Menu 2025 - De Specerij
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Mediterranean
All food photos (13)
Starter
- Broodplank de Specerij
- €9.5
- Minibroodjes van Breimers bakkerij | stokbrood | kruidenboter | aioli | tomatentapenade
- Carpaccio
- €14.5
- Zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelmayonaise.
- Garnalen cocktail
- €13.5
- Slamelange | garnalen | cocktaildressing
- Hummus - vega
- €6.5
- Gemalen kikkererwten gemengd met olijfolie | citroen | knoflook | sesampasta | Arabisch platbrood
- Koud gerookte zalm
- €14.5
- Koud gerookte zalm op toast | gebakken kwarteleitje | remoulade saus | rode ui
Warme Voorgerechten
- Knoflookbrood
- €9
- Gesneden stokbrood uit de oven ingesmeerd met huisgemaakte kruidenboter
- Calamaris
- €13.5
- Krokant inktvisringen | knoflookolie | citroen | dille
- Warme geitenkaas
- €12.5
- Friese geitenkaas | walnoten | honing
- Gamba's de Specerij
- €13.5
- Geflambeerd in een melange van knoflookolie en chilisaus
- Pinsa Bruschetta
- €9.5
- Pinsa met bruschetta kruiden melange | tomatenblokjes | Parmezaanse kaas
- Tomatensoep
- €8.5
- met gerookte kip
- Mosterdsoep
- €8.5
- Keuze uit gerookte zalmsnippers / gerookte spekreepjes
- Mediteraans plankje voor twee
- €22.5
- Pinsa met bruschetta | serranoham | gamba’s de Specerij
Main Course
- Black Angus Steak 200 gr
- €27.5
- Zuid-Amerikaanse steak | gekruid | pepersaus
- Black Angus Steak 300 gr
- €34.5
- Zuid-Amerikaanse steak | gekruid | pepersaus
- Trio de Specerij
- €20.5
- Een variatie van huisgekruide varkenshaas, biefstuk en kipfilet.
- Varkenshaas
- €19.5
- Gegrilde varkenshaas | champignonroomsaus
- Griekse gyros
- €23.5
- Ui | tzatziki
- Mexican Style spareribs
- €25.5
- Spareribs | salsasaus | tortilla chips
- Kalfslever
- €25.5
- In de pan gebakken, geserveerd met spek en uien.
- Entrecôte
- €18.5
- Gegrilde entrecote blond d’acquitaine | kruidenboter
- Chef Special
- €37.5
- Gegrilde runderhaas | gebakken uien & champignons
- Trio de Specerij
- €26.5
- Gegrilde variatie van huisgekruide biefstuk | varkenshaas | kipfilet
- Quatro de Specerij
- €34.5
- gegrilde variatie van huisgekruide biefstuk | varkenshaas | kipfilet | spareribs
Hoofdgerechten vis
- Zalmfilet
- €26.5
- hollandaisesaus
- Kabeljauw
- €19.5
- hollandaisesaus
- Snoekbaarsfilet
- €26.5
- Witte wijnsaus
- Mixed vis
- €28.5
- Drie soorten vis, afhankelijk van de dagvangst
- Slibtong
- €28.5
- slibtong | dille-citroen dressing
- Schol
- €26.5
- citroen | dille
- Pasta met zalmfilet
- €25.5
- tagliatelle | zalm | gepelde garnalen | Knoflook | citroen
Ovengerechten
- Quiche
- €17.5
- Gevuld met diverse groenten, kaas, room en ei.
- Spicy Curry
- €23.5
- Rijstgerecht met groenten | Authentieke kruiden & specerijen
- de Specerij kip
- €25.5
- Gebakken kipfilet | tomaat | rozemarijn | gegratineerd met kaas
Dessert
- Charly's special
- €9.5
- warme appeltaart | vanille roomijs | slagroom
- Sorbet de Specerij
- €9.5
- vers fruit | sorbet ijs | slagroom
- Dame blanche
- €9.5
- vanille ijs | chocoladesaus | slagroom
- Gevulde sinaasappel
- €9.5
- sinaasappel ijs | slagroom
- Créme Brûlée
- €8.5
- chocolade ijs | slagroom
- Tiramisu
- €8.75
- chocolade ijs | slagroom
- Cheesecake
- €9
- vanille ijs | slagroom
- Chocllade lavacake
- €9
- vanille ijs | slagroom.
- Red velvet cake
- €9
- vanille ijs | slagroom
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.