Menu 2025 - Eli
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 29, 2025
Chef
Latif Feriani
Type of cuisine
European
Menu photos (6)
All food photos (41)
Voorgerechten
- Tarte van rode biet
- €17
- Geitenkaas en kruidenolie
- Fritto van de artisjokbloem
- €16.5
- Geschaafde amandelen, kappertjes en tomatendressing
- Salade van eendenborst
- €18
- Granaatappel, rozenwaterdressing
- Casse-croûte
- €18
- Millefeuille met gemarineerde tonijn, avocadomousse en limoencoulis
- Gamba’s
- €18.5
- Knoflook, peterselie en citroen
- Rijkgevulde mediterrane vissoep
- €14.5
Hoofdgerechten
- Parelhoenborst
- €26.5
- Met dragonsaus. geserveerd met verse seizoensgroenten
- Gestoofd lamsvlees
- €28.5
- Orzo en groentenbouquet. geserveerd met verse seizoensgroenten
- Catch of the day
- €29.5
- Groene kruidensaus. geserveerd met verse seizoensgroenten
- Rigatoni pomodoro
- €24.5
- Verse pasta, seizoensgroenten, burrata en basilicumolie. geserveerd met verse seizoensgroenten
- Kalfstournedos
- €29.5
- Tournedos van de kalfshaas, truffelsaus. geserveerd met verse seizoensgroenten
Bijgerechten
- Pommes frites
- €7.5
Desserts
- Pistache tiramisu
- €13
- Chocolademousse met frambozen
- €13
- Biologische chocolade vijgen bonbon (p.st.)
- €3.5
Special coffees | digistief
- Irish coffee
- €9
- French coffee
- €9
- Spanish coffee
- €9
- Italian coffee
- €9
- Dom coffee
- €9
Coffee
- Koffie
- €3.5
- Espresso
- €3.5
- Dubbele espresso
- €4.5
- Cappuccino
- €4
- Latte / koffie verkeerd
- €4.5
- Espresso macchiato
- €4
- Cortado
- €4.5
- Decafé
- €3.5
Tea
- Thee diverse smaken
- €3.5
- Verse muntthee
- €4
- Verse gemberthee
- €4
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.