Menu 2025 - Gasterij Berg&Dal
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 10, 2025
Type of cuisine
International
Menu photos (8)
All food photos (3)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Rundercarpaccio
- €14
- Truffelmayonaise | pijnboompitten | zongedroogde tomaten | olijvencrumble granapadano | rucola
- Gemarineerde tonijn
- €14
- Wasabi mayonaise | sesamzaad | nori krokant | rucola
- Gebakken scampi’s
- €14
- 5 Stuks | gemengde sla | zoetzure rode ui | saffraan-citroencrème
- Gerookte eendenborst
- €14
- Pistache | bramen | truffel | rucola
- Burrata
- €14
- Burrata | cherrytomaten | tomatensalsa | pijnboompitten | crostini | rucola | aceto balsamico
- Pastrami van wild zwijn
- €14
- Gewelde vijgen | bieten | pompoen
Soepen
- Pikante thaise kippensoep
- €8
- Chili-olie
- Tomatensoep
- €8
- Basilicumolie
- Pompoen-zoete aardappelsoep
- €8
- Pompoenpitten | kruidencrumble
Hoofdgerechten - pasta’s
- Tagliatelle blanc bleu belge
- €22
- Steak van limburgse blanc bleu belge runderen | zwarte truffel | champignons rucola | grana padano
- Tagliatelle scampi
- €22
- Scampi's | kreeftensaus | zongedroogde tomaten | rucola | grana padano
- Ravioli van eekhoorntjesbrood
- €19.5
- Champignons | hazelnoot | salieboter | rucola | grana padano
Hoofdgerechten - vleesgerechten
- Kipspiesjes met satésaus
- €22
- Huisgemaakte atjar | gebakken uitjes | zoetzure rode ui | cassave kroepoek | 3 brochettes
- Varkensschnitzel met champignonroomsaus
- €22
- Spies slenaken
- €26.75
- Steak van limburgse blanc bleu belge runderen| varkenshaas | kip buikspek | paprika | ui | stroganoffsaus
- Biefstuk blanc bleu belge
- €26.75
- Biefstuk van limburgse blanc bleu belge runderen | pepersaus
- Hertenrugfilet
- €29.75
- Rode portsaus
- Wildstoofpotje van hert
- €25.5
- La trappe bockbier | rode wijn | paddenstoelen | wortel | knolselderij
- Gekonfijte eendenbout
- €26.75
- Kumquatsaus
Visgerechten
- Zalmfilet
- €26.75
- Sesamkorst | noilly prat saus
- Catch of the day
- €24.5
- Dagelijks wisselend visgerecht, informeer bij onze bediening
Burgers
- Blanc bleu belge burger
- €22
- Blanc bleu belge runderburger 180 gram | sla | bacon | kaas zoetzure rode ui | burgersaus
- Oesterzwamburger
- €22
- Paddenstoelenmix | truffelmayonaise | sla | grana padano | zongedroogde tomaten
Maaltijdsalades
- Salade crispy chicken
- €19.5
- Gemengde sla | crispy chicken | coleslaw | spek | sriracha mayonaise komkommer | cherrytomaten
- Vissalade
- €21.5
- Gemengde sla | scampi’s | gerookte zalm | komkommer zoetzure rode ui| kappertjes | saffraan-citroencrème
- Salade burrata
- €19.5
- Gemengde sla | burrata | cherrytomaten | croutons | pijnboompitten basilicum | olijvencrumble
Kindergerechten (alleen te bestellen onder de 16 jaar)
- Frikandel met frietjes
- €8.95
- Met appelmoes en mayonaise
- Vleeskroket met frietjes
- €8.95
- Met appelmoes en mayonaise
- Kipnuggets met frietjes
- €8.95
- 5 Stuks | met appelmoes en mayonaise
- Kipspiesje met frietjes
- €8.95
- Satésaus | met appelmoes en mayonaise
- Kindertagliatelle bolognese
- €11
- Kinderijs
- €7.5
Desserts
- Dame blanche 2.0
- €9.5
- Chocolade biscuit | vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
- Limoncello tiramisu
- €9.5
- Limoncello sorbet | limoen | bergamot | slagroom
- Crème brûlée
- €9.5
- Dubai roomijs | pistache | chocolade | kataifi
- Blondie
- €9.5
- Witte chocolade brownie | appelcompote | witte chocolade crumble | karamel | duindoorn ijs
- Aachener printen
- €9.5
- Glühweingel | cheesecake | panna cotta | slagroom
- Eton mess van kersen
- €9.5
- Amarena kers | mascarpone | meringue | bastogne
- Kinderijs
- €7.5
Stel zelf uw 3-gangen diner samen uit onze kaart (39,50€)
- 3-Gangen menu
- Voorgerecht / soeр + hoofdgerecht + dessert
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.