- Cheesecake
- €16.95
- Zoet dessert bestaande uit 3 lagen; sponscake, koekjes en verse zachte kaas. Geserveerd met chocolade-ijs.
- Chocolate lava cake
- €16.95
- Een cirkelvormige chocoladetaart met een kern van gesmolten chocolade.
- Ice cream
- €15.95
- 3 bolletjes ijs, met slagroom en een zoete dressing. Smaakkeuzes: chocolade/vanille.
- Apple cake
- €16.95
- Een appeltaart geserveerd met slagroom en kaneelijs.
- Reypenaer cheese plateau
- €16.95
- Een collectie hollandse reypenaer kaas, oude en nieuwe geitenkaas geserveerd met extra honing-mosterddressing.
- Banana split
- €15.95
- Vanille-ijs op een banaan, besprenkeld met chocoladesaus, geserveerd met slagroom en gegarneerd met een kers.
Hot drinks
- Coffee/espresso/tea
- €4
- Double espresso/cappuccino/latte
- €5
- Fresh mint tea/ginger tea
- €5
- Irish/french/mexican/spanish coffee
- €9.95
- (Jameson)/(grand marnier)/(kahlua)/(lico-43)
Liquors/spirits
- Bacardi/campari/gin/vodka/tequila/grappa
- €7
- Baileys/tia-maria/drambuie
- €6
- Amaretto/lico-43/benedictine
- €6
- Grey goose vodka/belvedere vodka
- €9
Cognac
- Armagnac/calvados/hennessy
- €7
- Martel/remy martin vsop
- €10
Whiskey
- Ballantine’s/glentalloch/jameson/red label
- €7
- Chicas regal/black label/glenfiddich/dimple/jack daniels
- €8
- Glenmorangie/macallan gold/green label
- €10
- 18 years – glenmorangie/glenfiddich/chivas
- €16
- Blue label
- €36
Cocktails
- Kir royal
- €14.95
- Creme de cassis and prosecco.
- Dry martini
- €14.95
- Dry vermouth, bombay sapphire gin and garnish with olive.
- Moscow mule
- €14.95
- Vodka, freshly squeezed lime juice and ginger beer.
- Tequila sunrise
- €14.95
- Tequila gold grenadine syrup and orange juice.
- Mimosa
- €14.95
- Prosecco, grenadine syrup and orange juice.
- Negroni
- €14.95
- Campari, bombay sapphire gin and sweet red vermouth.
- Espresso martini
- €14.95
- Vodka, kahlúa coffee liqueur, a strong espresso simple syrup.
- Old fashioned
- €14.95
- Bourbon whiskey, sugar cube and a few dashes angostura bitters.
Soft drinks
- Cola/cola zero/fanta
- €4.95
- Sprite/iced tea/tonic
- €4.95
- Bitter lemon/ginger ale/apple juice/orange juice
- €4.95
- Still water/sparkling water (750ml)
- €5.95
Beers
- Heineken draft small
- €5.45
- Heineken draft large
- €8.45
- Corona/white beer
- €6.45
- Budweiser/affligem blond/guinness
- €7.45
- Alcohol free beer
- €5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.