Menu 2025 - Eet- en Biercafe Haagse Bluf
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Dutch
Menu photos (2)
All food photos (15)
Lunch (keuze uit stokbrood of huisgemaakt bruinbrood)
- Pulled chicken
- €8.5
- Met thaise groenten en chilisaus
- Roerei
- €9.5
- Met geitenkaas, gegrilde courgette en zongedroogde tomaten
- Blauwe brie
- €9.5
- Met honing, peer en walnoot uit de oven
- Seranoham
- €9.5
- Met rucola, cherrytomaten, spekjes en bosui
- Carpaccio
- €11.5
- Met rucola, walnoten, pesto en spekjes
- Gehaktbal
- €9.5
- Volgens grootmoeders recept met witbrood
- Kroketten
- €11.5
- Twee rotterdamsche kroketten op witbrood met krotenmosterd
- Wrapper
- €8.25
- Pesto, blauwe brie, tomaat en rucola
- Wrapper
- €10.5
- Roerei, zalm, bosui en rijst met wasabidresing
- Clubsandwich
- €10.5
- Met gerookte kipfilet, sla, bacon en mosterdmayonaise
- Tosti's
- €5.25
- Ham/kaas
- Tosti's
- €5.95
- Kaas, geitenkaas, walnoten en honing
- Tosti's
- €5.95
- Chorizo, bosui, sriracha, mayonaise
- Tosti's
- €5.95
- Seranoham, rucola, blauwe brie, mayonaise
- Pannenkoek
- €9.5
- Kaas of spek/kaas of naturel
- Eitjes
- €11.5
- Boerenomelet
- Eitjes
- €10
- Uitsmijter ham/kaas
- Eitjes
- €10
- Uitsmijter spek/kaas
- Eitjes
- €11.5
- Uitsmijter van de kok
- Patat met pulled chicken
- €10.5
- Met piccalilly
- 12 uurtje
- €13.5
- Brood met kroket, kaas, gebakken ei en een dagsoepje
Starter
- Nederlands op zijn spaans
- €12.5
- Tapas schaal 6 hapjes: huisgemaakte chorizo kroketje, olijven, gehaktballetjes in tomaten saus, gerookte zalm met tzatziki, makreel mousse en knoflookgarnalen
- Runder carpaccio
- €12.5
- Met zongedroogde tomaten, rucola, walnoten, pesto en spekjes
- Salade courgette
- €12.5
- Gegrilde courgette, geitenkaas en zongedroogde tomaten met een bosvruchten kriek dressing
- Salade blauwe brie
- €12.5
- Blauwe brie, peer, artisjok, rode bieten champignons en een yoghurt dressing
- Poke bowl
- €12.5
- Gerookte zalm, rijst, wortel, radijs, makreel mousse, knoflook garnalen en tzatziki.
- Gegratineerde uiensoep
- €7.25
- Met stokbrood en gegratineerd met kaas.
- Tomaten-groente soep
- €7.25
- Met creme fraiche en basilicum. Geserveerd met brood
- Flammkuchen courgette
- €11.5
- Gegrilde courgette, geitenkaas en tomaat
- Flammkuchen origineel
- €11.5
- Gekarameliseerde bier ui, champignons en gebakken spek
- Breekbrood met smeersels
- €6
- Tzatziki, salsa en kruidenboter
Main Course
- Bluf burger 200 gr.
- €16.75
- Rundvleesburger met gekarameliseerde bierui, tomaat, augurk, ketchup en gebakken ei
- Surf en turf burger
- €16.75
- Rundvleesburger met knoflook garnalen en huisgemaakte tzatziki
- Vega burger
- €16.75
- De 100% plantaardige burger van zeewier en geroosterd sojavlees van dutch weed burger. Met een groen broodje vol goede eiwitten.
- Kogelbiefstuk 180 gr.
- €18.5
- Bertha 90 is terug, kogelbiefstuk met een saus naar keuze (champignonport,peper of dubbelbiersaus)
- Schnitzel
- €18.5
- Schnitzel van het biologische livar klooster varken. Saus naar keuze: pepersaus, champignon-portsaus of dubbel-biersaus
- Saté ajam
- €16.75
- Saté van kip met kroepoek en atjar tjampoer met peanutbutter satésaus.
- Runderstoofschotel
- €16.75
- Rundvlees, langzaam gegaard in gerardus dubbel
- Pita vega gyros
- €16.75
- Gevuld met vega gyros, groente en tzatziki
- Gebakken mosselen
- €16.75
- Met spekjes, ui, paprika champignons en kerrie
- Visstoofpotje
- €16.75
- Met witvis olijven, bleekselderij, ui en knoflook
- Hutspot
- €11.5
- Geserveerd met kalfsjus, spekjes en rookworst
- Seizoensstamppot
- €11.5
- Vraag het personeel ernaar
- Kindermenu
- €8.75
- Gehaktballetjes met satésaus of kaassoufle, met frites en appelmoes
Dessert
- Haagse bluf
- €6
- Opgeklopt eiwit met bessensap, kersen en basterdsuiker met hopjesmousse er naast
- Tiramichouffe
- €6
- Tiramisu van bitterkoekjes en chouffe koffielikeur
- Dame blanche
- €5.5
- Vanille ijs met slagroom en chocoladesaus
- Brownie
- €5.5
- Met vanille ijs.
- Appelgebak
- €4
- Uit eigen keuken
- Wisseltaart
- €4.5
- Vraag het personeel naar onze wisseltaart
- Roomboterwafel
- €6
- Met vers fruit, vanille ijs en slagroom.
Kaasfondue
- Kaasfondue naturel
- €16.75
- Kaasfondue met blauwe brie
- €18.25
- Kaasfondue met geitenkaas
- €18.25
- Kaasfondue met westmalle dubbel
- €18.25
- Kaasfondue met rode sambal en chilisaus
- €18.25
- Kaasfondue met grove mosterd
- €18.25
- Kaasfondue met honing en walnoten
- €18.25
- Kaasfondue met mozzarella, pesto en rucola
- €18.25
- Kaasfondue met champignons, basilicum en zongedroogde tomaten
- €18.25
- Kaasfondue met rode wijn en provençaalse kruiden
- €18.25
Drinks
- Coffee
- €3.25
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.