Menu 2025 - Fort NOXX
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 15, 2025
Chef
Marvin Koster
Type of cuisine
European
Menu photos (5)
All food photos (33)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
No availability currently
Starters
- Breekbrood
- €6.5
- Harissa dip en knoflook aioli
- Pata negra ham
- €12
- Spaanse jamon iberico van 32 maanden gerijpt
- Camembert uit de oven
- €9
- Mini ciabatta, rozemarijn, knoflook, sambal
Voorgerechten
- Carpaccio
- €14.5
- Old amsterdam, pittenmix, rucola, sud 'n sol, truffelmayonaise en rode ui
- Gamba piri piri
- €14.5
- Pittige knoflookboter, bosui, taugé, cashewnoten, mini ciabatta, citroen
- Krab brioche bun
- €15
- Krabsalade, brioche bun, peterselie mayonaise, zoetzure komkommer, bosui
- Iberico buikspek
- €14
- Appelstroop van hertog jan grand prestige, tarte tatin van zuurkool, kaki compote
- Krokante taleggio
- €13.5
- Paddenstoelduxelles, gegrilde venkel, spinazie, ingelegde artisjok
- Pomodorisoep
- €8.5
- Basilicumcrème, arbequina-olijfolie
- Proeverij voorgerechten
- €16
- Proeverij van diverse voorgerechten
Menu van de chef
- Menu van de chef
- €42.5
- Naast ons á la carte menu hebben wij ook nog een wisselend voor-, hoofd- en nagerecht van het seizoen. De gerechten zijn als 3-gangenmenu te bestellen of los van elkaar. Check ons "krijtbord" of vraag de bediening naar het huidige menu.
Hoofdgerechten
- Steak “fort noxx"
- €24.5
- Seizoensgroente, pastinaakcrème, krieltjes, saus naar keuze: sjalottenjus of peperjus
- Sukade flat iron
- €26.5
- Seizoensgroente, pastinaakcrème, krieltjes, saus naar keuze: sjalottenjus of peperjus
- Vangst van de dag
- €23.5
- Seizoensgroente, pastinaakcrème, krieltjes, witte wijnsaus
- Kipsaté
- €19.5
- Paksoi, kroepoek, wokgroente, satésaus
- Wagyu hamburger
- €21.5
- Zoetzure komkommer, knoflook-gemberschuim, wasabiketchup, coleslaw
Vegetarisch
- Kaasfondue
- €22
- Brood, komkommer, tomaat, bleekselderij, bospeen, paprika
- Pompoenrisotto
- €23.5
- Geroosterde pompoen, gepofte kastanje, sinaasappel, hazelnoot,
Bijgerechten
- Verse polderfriet
- €5.5
- Met een klodder mayonaise
- Krieltjes
- €4
- Met kruidenolie
- Zoete aardappelfriet
- €6.5
- Met truffelmayonaise
- Side salade
- €5.5
- Frisse salade met diverse garnituren
Borrelkaart
- Borrelplank noxx
- €19.5
- Met 4 garnalenkroketjes, kaasblokjes, olijven, fuet, breekbrood en aioli
- Eierdoos met bourgondische bitterballen (ook vegan)
- €9
- 8 stuks met mosterd & mayo
- Bittergarnituur mix (ook vegan)
- €8
- 6 stuks met mosterd, chilisaus en mayonaise
- Bittergarnituur mix (ook vegan)
- €12
- 12 stuks met mosterd, chilisaus en mayonaise
- Vlammetjes
- €8
- 8 stuks met chilisaus
- Kip karaage
- €8
- 8 stuks japanse kip met chilisaus
- Kaastengels
- €8
- 8 stuks met chilisaus
- Samosa loempia's
- €8.5
- 6 stuks met chilisaus
- Garnalenkroketjes
- €9
- 6 stuks met chilisaus
- Breekbrood
- €6.5
- Met harissa dip en knoflook aioli
- Pata negra ham
- €12
- Spaanse jamon iberico van 32 maanden gerijpt
- Camembert uit de oven
- €9
- Met een mini ciabatta, rozemarijn, knoflook, sambal
- Glaasje nootjesmix
- €3
- Glaasje olijven
- €3.5
- Verse polderfriet
- €5.5
- Met mayonaise
- Zoete aardappelfriet
- €6.5
- Met truffelmayonaise
- Krieltjes
- €4
- Met kruidenolie
Desserts
- Stoofpeerbavarois
- €9
- Kaneelroomijs, stoofpeer, seizoensfruit
- Crème brûlée van mokka
- €9
- Butterscotch-roomijs, mokkaboontjes, seizoensfruit
- Stroopwafelcheesecake
- €9
- Wittechocoladeroomijs, stroopwafelkruimels, seizoensfruit
- Advomaatje
- €5
- Advocaat met slagroom
- Dame blanche
- €10
- Drie bollen vanille-ijs, pure chocoladesaus, slagroom, amandelschaafsel
- Kaasplankje
- €12.5
- Diverse kaasjes, pruimencompote met hertog jan grand prestige, kletzenbrood
- Proeverij nagerechten
- €12.5
- Proeverij van diverse nagerechten.
Kindermenu
- Combi kindermenu
- €12.5
- Tomatensoepje, ranja, frietje, schatkist ijsje met een verrassing kies uit: kroket, frikandel, kipnuggets of een kipburger
- Boevenkop
- Krijg een bordje en pik eten mee van iemand anders
Speciale koffies
- Irish koffie
- €8.8
- Met lerse whiskey
- French koffie
- €8.8
- Met grand marnier of cointreau
- Italian koffie
- €8.8
- Met amaretto
- Spanish koffie
- €8.8
- Met tia maria
- Kiss of fire
- €8.8
- Met tia maria & cointreau
- Baileys koffie
- €8.8
- Met baileys
- Mexican koffie
- €8.8
- Met kahlua
- Koffie licor 43
- €8.8
- Met licor cuarenta y tres
Broodjes lunchkaart (wij serveren lunch van 12.00 tot 16.00 uur)
- Carpaccio
- €14.5
- Old amsterdam, pittenmix, rucola, sud'n sol, truffelmayonaise, rode ui
- Broodje krabsalade
- €13.5
- Krabsalade, peterseliemayonaise, zoetzure komkommer, bosui
- Broodje taleggio
- €13.5
- Krokante paddenstoelduxelles, gegrilde venkel, spinazie, ingelegde artisjok
- Uitsmijter
- €9.5
- Naturel met drie gebakken eieren
- Pomodorisoep
- €8.5
- Basilicumcrème, arbequina-olijfolie kipsaté
- 12 Uurtje
- €15.5
- Één kalfsvleeskroket op brood, één gebakken spiegelei, pomodorisoep, kleine sidesalade
- Broodje van dobbenkroketten
- €13.5
- Twee kalfsvleeskroketten op brood met mosterd optioneel: twee vegetarische kroketten op brood met mosterd
- Tosti ham-kaas uit de oven
- €8.5
- Geserveerd met een bakje ketchup optioneel: zonder ham of kaas
Lunchkaart - warme lunchkaart
- Steak “fort noxx”
- €24.5
- Seizoensgroente, pastinaakcrème, krieltjes, saus naar keuze: sjalottenjus of peperjus
- Vangst van de dag
- €23.5
- Seizoensgroente, pastinaakcrème, krieltjes, witte wijnsaus
- Kipsaté
- €19.5
- Paksoi, kroepoek, wokgroente, satésaus
- Wagyu burger
- €21.5
- Zoetzure komkommer, knoflook-gemberschuim, wasabiketchup, coleslaw
- Pompoenrisotto
- €23.5
- Geroosterde pompoen, gepofte kastanje, sinaasappel, hazelnoot
- Kaasfondue
- €22
- Brood, komkommer, tomaat, bleekselderij, bospeen, paprika
Lunchkaart - dessert & taart
- Stoofpeerbavarois
- €9
- Kaneelroomijs, stoofpeer, seizoensfruit
- Crème brûlée van mokka
- €9
- Butterscotch-roomijs, mokkaboontjes, seizoensfruit
- Stroopwafelcheesecake
- €6.5
- Wittechocoladeroomijs, stroopwafelkruimels, seizoensfruit
- Appeltaart met slagroom
- €6.5
Lunch van de chef
- Lunch van de chef
- €42.5
- Naast ons á la carte menu hebben wij ook nog een wisselend voor-, hoofd- en nagerecht van het seizoen. De gerechten zijn als 3-gangenlunch te bestellen of los van elkaar. Check ons "krijtbord" of vraag de bediening naar het huidige menu.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.