Menu 2025 - De Sinjoor
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Dutch
All food photos (4)
Starter
- Toscaanse tomatensoep (met verse basilicum)
- €5.5
- Rijk gevulde vissoep uit Oostende
- €7.5
- Kipcocktail
- €8.75
- Met kerrie, ananas, blokjes kip en uitgebakken spekjes
- Carpaccio van ossenhaas
- €10.5
- Met huisgemaakte mosterddressing en geraspte Old Amsterdam
- Cocktail van Stellendamse garnaaltjes
- €10.5
- Geserveerd met whiskysaus
- Garnalenkroketjes
- €9.75
- Met een mosterdsaus
- Gamba’s “Provençale”
- €10.75
- 5 gepelde gamba’s met een verse tomatensaus, kruiden en knoflook
Main Course
- Tournedos
- €24.75
- Varkenshaasje Paris (200 gram)
- €19.5
- Met roombrie, Serranoham en rode wijnsaus
- T-bone steak, Entrecote en ossenhaas aan het bot (500 gram)
- €29.75
- Lamskoteletjes
- €22.75
- Zalfilet met witte wijnsaus
- €18.75
- 2 sliptongetjes uit de Noordzee
- €19.5
- “Veggie” Pasta Provençaal
- €14.75
- Vegetarisch pastagerecht op provençaalse wijze gegratineerd met kaas
- Fondue Fish en steak (v.a 2 personen)
- €24.5
- Fondue in bouillon met biefstuk, zalmfilet en gamba’s
- Fondue Bourguignonne
- €24.5
- Fondue in olie met biefstuk, kipfilet & varkenshaas
Dessert
- Mokka Speciaal
- €6.75
- Mokka roomijs met bitterkoekjes en slagroom
- Dame Blanche
- €6.75
- Mousse van Callebaut melkchocolade (Huisgemaakt)
- €7.5
- Crème Brûlée
- €6.75
Drinks
- Bottle of water
- €3.95
- Coffee
- €2.5
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.