Menu 2025 - De Watertoren
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 3, 2025
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (21)
Voorgerechten - vis
- Ceviche
- €16.5
- Van zeebaars met tijgermelk, kokos en sriracha popcorn
- Octopus
- €16.5
- Van de grill, geserveerd met peer en chipotle
- Som tam
- €15.5
- Thaise vissalade met de gebakken vangst vd dag en muntdressing
- Roze garnalen
- €14.5
- Grote garnalen in de dop met sriracha dip geserveerd met rode koolsla
Voorgerechten - vegan
- Faux gras
- €12.5
- Vegan foie gras geserveerd met granny smith chutney
- Gado gado
- €13.5
- Van groente, tempeh, kleefrijst en cashewnoten saus
- Gua bao
- €12.5
- Gevuld met paddenstoel en huisgemaakte sriracha
- Gepofte ui
- €12.5
- In een uiensoep, gegratineerd met tynjetaler
Voorgerechten - vlees
- Carpaccio
- €16.5
- Handgeslagen geserveerd met pistou van walnoot en thaise basilicum
- Kung pao kwartel
- €17.5
- Uit de oven met chinese balsamico, cashew op een rijstcake
- Zwezerik
- €19.5
- Krokant met rode curry en aubergine
- Pierogi
- €14.5
- Deegbuideltje gevuld met rendang
- Soep vd dag
- €9.5
Hoofdgerechten - vis
- Koningsbaars
- €23.5
- Onder een sesam korst gebakken geserveerd met wasabi mayonaise
- Mosselen
- €22.5
- In rijstazijn en chili
- Dorade
- €24.5
- In zijn geheel aan de graat met citroen djeroek poeroet boter
Hoofdgerechten - vegan
- Knolselderij steak
- €21.5
- Van de grill geserveerd met chinese zwarte bonen saus
- Gado gado
- €23.5
- Van tempeh, groente, koolsla en kleefrijst geserveerd met cashewnoten saus
- Injera
- €22.5
- Roti met linzen, kool, berberse spinazie en ethiopisch gehakt van bieten
Hoofdgerechten - vlees
- Kogelbiefstuk
- €24.5
- Met shiitake teriyaki roomsaus en ingelegde shimeji paddo’s
- Parelhoen suprême
- €24.5
- Gestoofd in boter/yoghurtsaus met garam marsala
- Moksi metie
- €22.5
- Van procureur, spek, kip en chinese worst op noedels
- Sukade van rund
- €23.5
- Gestoofd in een indiase curry
Dessert
- Choco mousse (vegan)
- €9.5
- Surinaamse worteltaart (vegan)
- €10.5
- Ijs per bol
- €3.5
- Bastogne parfait
- €10.5
- Mousse van de dag
- €10.5
- Cheesecake met curd van citroenblad
- €9.5
- Appeltaart
- €9.5
- Met vanille ijs
- Lavacake met aardbeien ijs
- €12.5
- Torendessert (per persoon)
- €14.5
- En voor minmaal 2 personen
- Kaasplank
- €15.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.