Menu 2025 - De Soester Duinen
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 1, 2025
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (20)
Voorgerechten
- Brood
- €2.5
- Roomboter | olijfolie
- Kalf
- €16.5
- Pastrami | zwezerik | amandel | eekhoorntjesbrood
- Rund
- €15.5
- Carpaccio | aceto balsamico | rucola | parmigiano reggiano
- Zalm
- €12.5
- Gravad lax | wortel gember crème | jonge prei | vadouvan
- Kreeft
- €16.5
- Ravioli | noilly prat | saffraan olie
- Avocado
- €12.5
- Panna cotta | zoet zuur | ceviche rode biet
Soepen
- Knolselderij
- €8.5
- Truffel | oesterzwam
- Rund
- €9.5
- Bouillon | fijne groenten | morilles
Hoofdgerechten
- Kalf
- €27.5
- Krokante wang | knolselderij | eigen jus
- Rund
- €28.5
- Ossenhaas | madeira | spinazie met eendenlever
- Schol
- €24.5
- Filet | mousseline | jus van ossenstaart
- Kabeljauw
- €23.5
- Mozaïek | nori | dashi bouillon | venkel
- Zuurkool
- €17.5
- Boleet | aardappel | bundelzwam | verjus
- Erbij - verse friet met mayonaise
- €4
- Erbij - zoete aardappel friet met truffel mayo
- €4.5
- Erbij - groene salade
- €4
Fastfood
- Burger
- €18.5
- Rund | jalapeño | cheddar | uiennest
- Burger
- €17.5
- Paddenstoel | truffel crème
- Saté
- €18.5
- Kippendijen | gado gado | gebakken ui | kroepoek
Desserts
- Millefeuille
- €9.5
- Hazelnoot | vanille | merengue
- Yoghurt
- €9.5
- Guave | champagne | perzik
- Brownie
- €9.5
- Ananas | sorbet
- Kaas
- €14.5
- Selectie | vijgenbrood | appelstroop
- Koffie compleet
- €9.5
- Koffie | likeur | bonbon
Bij de koffie (per 2 stuks)
- Bonbons
- €3
- Pastel de nata
- €3.5
Menu van de chef
- 3-Gangen
- €39.5
- Laat u verrassen door onze keukenbrigade
- 4-Gangen
- €49.5
- Laat u verrassen door onze keukenbrigade
- 5-Gangen
- €59.5
- Laat u verrassen door onze keukenbrigade
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.