Menu 2025 - Gastrobar De Kei
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
European
All food photos (3)
Lunch - soep
- Franse uiensoep
- €9.5
- Goulashsoep
- €9
- Aspergesoep (seizoen)
- Tomaten-cremesoep
- €7.5
Lunch - koude broodjes
- Broodje gezond
- €10
- Broodje carpaccio
- €13
- Broodje zalm
- €12
- Club sandwich kip
- €15
- Club sandwich zalm
- €15
- Burrata
- €12.5
Lunch - warme broodjes
- Broodje pittig gehakt
- €13
- Broodje kip krokant
- €13
- Broodje kroket
- €11
- Uitsmijter ham/kaas
- €11.5
- Uitsmijter ham/kaas/bacon
- €13.5
- 12 uurtje
- €15
- Tomatensoep, stokbrood met kroket, uitsmijter ham/kaas en een salade
- Omelet
- €12
- 3 eieren en diverse groenten
- Bief reepjes
- €14
- Gemarineerde biefreepjes, champignons, paprika, ui en truffelmayonaise
- Hete kip
- Gemarineerde kip,
Lunch - salade
- Salade veggie
- €19
- Ceaser salad
- €20
- Salade vis
- €22
- Salade bief
- €22
Lunch - tosti
- Kindertosti
- €4.5
- Tosti ham-kaas
- €7.5
- Tosti pittig gehakt
- €9
Diner - burgers
- Classic burger
- €19
- 180 gram agnus burger met kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui en cocktailsaus
- Truffelburger
- €20
- 180 gram agnus burger met kaas, rucola, zongedroogde tomaat, komkommer, rode ui en truffelsaus
- De Kei burger
- €23
- 180 gram agnus burger met bacon, spiegel ei, kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui, uienringen en BBQ-saus
- Kipburger
- €20
- Krokante kiphaasjes met kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui en cocktailsaus
Diner - pasta's
- Pasta bolognese
- €19
- Classic bolognesesaus met tagliatelle en geraspte parmezaanse kaas
- Pasta pollo
- €22
- Penne met licht pikante tomaten roomsaus met kip, spinazie en rode paprika
- Pasta truffel
- €19
- Tagliatelle met truffel met bospadenstoelen en spinazie
- Pasta scampi met kreeftenbisque
- €24.5
- Pasta met kabeljauwfilet
- €24.5
Diner - specials
- Spare ribs
- €25
- Huisgemarineerde spare ribs geserveerd met verse friet en gemengde salade
- Biefstuk
- €24
- Biefstuk geserveerd met verse friet, gegrilde groenten
- Chefs special
- wisselend gerecht van de chef
- Limburgse zuurvlees
- €20
- Geserveerd met verse friet en een salade
- Sate
- €21
- Kipsate met verse friet, atjar en kroepoek
- Schnitzel
- €20
- Varkens schnitzel geserveerd met verse friet, gemengde salade
- Tournedos
- €30
- Ossenhaassteak
- Surf en Turf
- €28
- Biefstuk met gamba's
- Rib-Eye
- €32.5
- Kabeljauw
- €22
- Met friet en seizoensgroenten
Diner - voor te delen of als voor - of bijgerecht - vega
- Champignons in knoflook olie
- €8.5
- Verse friet
- €5
- Brood met smeersels
- €7.5
- Gemengde salade
- €5
Diner - voor te delen of als voor - of bijgerecht - vis
- Calamares
- €8.5
- Scampi's in knoflookolie
- €9.5
- 2 Oesters
- €6
- 6 oesters
- €15
- Tonijn tataki
- €12
Diner - voor te delen of als voor - of bijgerecht - vlees
- Krokante kip strips
- €8.5
- Carpaccio salad
- €13
- Gemengd kaas/vleesplankje
- €15
- Chicken wings
- €8.5
- Buikspek
- €9.5
De borrelkaart
- Bourgondische bitterbal (6 stuks)
- €6.5
- Bourgondische bitterbal (10 stuks)
- €10
- Borrelgarnitur (8 stuks)
- €6.5
- Borrelgarnitur (16 stuks)
- €10
- Calamares
- €8.5
- Uienringen
- €8.5
- Cheese sticks
- €9
- Nacho's overbakken met kaas
- €8
- Nacho's pikante
- €10
- Brood met smeersels
- €7.5
- Kaas/Vleesplankje
- €15
- Olijven
- €4.5
Onze bieren
- Brand
- Texel skuumpkoppe
- Texels skuumpkoppe 0.0
- Brand lentebok (seizoen)
- Brand hefstbok (seizoen)
- Brand oud bruin
- Affligem blond
- Affligem dubbel
- Affligem blond 0.0
- La chouffe blond
- La chouffe bock (seizoen)
- Kriek mort subite
- Liefmans fruitesse
- Liemans peach
- Liemans 0.0
- Heineken twist off
- Heineken 0.0
- Amstel radler 0.0
- Duvel
- Ijwit
- Desperado's
- De konick tripel d'anvers
- Paulander
Onze wijnen (wit)
- Paparuda chardonnay
- Pasquiers sauvignon blanc
- Conviviale pinot grigio
- Rêveu charddonay houtgelagerd
- 3 passo chardonnay
- Le versant viognier
- Freude zoete witte
Onze wijnen (rose)
- Paparuda rose
- Chou chou
Onze wijnen (rood)
- Paparuda merlot
- Hoya reserva privada
- Pasquiers shiraz
- Le versant piognier pinot noir
- Hoya reserva privada
Onze cocktails
- 43 ballon
- Aperol spritz
- Limoncello spritz
- Passiemoncello spritz
- Sex on the beach
- Mojito
- Strawberry mojito
- Pornstar martini
- Espresso martini
- Amaretto sour
- Passimoncello sour
- Paloma
- Red orange sweety
- Paloma
Gin mix
- Go yellow gordon's gin
- Go orange
- Go green hendrix gin
- Go pink gordon's gin pink
Sangria's
- Sangria orginal
- Sangria bianco
- Sangria rose
- Sangria cava
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.