Menu 2025 - De Viszaeck
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
All food photos (14)
On arrival
- Soes
- €10
- Ortiz ansjovis – mascarpone – 2 stuks
- Spiering
- €8
- Citroenmayonaise
- Calamares
- €12
- Zwarte knoflookmayonaise
- Paling
- €8
- Mousse – krokant ei – kuit
- Garnalen
- €12
- Kroketjes – dragonmayonaise – 3 stuks
- Brood
- €6
- Tapenade – olijfolie
Oysters
- Zeeland – creuse
- €4
- Ierland – carlingford
- €7
- Frankrijk – fin de la jolie
- €4
- Proeverij alle drie
- €13
Starters
- Sashimi
- €14
- Sambai – wasabi – komkommer
- Paling
- €21
- Brioche – gerookte crème fraîche
- Bisque
- €13
- Hollandse garnalen – lobbige room
- Ortiz
- €15
- Salade – uit blik – melba
To start, in between or to share
- Aubergine
- €9
- Schnitzel – tomatenragù
- Artisjok
- €12
- Gefrituurd – artisjokken crème – balsamico
- Tomaten
- €12
- Olijven – basilicum
- Patatten
- €8
- Aioli – pimenton
- Little gem
- €8
- Pecorino – pecannoten – truffel
Mains
- Octopus
- €28
- Gestoofd – olijven – oregano
- Dorade
- €22
- Hele vis – witte wijn – antibose
- Gamba
- €25
- Nduja saus – paprika – 4 stuks
- Tonijn
- €30
- Aardappel – kapperappel
- Harder
- €22
- Beurre blanc – doperwten
Seafood platter to share
- Vis voor twee - dagprijs
- Vis van het seizoen, prijs per persoon
- Cataplana & fruits de mer
- Deze kunt u vooraf reserveren via onze website!
Desserts
- Creme brulee
- €11
- Vanille – pistache ijs
- Aardbeien
- €11
- Rabarber – rabarbersorbet
- Kaas
- €15
- 4 smaken met garnituur
Gangen van de chef
- 3 gangen
- €47
- Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht
- 4 gangen
- €59
- Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht
- 5 gangen
- €69
- Voorgerecht | tussengerecht | tweede tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.