Menu 2025 - Eterij en Tapperij Raedthuys
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 14, 2025
Chef
Marion Thus
Type of cuisine
Dutch
Menu photos (4)
All food photos (54)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Brood
- €7
- Vers gebakken brood uit onze bakkerij | boter | dips | tapenade
- Oesters (per stuk)
- €4
- Raedthuys salade riche
- €23
- Beekridder | gamba | carpaccio | rauwe ham | zwijnsham
- Coquille
- €19
- Coquille st. jacques ( 3 stuks ) | aardpeer | avocado | spinazie | groene asperge
Soepen
- Raedthuys seizoenssoep
- €8
- Wisselende soep van het seizoen
- Willemiens boerengroente soep
- €8
- Bouillon | groentjes | kruiden | ballen | vlees
- Marions bisque
- €16
- Kreeftensoep | à la minute geroosterde vis | tomaat | look
Hoofdgerechten
- Kabeljauw
- €33
- Filet van kabeljauw | vergeten groente | kappertjes | beurre blanc
- Entrecôte
- €35
- Entrecôte van rund | gamba bitterbal | shitake | little gem | hollandaise met limoen
Nagerechten
- Raedthuys creme brûlèe
- €10
- Snicker dessert
- €10
- Kaas
- €15
Bijgerechten
- Friet
- €4
- Aardappelgarnituur
- €4
- Warme groente
- €4
- Seizoen salade
- €4
Desserts
- Raedthuys creme brûlèe
- €10
- Chocolade lava cake (15 minuten)
- €10
- Raedthuys kaasselectie
- €15
Menu
- Raedthuys 5 gangen surprise proeverij
- €59
Mousserende wijnen
- Raedthuys jakob gerhardt premium rosé sekt
- Ayala champagne brut nature
Open wijnen wit & rosé
- Laurent miquel pere et fils chardonnay-viognier
- Laurent miquel cazal viel blanc sauvignon blanc-colombard
- Laurent miquel cazal viel rosé syrah-grenache-cinsault
- Peter meyer oppenheimer krottenbrunner kabinett
Open wijnen rood
- Epicuro negroamaro
- Laurent miquel cazal viel rouge merlot-syrah
- Vraag onze medewerker naar onze uitgebreide wijnkaart.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.