Menu 2025 - Fatoush
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 19, 2025
Chef
Ali Farhat
Type of cuisine
Lebanese
Menu photos (2)
All food photos (47)
Soepen
- Shorbet adas
- €8
- Linzensoep
Koude mezza
- Hommus
- €8
- Kikkererwtenpuree met tahine en citroen
- Hommus beirut
- €9
- Kikkererwtenpuree met rode paprika en tahine
- Mshakal hommus
- €14
- 3 soorten hommus
- Baba ghanoush
- €9
- Gegrilde aubergine met verse groenten
- Motabal
- €9
- Gegrilde aubergine met tahine
- Labneh
- €9
- Hangop van yoghurt en olijfolie
- Shanklish
- €10
- Gedroogde kaas met kruiden
- Mouhamara
- €9
- Paprikapasta met walnoten
- Makdous
- €9
- Gevulde baby aubergines met walnoten en knoflook
- Bamia
- €9
- Gebakken okra met tomatensaus en uien
- Karnabit
- €9
- Gefrituurde bloemkool met tahine
- Kibbeh naye
- €15
- Vleestartaar met bulgur, kruiden en olijfolie
- Mezza beirut - p.p.
- €35
- Een verrassing van 12 kleine mezza’s
- Mezza samak
- €45
- Een verrassing van 12 mezzas met vis
- Mezza fatoush
- €45
- Een verrassing van 12 kleine mezza’s, salade en dessert
Warme mezza
- Hommus b lahme w snoubar
- €12
- Kikkererwtenpuree met gebakken vlees en pijnboompitten
- Jawaneh
- €11
- Kippenvleugels met saus van knoflook, koriander en citroen
- Makanek
- €12
- Gekruide worstjes met granaatappelsiroop
- Soujouk
- €12
- Pittige worstjes met tomatensaus
- Fatayer
- €10
- Gevuld bladerdeeg met spinazie
- Falafel
- €12
- Kikkererwten en tahine
- Kibbeh meklieh
- €12
- Bulgurballen met gehakt en pijnboompitten
- Arayes kafta
- €12
- Brood gevuld met gehakt, peterselie en ui
- Batata harra
- €9
- Gebakken aardappelblokjes in koriander en knoflook, afgeblust met citroensap
- Rakaek jebne
- €9
- Filodeegrolletjes gevuld met kaas
- Sardine mekli
- €12
- Gefrituurde sardientjes met knoflooksaus
- Sambousek
- €10
- Pasteitjes gevuld met gekruid gehakt en ui
- Darawish
- €11
- Gebakken aardapeltjes met gekruid gehakt, tahini, yoghurt, pijnboompitten en snufje sumak
- Fateh
- €10
- Kikkererwten, krokant brood, yoghurt en noten
- Fotor w basal
- €10
- Gebakken champignons met uien
- Ras asfour
- €18
- Gebakken blokjes rundvlees met granaatappelsiroop
- Haloumi
- €10
- Gefrituurde haloumi kaas
- Kraydis bel crème
- €13
- Gemarineerde gamba’s met witte-wijnsaus, room en gember
Hoofdgerechten - gegrild vlees / mashawi
- Lahme meshwieh
- €24
- Malse kalfsfilet in blokjes
- Shish tawouk
- €22
- Gemarineerde kipfiletblokjes
- Kafta
- €22
- Gekruid gehakt met peterselie en ui
- Kastaleta
- €27
- Lamsrack
- Mixed
- €28
- Eerste drie van bovengenoemde mashawi
- Orfali
- €23
- Gekruid gehakt op kaneelstokjes met yoghurtsaus en rijst
Hoofdgerechten- vis / samak
- Dorade
- €26
- Een hele dorade (specialiteit van de chef)
- Zeebaars
- €26
- Een hele gegrilde en gemarineerde zeebaars
- Foukhara samak
- €26
- Vis ovenschotel met groenten
- Qraydis
- €25
- 4 gegrilde jumbo gamba’s met aubergine
- Harra splash
- €25
- Zalmfilet geserveerd met rijst en een kleurrijke groentesaus met een pittige twist
Hoofdgerechten - rijstgerechten
- Rez b djej
- €24
- Gekruide rijst met gehakt, kip, noten en saus
- Rez sharqi
- €26
- Lamsschenkel met gekruide rijst
Hoofdgerechten - fatoush speciaal
- Sharhat lahme
- €24
- Gebakken kalfsreepjes geserveerd met frites en hommus
- Plat du jour
- €23
- Dagschotel: vraag onze bediening
Hoofdgerechten - vegetarisch
- Aubergine fatoush
- €22
- Gegrilde aubergine met verschillende groenten en tomatensaus
- Lemantine
- €22
- Geroosterde groene tarwe met roergebakken baby spinazie in citroensaus
Salades
- Fatoush
- €9
- Gemixte salade met geroosterd libanees brood en onze speciale dressing
- Tabouleh
- €9
- Salade van peterselie, tomaat, uien en bulgur
- Salata arabieh
- €8
- Tomaat, komkommer, sla, munt, knoflook, citroen en olijfolie
Hilo
- Kashta
- €9
- Libanese crème met banaan, honing en pistache
- Aish el saraya
- €9
- Pudding met oranjebloesemsiroop
- Znoud el set
- €9
- Krokante, zoete filodeegvingertjes gevuld met een libanese crème
- Baklawa
- €9
- Sanin
- €9
- Witte suikerspin met ijs
- Rez b halib
- €8
- Rijstpudding met kokosmelk
- Grand dessert (vanaf 2p) - P.P.
- €11
- Verschillende zoete lekkerijen
Verrassingsmenu
- Byblos menu -P.P.
- €39
- Koude mezza’s met salade warme mezza’s hoofdgerechten
- Tyre menu (vis) -P.P
- €47
- Koude mezza’s met salade warme vis mezza’s vis hoofdgerechten
- Bijgerechten friet, rijst
- €5
Warme dranken
- Koffie
- €3.5
- Libanese koffie
- €4.5
- Cappuccino
- €4.5
- Espresso
- €3
- Koffie verkeerd
- €4
- Thee
- €3.5
- Libanese thee
- €4.5
- Munt thee
- €4
- Gember thee
- €4
- Winter thee
- €4
- Latte macchiato
- €4.5
- Irish coffee
- €7
- Libanese twist
- €7
Frisdranken
- Cola
- €3.5
- Sinas
- €3.5
- Seven up
- €3.5
- Cassis
- €3.5
- Ginger ale
- €3.5
- Ginger beer
- €4
- Ayran
- €3.5
- Appelsap
- €3.5
- Cranberrysap
- €3.5
- Verse jus d’orange
- €4.5
- Ice tea
- €3.5
- Bitter lemon
- €3.5
- Still water (0,75 l)
- €6
- Sparkling water (0,75 l)
- €6
- Still water (0,25 l)
- €3
- Sparkling water (0,25 l)
- €3
Sterke dranken
- Arak
- €5
- Vodka
- €4.7
- Tequila
- €4.7
- Gin
- €4.7
- Bailey’s
- €4.7
- Amaretto
- €4.7
- Licor 43
- €4.7
- Grand marnier
- €4.7
- Cointreau
- €4.7
Sterke dranken - whiskey / cognac
- Beirut whiskey
- €6
- Red label
- €4.7
- Black label
- €5.6
- Glenfiddich
- €6
- Remy martin
- €6
- Hennessy
- €6
- Jameson
- €5
Sterke dranken - P S V
- Martini bianco
- €4
- Martini rosso
- €4
- Sherry
- €4
- Port
- €5
Bier
- Alcoholvrij bier
- €4.5
- Libanees bier
- €5.5
- Libanees donker bier
- €6.5
Cocktails - zonder alcohol
- Jallab
- €6
- Dadel- en rozijnensiroop met pijnboompitten
- Limonade met munt
- €6
- Virgin GG
- €7
- Gember, ginger ale en grenadine
Cocktails - met alcohol
- Mojito
- €8
- Rum, suiker, munt, lemon en bruiswater
- Gin komkommer
- €8
- Gin, tonic, komkommer en lemon
- Adonis
- €9
- Arak, tomatensap, zwarte peper en bruiswater
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.